Nově zakládané diskuze

7631
3.1.12 13:40

Téma vhodně či nevhodně založených diskusí už tu ale bylo také několikrát :mrgreen: :mrgreen: ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
697
3.1.12 13:42

mě nově zakládané diskuze teda neleží v žaludku a zakladatelky chápu, přilítnout k PC něco potřebují, napíšou, počkají na odpovědi a zase letí pryč, každý nemá listovat diskuzemi, to je můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
3.1.12 13:42

Myslim ze kazdy ma pravo zalozit diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.1.12 13:43
Karku píše:
mě nově zakládané diskuze teda neleží v žaludku a zakladatelky chápu, přilítnout k PC něco potřebují, napíšou, počkají na odpovědi a zase letí pryč, každý nemá listovat diskuzemi, to je můj názor
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.1.12 13:44

Žádná nově založená diskuze mi nevadí :nevim: . teda pokud se nejedná opravdu,ale opravdu o nějakou hovadinu, která je předem určená jako vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
3.1.12 13:45
Karku píše:
mě nově zakládané diskuze teda neleží v žaludku a zakladatelky chápu, přilítnout k PC něco potřebují, napíšou, počkají na odpovědi a zase letí pryč, každý nemá listovat diskuzemi, to je můj názor
Přesně tak, když zakládám diskuzi, tak většinou potřebuju rychlo radu a ne pročítat 10 diskuzí. ;)
  • Citovat
  • Upravit
1033
3.1.12 13:45

Souhlasím s Karku.Někdy je opravdu těžké něco najít v diskuzi,která má hodně příspěvků.Navíc ne všechny z nás umí vstoupit do již zajeté diskuze a ne vždy se v takové diskuzi cítí nováček dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
3.1.12 13:48
Bubu25 píše:
Kaczenka píše:
Téma vhodně či nevhodně založených diskusí už tu ale bylo také několikrát :mrgreen: :mrgreen: ;) ;)
8o 8o a ty vado hýml :think:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.1.12 13:48
Bubu25 píše:
jj coz to urcite ma ale pak teda nechapu to, proc nez se to zalozi, tak se overuji podobna temata a vyrazy aby se eliminovala dalsi na to téma :think:

Protože někteří mají tu trpělivost procházet staré diskuze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
3.1.12 13:51

Hele, mě třeba strašně vytáčí diskuze typu „můžu být těhotná“, nebo „jsou tam dvě čárky“,…
Ale vím, že mě štvou, takže je většinou vůbec neotevírám.
Ale abych nebyla za potvoru, tak naprosto chápu snažící se maminky, že diskuze zakládají, protože já ve své době testovala i 2× denně, jak jsem se těšila na miminko :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
3.1.12 13:53
Naushika píše:
Souhlasím s Karku.Někdy je opravdu těžké něco najít v diskuzi,která má hodně příspěvků.Navíc ne všechny z nás umí vstoupit do již zajeté diskuze a ne vždy se v takové diskuzi cítí nováček dobře.

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
3.1.12 13:53

to sis nahnojila viď bubí.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
3.1.12 13:54

Bubu já tě za tu profilovku přerazim, :cert: :cert: :cert: vůbec mi nedošlo, že jsi to ty. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1033
3.1.12 13:54

Jj,to je taky pravda tterko.Na jednu stranu je chápu,taky jsem hledala na sněhobílých testech kdo ví co,na druhou stranu občas by neškodilo trochu soudnosti.
(teď dělám machry,ale beztak se k nim po ET přidám :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
3.1.12 13:55
weruuunka píše:
Bubu já tě za tu profilovku přerazim, :cert: :cert: :cert: vůbec mi nedošlo, že jsi to ty. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to by sis jinak nedovolila jí tahle sjet co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová