Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Co? Já nechci od něj odpověď hned teď… Však jsem psala že čekám i 5 a více hodin.. zase ze mě nedělej stíhačku. Jen mi prostě přišlo že mě schválně ignoruje tak jestli má s tím taky někdo zkušenost.. nečekala jsem že hned budu za stíhačku ale dobře.
Jasně, ale co bys chtěla aby ti odepsal na zprávu, co jsi mu poslala když je s kamaradama na rybach?
Proste se mu na takovou zprávu odepisovat nechce, ty přeci musíš vědět, jestli na tebe dlabe, nebo ne… Ne podle toho, jak rychle odepise na zprávu, ale podle života s ním ![]()
@a12 píše:
Ale tak on ji třeba odepise, ale ne hned jak ona by chtěla.. Nikdo neříká, že mu nesmí napsat, ale ze mu má dat trochu prostoru a nevyžadovat okamzitou odpověď, kdyz je přece online.
Však jo, totéž jsem jí psala já, že když je s kamarády nemusí mít mobil u sebe. Jen jsem ji chtěla podpořit, že v některých vztazích je normální, že si lidi píšou ![]()
@Anonymní píše:
Snažíme se o miminko a vypadalo to nadějně tak jsem mu chtěla napsat že bohužel to opět nevyšlo.. že jsem dostala menstruaci.. jinak mu vůbec nepíšu bych řekla
Jsi mu ty ryby asi nepřála, že?
@ProfZav píše:
Však jo, totéž jsem jí psala já, že když je s kamarády nemusí mít mobil u sebe. Jen jsem ji chtěla podpořit, že v některých vztazích je normální, že si lidi píšou
Jasně, my si taky pisem, denně si kolikrát napíšeme spoustu mailu klidně o blbostech, kdyz jsme oba v práci
a to jsme spolu 14 let
ale taky se stane, že ani nestihne odepsat, nebo já ![]()
Spíš to byla reakce na to, že z ní děláme stíhačku, nebo co tam bylo napsáno, ja nevidím problém v tom, že mu napíše když je pryč, naopak mi to přijde v pohodě, ale jaksi když vím, že je na rybach s kamaradama, tak asi nebudu ocekavat ze mi na všechno a hned odepise, on si to třeba přečte s tím, že až bude mit chvíli tak odepise a pak zapomene.. Mně se takhle pravidelně omlouvá kamarádka
ze to přečte a jak neodepise hned, tak zapomene a odepise az za pár dní ![]()
@a12 píše:Ale ona psala, že neodepsal ani po několika hodinách, hned v prvním příspěvku myslím.
Jasně, my si taky pisem, denně si kolikrát napíšeme spoustu mailu klidně o blbostech, kdyz jsme oba v prácia to jsme spolu 14 let
ale taky se stane, že ani nestihne odepsat, nebo já
Spíš to byla reakce na to, že z ní děláme stíhačku, nebo co tam bylo napsáno, ja nevidím problém v tom, že mu napíše když je pryč, naopak mi to přijde v pohodě, ale jaksi když vím, že je na rybach s kamaradama, tak asi nebudu ocekavat ze mi na všechno a hned odepise, on si to třeba přečte s tím, že až bude mit chvíli tak odepise a pak zapomene.. Mně se takhle pravidelně omlouvá kamarádkaze to přečte a jak neodepise hned, tak zapomene a odepise az za pár dní
@ProfZav píše:
Ale ona psala, že neodepsal ani po několika hodinách, hned v prvním příspěvku myslím.
No a? Co odepsat na zprávu kterou poslala, kdyz je s kamaradama na rybach?
@a12 píše:
No a? Co odepsat na zprávu kterou poslala, kdyz je s kamaradama na rybach?
To, co by odepsal, kdyby byl kdekoli jinde. My dvě to nevyřešíme, jestli to byla zpráva důležitá, tak je za mě opravdu jedno, kde je a co dělá, jestli to byla nějaká blbost, jakože fotka večeře nebo nevím, tak chápu, že přečte a neodpoví.
@Anonymní píše:
Co? Já nechci od něj odpověď hned teď… Však jsem psala že čekám i 5 a více hodin.. zase ze mě nedělej stíhačku. Jen mi prostě přišlo že mě schválně ignoruje tak jestli má s tím taky někdo zkušenost.. nečekala jsem že hned budu za stíhačku ale dobře.
Už jen to, že tě ta možnost napadla, že tě ignoruje schválně
…
Není to spíš tak, že to mimino chceš spíš ty? A že jsi vaším vztahem nejistá, proto to v tobě vzbuzuje tyhle reakce?
@ProfZav píše:
To, co by odepsal, kdyby byl kdekoli jinde. My dvě to nevyřešíme, jestli to byla zpráva důležitá, tak je za mě opravdu jedno, kde je a co dělá, jestli to byla nějaká blbost, jakože fotka večeře nebo nevím, tak chápu, že přečte a neodpoví.
Jenže kdekoliv jinde si třeba neužívá klidu s kamarádama a na odepsani na zprávu o menstruaci má čas ![]()
@Anonymní píše:
Snažíme se o miminko a vypadalo to nadějně tak jsem mu chtěla napsat že bohužel to opět nevyšlo.. že jsem dostala menstruaci.. jinak mu vůbec nepíšu bych řekla
Nevěděl, co napsat.
Muj treba neodepisuje, kdyz mu to prijde zbytecne nebo nevi co by na to odepsal
treba mu prijde, ze to je ciste informacni zprava tak proc by na ni odepisovall
a ja cekam a nic.. obcas nastve a nebo sem.si uz zvykla ![]()
@Anonymní píše:
Tak takovou zprávu bych mu nepsala. Spíš řekla.
@Anonymní píše:
Máte pravdu moc ho kontroluji musím se klidnit teď mám strach že už ze mě má stíhačkuto jsem to zase podělala
Kliiiid, nech ho žít. Na špatné zprávy typu zase to nevyšlo je času dost, tím spíš, když je s kámošěa na relaxu na rybách. Nech ho vydechnout( taky jsem byla snažilka a málem jsem nenechala manžela ani vysprchovat
) zkus se věnovat sobě, když máš čas pro sebe, ale rozhodně ne googlit rady jak nejrychleji otěhotnět
Hele známe to všechny, ale hlavně nic hrozného ksi neprovedla, tak znova kliiiid ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat na váš názor přítel jezdí občas s kámošema na ryby na čem není logicky nic špatného ale když tam je tak neodepisuje klidně i 5h… Dám vám příklad včéra večer jsem mu napsala zprávu a do teď neodepsal a to je kolem 12h polední… Přijde vám to normální? Pěkně mě to rozčiluje a ničí přitom se mi ukazuje že je na telefonu (aktivní)Řekla jsem mu to a odpověď zněla promiň že pořád nejsem na telefonu… Však já nechci aby hnil na telefonu jen chci aby mi odepsal na zprávu. A ne nepíšu mu neustále
Ahoj já ti rozumím. Nevím jak dlouho jste spolu ale já tohle měla na začátku našeho vztahu. Pořád jsem potřebovala být pro něj na prvním místě. Taky jsem viděla že jsem mu napsala a on prostě nic. Hnup. A online byl. A víš co postupem času a let mě to přestalo bavit. A přestala jsem to řešit. Teď jsme spolu 10 let. Nejsi vůbec žádná stíhačka jenom možná miluješ prostě jinak než on. Jsme každý úplně jiný a nemůžeme myslet všichni stejně. Jsi prostě jenom člověk. Dostala jsi to byla si smutná a i když byl na rybách s kámošema tak jsi prostě to potřebovala někomu říct. Mohl napsat když byl online třeba jen mrzí mě to miláčku promluvime si o tom doma miluji tě. Ale prostě ses toho nedočkala. Ale je to prostě chlap. Každá ženská tady má úplně jiný vztah. A mají úplně jiné hodnoty. A neznamená to že to tak budete mít i vy dva. Jste partneři a musíte se navzájem respektovat důvěřovat a tolerovat. A myslím si že pokud se zminis bez nějaký hádky že tě trápí tohle a proč to takhle dělá? Že si se prostě jen zeptala a neudělala bys nic spatnyho je to přeci vztah vás dvou a bude to vždy fungovat jen když budou spokojeny obě strany a ne jen jeden. Napíšu to anonimne protože nikdo tu nejspíš se mnou nebude souhlasit ale jen sem ti chtěla říct i můj názor ať může působit hloupé nebo že jsme i já stíhačka. A nevím proč bys mu měla volat jak tu někdo napsal nechtěla si ho evidentně rušit takže si to zkusila napsat. Práva stíhačka by mu pak volala že je online a neodepisuje
přeji ti ať se miminko podari