Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak zmeny kouzelne skolky jsou absolutne na nic, to musel udelat blbec,ktery nema deti a taky schvalit dement… dost jsem nastvana, proste novy pan reditel chytry jak radio teda neudelal pro deti nic… a je to tak, vcera rano skolka nebyla, nebot ji opakuji druhy den rano, puvodni schema bylo pro deti prijatelnejsi
Pro nás je teda přijatelná ta varianta teď - kolem 16h jsme ještě venku, to jsme nestíhali, a ráno v 8:30 ještě spí. Spát chodí až ve 21, takže v 18:15 plus večerníček je pro nás naprostý luxus. Ale jak tak koukám tak jsem jediná ![]()
Anonymní píše:
Holky když jste u těch programů.Nevíte někdo kdy zase začnou Cesty domů a ordinace? O ulici jsem zjistila ,že začne 9.1. a Vyprávěj má myslím frčet už v pátek ale co ten zbytek.Na primě včera jel nový seriál a dnes jsem se dívala že má přes 10 dílů,takže to asi znamená,že nějakou dobu Cesty domů asi nepojedou?Dneska jsem na internetu hledala kdy mají začít ale nic jsem nenašla.Nevíte o tom něco vy?Omlouvám se zakladatelce,že jsem odběhla od jejího tématu.![]()
![]()
Omlouvat se nemusíš…
Mně zase zajímá ordinace
Ten seriál včera jsem taky shlédla - a pobrečela jse si
… u partičky, kterou mám taky ráda se mi těžko smálo…
PetkaK píše:
Pro nás je teda přijatelná ta varianta teď - kolem 16h jsme ještě venku, to jsme nestíhali, a ráno v 8:30 ještě spí. Spát chodí až ve 21, takže v 18:15 plus večerníček je pro nás naprostý luxus. Ale jak tak koukám tak jsem jediná
je pravda, že kolem té 16 h. jsme taky kolikrát venku… napíšeme jim, že nejlepší by to bylo v 17h.
oni to určitě udělají podle nás
![]()
17hod by byla dobra, hlavne si myslim, ze oni jsou absolutne mimo misu, takze to natahli podle toho aby jim to vyslo…
janik73 píše:
17hod by byla dobra, hlavne si myslim, ze oni jsou absolutne mimo misu, takze to natahli podle toho aby jim to vyslo…
My jsme ve čtyři venku, takže za mě posun Kouzelné školky dobrý.
Zvlášť na jaře a na podzim mi to přijde lepší než ve čtyři, venku bylo krásně.
3HE píše:Anonymní píše:Omlouvat se nemusíš…
Holky když jste u těch programů.Nevíte někdo kdy zase začnou Cesty domů a ordinace? O ulici jsem zjistila ,že začne 9.1. a Vyprávěj má myslím frčet už v pátek ale co ten zbytek.Na primě včera jel nový seriál a dnes jsem se dívala že má přes 10 dílů,takže to asi znamená,že nějakou dobu Cesty domů asi nepojedou?Dneska jsem na internetu hledala kdy mají začít ale nic jsem nenašla.Nevíte o tom něco vy?Omlouvám se zakladatelce,že jsem odběhla od jejího tématu.![]()
![]()
Mně zase zajímá ordinace
Ten seriál včera jsem taky shlédla - a pobrečela jse si
… u partičky, kterou mám taky ráda se mi těžko smálo…
Omlouvám se,že jsem předtím byla anonim asi jsem zaškrtla a když jsem si toho všimla,tak už to nešlo změnit.Já jsem sledovala začátek toho seriálu pak jsem odbíhala a pak jsem viděla jen konec.Taky se mi chtělo brečet a přemýšlela jsem nad tím celkem dlouho.Když si vezmu její situaci tak je to strašný,doufám že se mi nikdy nic takovýho nestane,protože já bych to nezvládla jak v tom seriálu.I když vím,že bych tím pomohla jinému dítěti asi bych na to nepřistoupila,protože jak se znám věřila bych,že se probudí.Ale když se na to podívám zase z té druhé stránky,tak bych byla šťastná kdyby někdo udělal něco takovýho pro moje dítě.Je to těžká situace
Nikdy se s ní nechci setkat a nepřeju to ani nikomu jinýmu.Kéž by se v životě takovéhle situace nemuseli řešit ![]()
Všechno špatně, mě se nelíbí žádná změna. Školka v 18.15 je děs, a že je to na dvojce je děs dvojnásob ![]()
Stejně mě nas*ali s Dobrým ránem, které zrušili. Místo toho je i na jedničce Studio 6, trapné kecy o politice, ekonomice a dalších věcech, pro matku na mateřské příliš nezajímavých. A ten nový pořad Živě na jedničce od 14.00 je taky docela o ničem. Sice stejní moderátoři, ale jinak docela křeč. A ten čas, ach jo… ![]()
KPKristy píše:
Všechno špatně, mě se nelíbí žádná změna. Školka v 18.15 je děs, a že je to na dvojce je děs dvojnásobStejně mě nas*ali s Dobrým ránem, které zrušili. Místo toho je i na jedničce Studio 6, trapné kecy o politice, ekonomice a dalších věcech, pro matku na mateřské příliš nezajímavých. A ten nový pořad Živě na jedničce od 14.00 je taky docela o ničem. Sice stejní moderátoři, ale jinak docela křeč. A ten čas, ach jo…
Anonymní píše:
![]()
cesty domu az od unora nova serie, zrovna jsem to hledala
KPKristy píše:
Všechno špatně, mě se nelíbí žádná změna. Školka v 18.15 je děs, a že je to na dvojce je děs dvojnásobStejně mě nas*ali s Dobrým ránem, které zrušili. Místo toho je i na jedničce Studio 6, trapné kecy o politice, ekonomice a dalších věcech, pro matku na mateřské příliš nezajímavých. A ten nový pořad Živě na jedničce od 14.00 je taky docela o ničem. Sice stejní moderátoři, ale jinak docela křeč. A ten čas, ach jo…
A čemu vadí, že je to na dvojce? To je přece fuk. ![]()
(Mmch ty trapné kecy třeba mě jako matku na rodičovské zajímají.
)
Nám blok na ČT2 vyhovuje. Nemusím řešit blbiny na Barrandově, Disney Chanell a Minimaxu, prostě buď Planeta Yo (dříve pro nás neznámá, chodíme domů tak na kolem páté), kouzelná školka, Večerníček, večeře… nebo nic. Holky se chvílema koukají (klidně i na střídačku jak je co zrovna baví), k tomu se chystají na další den a hrají si. Odpoledně-večerní vyklidnění, ale taky ne denně (někdy to prostě nebaví, jindy dávají hokej a jindy je trénink až do večera).
Nám změna vyhovuje - konečně se malá může dívat na Kouzelnou školku, kterou v 16h absolutně nemohla vidět, protože v té době byla ve školce. To že navazuje Večerníček taky prima - pak koupání, večeře…za mě skvělé řešení.