Povánoční slevy v Tescu

7240
3.1.12 08:16

Povánoční slevy v Tescu

Nevíte náhodou, jestli už jsou v Tescu povánoční slevy? Konkrétně na stromečky a vánoční ozdoby.
Psala jsem přímo na info Tesco, ale odepsali mi, že oni s tím nemají co dělat, tyhle věci dováží jiná firma, tak ani neví, kdy slevy budou.
Moc prosím, jestli budete v Tescu, okoukněte to a dejte kdyžtak vědět, až začnou slevy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10872
3.1.12 08:22

Slevy na vánoční ozdoby a stromky u nás měli už týden před Vánoci - byla jsem tam znova v sobotu a to už neměli skoro nic - taky jsem chtěla dokoupit ještě nejaký ozdoby, ale bylo to vybraný a níž už cenou nešli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
3.1.12 08:29

Pripojuju se s dotazem.. Co obleceni? Konkretne body a overalky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.1.12 08:32

ty slevy měli podle mě těsně po svátkách, teď už to bude hodně přebrané.. alespoň manžel tam byl 28. a už tam nic moc nebylo

• Citovat
  • Upravit
68
3.1.12 08:35

Vánoční ozdobičky a tenhle sortiment ve slevě mají aspoň u nás. Oblečení mají taky ve slevě, ale tričko co jsem třeba koupila dceři normálně za 70 Kč mají teď ve " VÝPRODEJI " za 106 Kč :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.1.12 08:36

misik, tak to se vyplatí :mrgreen:
my tedy kupovali vánoční ozdoby jak píše carrinka cca týden před vánoci, to měli v plzeňském velké slevy, ale o dva dny později v klatovském ani ťuk, tak nevím, asi záleží jak kde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
68
3.1.12 08:45
madi píše:
misik, tak to se vyplatí :mrgreen:
my tedy kupovali vánoční ozdoby jak píše carrinka cca týden před vánoci, to měli v plzeňském velké slevy, ale o dva dny později v klatovském ani ťuk, tak nevím, asi záleží jak kde :nevim:

Přesně tak, fakt vyplatí :lol: :lol: ale to je běžná praxe, že zdražují aby mohli pak udělat výprodej a dostat se na normální ceny :roll: ale že to bude ještě dražší to jsem fakt nečekala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.1.12 08:51

slevy jsou stále a na vše i když u nákých hraček cedulka výprodej a stejná cena jako před vánoci.Ozdoby plastové nic moc za čtvrtku puvodní ceny-řetězy za 7.20 kč sada ozdob na celej strom 99 ve č barvách.

Dětské věci pro miminka za pul,pro větší děti už dost přebrané miminka plné regály.

Oblečení pro dospělé nevim to se mi nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.1.12 09:09
Lucah píše:

uz nic nemaji, byla jsem v patek a vybrano a zavezeny nove kolekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.1.12 09:19

včera jsem byla v tescu a nic moc, před vánocemi jsem si vyhlédla pouzdro pro dcerku do školy(po prázdninách do půjde do 3. třídy) tak baly za 174kč, teď byla jeho původní cena 384kč a a bylo zlevněno na 174kč, oni říkali v TV že někteří prodejci navýší ceny a pak je zlevní a prodávají za původní cenu, takže sleva žádná :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
3.1.12 09:52

Jj, všechno to uměle navyšují a pak že je velký výprodej. Ale to není problém jen tesca, ale pomalu všech obchodů, i internetových :roll:
Já teda v tescu koupila včera plyšovou kombinezku (přidávám fotku). Chodila jsem na ní pořád koukat. Původní cena 650,– a ted už je nějak od vánoc za 325,–. A ozdoby jsme tam kupovali před vánocema. Nejdřív sleva 30%, asi za týden byla 50% (ale stejně to nějak divně počítali) a ted jsou ty ceny úplně stejný. :roll: Chtěla jsem po vánocích koupit umělej stromek, ale v jednom tescu měli jen 3 koštata a ne úplně levný a v druhym neměli po stromkách ani památky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.1.12 12:00
jizvíková píše:
Lucah píše:
uz nic nemaji, byla jsem v patek a vybrano a zavezeny nove kolekce

u nás jsou teda miminkovský věci asi ve třech regálech uplně narvaný a zapakatel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.1.12 13:20
Carrinka píše:
Slevy na vánoční ozdoby a stromky u nás měli už týden před Vánoci - byla jsem tam znova v sobotu a to už neměli skoro nic - taky jsem chtěla dokoupit ještě nejaký ozdoby, ale bylo to vybraný a níž už cenou nešli :nevim:

Před Vánocemi?? :-O No tak.. co na to říct.. to mě opravdu nenapadlo. Holt máme smůlu a budeme všechno muset koupit příští rok za draho. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová