Nevím název hororu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1127
23.1.12 21:21

už neví jestli je to přesně hotel ale je to o několika lidech kteří se nechali za peníze zavřít dobrovolně do starýho baráku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
klaaras píše:
Ježiš já už asi vim, jednou jsem taky viděla něco takovýho…ono je těch hororů z baráku víc…a sledoval je ten bohatej co si je tam pozval přes kamery?
Hrálo tam pár mladých holek, postupně byli zabíjeni ? Ježiš, mám to na jazyku … :think:
  • Citovat
  • Upravit
4880

To jsem myslím viděla. V domě je skupinka lidí a oni se musí bojovat sami za sebe. Přežije jen jeden. Ale nevím, jestli tam byli pozváni, oni byli nějak uneseni a dali je do toho baráku. Když pak jeden z nich otevře dveře, tak jsou tam cihly…a okna tak také nejsou.

Není to ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
23.1.12 21:22

na v baráku zavřených jich bylo mraky ale s tou horskou dráhou :think: , SAWW :?: Kostka ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127

ten bohatej i s manželkou a myslí i sluhou tam byli taky zavřený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687

A tak jestli tam pozval bohac s manzelkou par hostu,nemuze to byt Dum hruzy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
23.1.12 21:24

Já si to pamatuju tak, že on tomu výherci slibí pořádnej balík peněz…postupně je tam zabíjí, jeden nebo dva přežijou, ale ven se stejně nedostanou…teda doufám, že nepletu víc těhle filmů dohromady…jsou tam jak holky tak chlapi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
23.1.12 21:24

prý ta horská dráha je jen z kraju, jsou tam prý dobrovolně a kostka ani saw to nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
23.1.12 21:25
Sumaya píše:
To jsem myslím viděla. V domě je skupinka lidí a oni se musí bojovat sami za sebe. Přežije jen jeden. Ale nevím, jestli tam byli pozváni, oni byli nějak uneseni a dali je do toho baráku. Když pak jeden z nich otevře dveře, tak jsou tam cihly…a okna tak také nejsou.Není to ono?
Myslíme stejný film, ale to na co se ptá zakladatelka, tam mi nesedí ti bohatí, kteří je pozvali, takže přestávám radit, fakt nevím co zakl.myslí … :think:
  • Citovat
  • Upravit
1219
23.1.12 21:25

Já bych řekla, že je to Saw

http://www.csfd.cz/…a-o-preziti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
23.1.12 21:26
klaaras píše:
Já si to pamatuju tak, že on tomu výherci slibí pořádnej balík peněz…postupně je tam zabíjí, jeden nebo dva přežijou, ale ven se stejně nedostanou…teda doufám, že nepletu víc těhle filmů dohromady…jsou tam jak holky tak chlapi…

Jj,ale to by byl ten Dum hruzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
23.1.12 21:26

dendulinecek: je to ten styl filmu, ten dům hrůzy jsme taky viděli ale ten to není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
23.1.12 21:27
Baslerinda píše:
Sumaya píše:
To jsem myslím viděla. V domě je skupinka lidí a oni se musí bojovat sami za sebe. Přežije jen jeden. Ale nevím, jestli tam byli pozváni, oni byli nějak uneseni a dali je do toho baráku. Když pak jeden z nich otevře dveře, tak jsou tam cihly…a okna tak také nejsou.Není to ono?
Myslíme stejný film, ale to na co se ptá zakladatelka, tam mi nesedí ti bohatí, kteří je pozvali, takže přestávám radit, fakt nevím co zakl.myslí … :think:

Asi jo :-) Ti bohatí mi také nesedí. Tam to byl únos. Ale možná si vzpomenu. Třeba jsem to viděla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
23.1.12 21:28
holcina20 píše:
dendulinecek: je to ten styl filmu, ten dům hrůzy jsme taky viděli ale ten to není..

A zamek hruzy? Ten je starsi a podobny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
23.1.12 21:29
klaaras píše:
:pankac: :pankac: :pankac: už vím. Je tam více boháču a oni je pozorují přez kamery a sází :think: zkusím popřemýšlet..... zrovna mě napadl milionový závod, ale to není horor :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.01.12 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky