Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli vidíš, že je online a nenapíše, tak se mu prostě nechce no. Co chceš slyšet, nemůžeš někoho nutit aby ti psal, když nechce. Když tam je, tak víš, že je ok, tak to neřeš a nepiš mu, najdi si svůj program a on se ti ozve… Zbytečný hledat problém kde není.
Proboha přestaň se chovat jako stíhačka 🤦 když je na rybách tak asi nemá čas a nebo prostě nechce odepisovat…
My se třeba neotravujeme když jeden z nás někam jede. Partner byl na 3 dny na konci republiky a taky nepsal. Sem tam poslali provokativní fotku nějaké památky (moje slabost
) a šmitec. Pokud někam jede většinou čekám až se ozve. Nemám za potřebí ho kontrolovat. A obráceně. Mě by to teda iritovalo. Ozve se až bude chtít. No a ne, že mu budeš dělat scény budeš za žárlivou vysterickou tu… Osobu ![]()
A co mu tak píšeš?
Pokud potřebuješ, aby rychle reagoval, proč mu nezavoláš?
Snažíme se o miminko a vypadalo to nadějně tak jsem mu chtěla napsat že bohužel to opět nevyšlo.. že jsem dostala menstruaci.. jinak mu vůbec nepíšu bych řekla ![]()
@Anonymní píše:
Snažíme se o miminko a vypadalo to nadějně tak jsem mu chtěla napsat že bohužel to opět nevyšlo.. že jsem dostala menstruaci.. jinak mu vůbec nepíšu bych řekla
Chápu, že jsi z toho smutná, ale tak to snad počká, jak se vrátí domů ![]()
Na ryby jezdi mimo jine relaxovat. Uz to je spatne, ze sledujes, jestli je online nebo ne. Neveris mu, proc? Pokud potrebujes neco akutne, zavolej, jinak ho nechej zit, takto ho udusis.
Nech ho chudáka odpočinout…napište si na dobrou noc a hotovo. Co by ti vypisoval, když se zrovna baví s kamarády. Když já nebo manžel někde jsme na víc dní, tak si píšeme jen na dobrou noc. Případně poslem fotku, pokud máme nějakou zajímavou, ale ze bychom si vyloženě povídali (psali) během dne, to ne. Máme svůj program, kterej nezahrnuje neustálý psaní si s manželem, manželkou. Nejsme siamsky, abychom museli nutné být 24/7 v kontaktu.
Máte pravdu moc ho kontroluji musím se klidnit teď mám strach že už ze mě má stíhačku
to jsem to zase podělala ![]()
Vzhledem k tomu, ze je mi jasne, ze manzel si na ryby jezdi od nas odpocinout, tak mu vetsinou vubec nepisu. A kdyz uz, tak necekam, ze hned odpovi
stejne tak nepise on me, kdyz si jdu nekam odpocinout ja.
Doma má fušku (neříkej, že ne. Známe to všechny, co se snažily i dítě )tak si potřebuje trochu oddechnout. Nabít, uklidnit. Ty bys měla udělat to sami. Žádný vysilovani vám to neuspisi. Tohle se řeší doma.
Nesnáším, když musím odepisovat hned, když to není nutnost. Když někam jedu, zapomenu vytáhnout mobil klidně do večera. Stačí?
Neodepisuju vůbec, pokud moje odpověď je hm, pokud dostávám příliš zpráv a je to obtěžující, pokud si potřebuju odpověď promyslet, pokud se brzy uvidíme a probereme to osobně a z dalších důvodů. Holky mají pravdu. Žes mu napsala, to je ok, že vyžaduješ odpověď, to je zbytečná hysterie.
Každý si potřebuje odpočinout, i od vztahu.
Když jede pryč můj chlap, zásadně mu nepíšu a čekám, až se ozve on. Samozřejmě, že kdyby nám uletěla střecha nebo bych si zlomila nohu, dala bych mu vědět. Ale nevypisuju mu kraviny a nečíhám, kdy je online. Udělám si svůj program a odpočinu si podle svýho.
Jo, a kdyby on šmíroval, kdy a kde jsem na telefonu, vůbec by se mi to nelíbilo.
Ahoj, chtěla bych se zeptat na váš názor přítel jezdí občas s kámošema na ryby na čem není logicky nic špatného ale když tam je tak neodepisuje klidně i 5h… Dám vám příklad včéra večer jsem mu napsala zprávu a do teď neodepsal a to je kolem 12h polední… Přijde vám to normální? Pěkně mě to rozčiluje a ničí přitom se mi ukazuje že je na telefonu (aktivní)
Řekla jsem mu to a odpověď zněla promiň že pořád nejsem na telefonu… Však já nechci aby hnil na telefonu jen chci aby mi odepsal na zprávu. A ne nepíšu mu neustále