Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky přítel viděl přibližně před cca 5lety
horor, prej dobrej a vůbec nemůže přijít na to jak se jmenuje? máme jen velmi malé indície : ze začátku tam vykolejí horská dráha (jenom jako) potom padá výtah a pak se přestěhujou do uzavřenýho baráku ve kterém straší nebo tak něco a přežije to jenom jeden nebo dva lidi. Nevíte někdo? ![]()
Není to nezvratný osud? podle indicií to tak vypadá. Má to asi 6 dílů a každý je o něčem jiném.
Popisuješ Nezvratný osud 3 , v prvním díle bylo letadlo, ve druhém nehoda na dálnici, třetí horská dráha, čtvrtý automobilové závody a pátý - poslední mám stažený, ještě jsem ho neviděla.
Baslerinda píše:
Popisuješ Nezvratný osud 3 , v prvním díle bylo letadlo, ve druhém nehoda na dálnici, třetí horská dráha, čtvrtý automobilové závody a pátý - poslední mám stažený, ještě jsem ho neviděla.
znalkyně
![]()
Baslerinda píše:
Ja je take miluju a ten posledni je nejlepsi
a ten konec..:-))
To bude nezvratný osud…je jich celkem 5…1 letadlo, 2 dálnice, 3 zábavný park (to bude ten co píšeš), 4 automobilový závod a 5 pětku jsem bohužel ještě neviděla…ty filmy miluju…
holky prej 90% děje se odehrává v uzavřeným baráku. nezvratný osudy jsme viděli ale to nemyslíme. a určitě je to starší …mě dává indície přítel já to neviděla ![]()
jája428 píše:
v pětce spadne most,zrovna jsem to dokoukala
Dík za info , pětku jsem ještě nezkoukla
a nevěděla jsem o čem bude, tak se těším ![]()
holcina20 píše:Kostka ?
holky prej 90% děje se odehrává v uzavřeným baráku. nezvratný osudy jsme viděli ale to nemyslíme. a určitě je to starší …mě dává indície přítel já to neviděla
prý majitel toho baráku je hodně bohatý a pozve tam několik lidí aby tam přežili noc nebo jeden den, si pamatuje jen utržky a hledal to i na csfd a tam vyhledává jen když se zná název a i jinde už se díval.
holcina20 píše:To mi něco řiká, je to v nějakým hotelu, kde je parta lidí ?
prý majitel toho baráku je hodně bohatý a pozve tam několik lidí aby tam přežili noc nebo jeden den, si pamatuje jen utržky a hledal to i na csfd a tam vyhledává jen když se zná název a i jinde už se díval.
kostka taky ne.. kostka je takový sci-fi ale to je takový víc pozemský,reálnější
Ježiš já už asi vim, jednou jsem taky viděla něco takovýho…ono je těch hororů z baráku víc…a sledoval je ten bohatej co si je tam pozval přes kamery?