Změna v programu na ČT 1,2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7887
3.1.12 17:33

Tak zmeny kouzelne skolky jsou absolutne na nic, to musel udelat blbec,ktery nema deti a taky schvalit dement… dost jsem nastvana, proste novy pan reditel chytry jak radio teda neudelal pro deti nic… a je to tak, vcera rano skolka nebyla, nebot ji opakuji druhy den rano, puvodni schema bylo pro deti prijatelnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.1.12 17:37

Pro nás je teda přijatelná ta varianta teď - kolem 16h jsme ještě venku, to jsme nestíhali, a ráno v 8:30 ještě spí. Spát chodí až ve 21, takže v 18:15 plus večerníček je pro nás naprostý luxus. Ale jak tak koukám tak jsem jediná :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
3.1.12 17:39
Anonymní píše:
Holky když jste u těch programů.Nevíte někdo kdy zase začnou Cesty domů a ordinace? O ulici jsem zjistila ,že začne 9.1. a Vyprávěj má myslím frčet už v pátek ale co ten zbytek.Na primě včera jel nový seriál a dnes jsem se dívala že má přes 10 dílů,takže to asi znamená,že nějakou dobu Cesty domů asi nepojedou?Dneska jsem na internetu hledala kdy mají začít ale nic jsem nenašla.Nevíte o tom něco vy?Omlouvám se zakladatelce,že jsem odběhla od jejího tématu. :) :) :kytka:

Omlouvat se nemusíš… :mrgreen: Mně zase zajímá ordinace :mrgreen: Ten seriál včera jsem taky shlédla - a pobrečela jse si :andel: … u partičky, kterou mám taky ráda se mi těžko smálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.1.12 17:41
PetkaK píše:
Pro nás je teda přijatelná ta varianta teď - kolem 16h jsme ještě venku, to jsme nestíhali, a ráno v 8:30 ještě spí. Spát chodí až ve 21, takže v 18:15 plus večerníček je pro nás naprostý luxus. Ale jak tak koukám tak jsem jediná :nevim:

je pravda, že kolem té 16 h. jsme taky kolikrát venku… napíšeme jim, že nejlepší by to bylo v 17h. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: oni to určitě udělají podle nás :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
3.1.12 17:44

17hod by byla dobra, hlavne si myslim, ze oni jsou absolutne mimo misu, takze to natahli podle toho aby jim to vyslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.1.12 17:52
janik73 píše:
17hod by byla dobra, hlavne si myslim, ze oni jsou absolutne mimo misu, takze to natahli podle toho aby jim to vyslo…
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.1.12 17:56

My jsme ve čtyři venku, takže za mě posun Kouzelné školky dobrý. :palec: Zvlášť na jaře a na podzim mi to přijde lepší než ve čtyři, venku bylo krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
3.1.12 18:05
3HE píše:
Anonymní píše:
Holky když jste u těch programů.Nevíte někdo kdy zase začnou Cesty domů a ordinace? O ulici jsem zjistila ,že začne 9.1. a Vyprávěj má myslím frčet už v pátek ale co ten zbytek.Na primě včera jel nový seriál a dnes jsem se dívala že má přes 10 dílů,takže to asi znamená,že nějakou dobu Cesty domů asi nepojedou?Dneska jsem na internetu hledala kdy mají začít ale nic jsem nenašla.Nevíte o tom něco vy?Omlouvám se zakladatelce,že jsem odběhla od jejího tématu. :) :) :kytka:
Omlouvat se nemusíš… :mrgreen: Mně zase zajímá ordinace :mrgreen: Ten seriál včera jsem taky shlédla - a pobrečela jse si :andel: … u partičky, kterou mám taky ráda se mi těžko smálo…

