Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.
V lednu mi má končit smlouva u T-mobile, nechci, aby mi jí opět prodloužili na další rok, nemáte některá zkušenosti? Stačí jen zavolat na linku nebo musím do specializované prodejny?
Děkuji Bet.
Předpokládám, že máš od nich paušál, mělo by stačit zavolat na operátora a říct, že o další prodloužení nemáš zájem …
Stačí zavolat na operátora,a pak smlouvu vypovědět po emailu.operátor ti pošle sms,kde bude přesně popsáno,co tam napsat.
Bez tvého souhlasu ti smlouvu neprodlouží,pouze jí budeš mít na neurčito,tj.,že můžeš kdykoli vypovědět.
Tak jsem to měla já,asi půl roku na neurčito,před Vánoci jsem vypověděla emailem.
připrav se na neustálé kontaktování,jestli si to nechceš rozmyslet ![]()
jo,a vypovědění smlouvy trvá cca 30 dnů.
Dnem podáním začíná běžet výpovědní doba…
Přítel jim musel poslat dopis o tom že s nimi smlouvu vypovídá, no a určitě si dej bacha na to, aby jsi to zrušila včas, přítelovi se jednou takhle pěkně vysmáli a řekli mu, že to neodeslal včas a proto mu to automaticky prodloužili o další rok
Anonymní píše:
Přítel jim musel poslat dopis o tom že s nimi smlouvu vypovídá, no a určitě si dej bacha na to, aby jsi to zrušila včas, přítelovi se jednou takhle pěkně vysmáli a řekli mu, že to neodeslal včas a proto mu to automaticky prodloužili o další rok
S tím souhlasím,měla jsem to stejně.Počítala jsem,že když je smlouva na dva roky,že automaticky skončí a před vypršením lhůty bdu kontaktována,zda jí nechci prodloužit.Asi dva rýdny před koncem uvedeného období ticho po pěšině,tak jsem volala na operátora a bylo mě sděleno,že když tuším měsíc dopředu nepodám výpověď,tak se smlouva automaticky prodlužuje.Takže jsem musela ještě rok vydržet,i když už jsem měla paušál jinde. ![]()
taky to mam v planu a myslim, ze ve smluvnich podminkach je, ze musis pisemnou vypoved odeslat 30 dni pred vyprsenim smlouvy. Uz se tesim, az jim zarecituju Nezvalovu Sbohem a satecek. ![]()
Holky,tak nevím,mě doběhla smlouva,taky mě nikdo nekontaktoval,a při přihlášení na T-zones jsem viděla,a i operátor na lince mi to potvrdil,že mám smlouvu na neurčito-žádný prodlužování ![]()
Napsala jsem prostě výpověď,oni mi odepsali,že jí přijali,a běží výpovědní lhůta,a ta skončí 20.1.
Jdu tam raději hned zavolat, minulý rok mi právě taky prodloužili smlouvu, i když jsem volala, že nechci, pitomci.
Automaticky se prodlužují smlouva jen u tarifu Bav se a Bav se s mých 5 - což je v podmínkách smlouvy a ohlídání smlouvy je věc zákazníka.
Jako výraz „pitomci“ fakt nechápu ![]()
https://www.emimino.cz/…obile-91524/
???
Nestačilo by před založením tématu alespoň zkusit jestli tady není podobné?!
Bubu25 píše:Janinac píše:
Automaticky se prodlužují smlouva jen u tarifu Bav se a Bav se s mých 5 - což je v podmínkách smlouvy a ohlídání smlouvy je věc zákazníka.
Jako výraz „pitomci“ fakt nechápu![]()
a Janinac sakra ví, že má pravdu
to teda jo
![]()
Grejs nepřišel ti dopis, že to máš ukončený a ty jsi s tím 2 roky nic nedělala????
Ano stačí poslat jenom e-mail, ale každý ukončení se musí poslat i písemně, takže jsi měla dostat písemně dopis, že je smlouva ukončena a k jakému datu. Nebo mít uložený ten email co jsi poslala. Často se řeší, že se mail pošle na špatnou adresu a tak bych „prudila“ tak dlouho dokud bych neměla v ruce ukončení přímo od TMO, takže jako nadávat na TMO je trochu mimo
což ti potvrdil i právník.
Joo jasný
já jen nemám ráda, když se vlastní chyby hází na někoho jiného.