Omlouvám se,že jsem předtím byla anonim asi jsem zaškrtla a když jsem si toho všimla,tak už to nešlo změnit.Já jsem sledovala začátek toho seriálu pak jsem odbíhala a pak jsem viděla jen konec.Taky se mi chtělo brečet a přemýšlela jsem nad tím celkem dlouho.Když si vezmu její situaci tak je to strašný,doufám že se mi nikdy nic takovýho nestane,protože já bych to nezvládla jak v tom seriálu.I když vím,že bych tím pomohla jinému dítěti asi bych na to nepřistoupila,protože jak se znám věřila bych,že se probudí.Ale když se na to podívám zase z té druhé stránky,tak bych byla šťastná kdyby někdo udělal něco takovýho pro moje dítě.Je to těžká situace :,( Nikdy se s ní nechci setkat a nepřeju to ani nikomu jinýmu.Kéž by se v životě takovéhle situace nemuseli řešit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.12 18:07

Všechno špatně, mě se nelíbí žádná změna. Školka v 18.15 je děs, a že je to na dvojce je děs dvojnásob :roll:

Stejně mě nas*ali s Dobrým ránem, které zrušili. Místo toho je i na jedničce Studio 6, trapné kecy o politice, ekonomice a dalších věcech, pro matku na mateřské příliš nezajímavých. A ten nový pořad Živě na jedničce od 14.00 je taky docela o ničem. Sice stejní moderátoři, ale jinak docela křeč. A ten čas, ach jo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.1.12 18:16
KPKristy píše:
Všechno špatně, mě se nelíbí žádná změna. Školka v 18.15 je děs, a že je to na dvojce je děs dvojnásob :roll:Stejně mě nas*ali s Dobrým ránem, které zrušili. Místo toho je i na jedničce Studio 6, trapné kecy o politice, ekonomice a dalších věcech, pro matku na mateřské příliš nezajímavých. A ten nový pořad Živě na jedničce od 14.00 je taky docela o ničem. Sice stejní moderátoři, ale jinak docela křeč. A ten čas, ach jo… :roll:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: co k tomu dodat? Je pravda, že musí zkoušet nové věci, ale tohle se jim moc nepovedlo… sama doma vloni taky dali až do 14:30h. a lidem se to nelíbilo, tak ho o půl hodky zkrátili, tak třeba to bude podobné - záleží na tom, jestli lidi svoje reakce tayk napíšou do TV nebo jen mezi sebou…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
3.1.12 18:20

ja jsem uz do ct napsala a vyjadrila nazor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
3.1.12 18:20
Anonymní píše:

cesty domu az od unora nova serie, zrovna jsem to hledala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.1.12 22:21
KPKristy píše:
Všechno špatně, mě se nelíbí žádná změna. Školka v 18.15 je děs, a že je to na dvojce je děs dvojnásob :roll:Stejně mě nas*ali s Dobrým ránem, které zrušili. Místo toho je i na jedničce Studio 6, trapné kecy o politice, ekonomice a dalších věcech, pro matku na mateřské příliš nezajímavých. A ten nový pořad Živě na jedničce od 14.00 je taky docela o ničem. Sice stejní moderátoři, ale jinak docela křeč. A ten čas, ach jo… :roll:

A čemu vadí, že je to na dvojce? To je přece fuk. :nevim:
(Mmch ty trapné kecy třeba mě jako matku na rodičovské zajímají. :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.1.12 08:29

Nám blok na ČT2 vyhovuje. Nemusím řešit blbiny na Barrandově, Disney Chanell a Minimaxu, prostě buď Planeta Yo (dříve pro nás neznámá, chodíme domů tak na kolem páté), kouzelná školka, Večerníček, večeře… nebo nic. Holky se chvílema koukají (klidně i na střídačku jak je co zrovna baví), k tomu se chystají na další den a hrají si. Odpoledně-večerní vyklidnění, ale taky ne denně (někdy to prostě nebaví, jindy dávají hokej a jindy je trénink až do večera).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
4.1.12 08:55

Nám změna vyhovuje - konečně se malá může dívat na Kouzelnou školku, kterou v 16h absolutně nemohla vidět, protože v té době byla ve školce. To že navazuje Večerníček taky prima - pak koupání, večeře…za mě skvělé řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová