Názor na clostylbegit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
997
19.7.21 22:12

Názor na clostylbegit

Hezký večer holky.
Měla bych na vás dotaz ohledně názoru na clostylbegit a jaký s nim máte zkušenosti.

S přítelem se více jak rok už snažíme o miminko a stále nic. Oba dva máme už z předchozího vztahu dítě (já syn 8let, přítel syn 9let), mě je 29 let a přítelovi 38let.
Já na vyšetření u gynekologa na hormonogramu vše v pohodě (jen nepatrně horší poměr mezi LH a FSH), přítel na spermiogramu taky v pohodě - po téhle stránce by tedy neměl být problém.
Můj cyklus je celkem pravidelný 28.-30. dní.
Pohlavní styk s přítelem máme pravidelný, v době ovulace také (dle testu, měla ovulace byt) jinak to na sobě nijak nepocituji….dokonce jsme sobě i přítelovi koupila vitaminy na podporu otěhotnění.
Před 3.měsíci mi doktorka doporučila Inofolic, který jsem pravidelně brala, a stále nic.
Nyní mi předepsala Clostylbegit, který mám brát od 3. dne cyklu do 7.dne cyklu (5dni) 1-0-1, jakmile začnu brát prášky, tak se mám ozvat abychom se domluvili na ultrazvuku.
Tak jsem se chtěla zeptat, pomohl vám někomu clostylbegit k otěhotnění?
Moc vám děkuji za odpovědi :)

Příspěvek upraven 19.07.21 v 23:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.7.21 22:38

Mě pomohl 2×. Po třetí jsem zkoušela ho znovu asi 3 měsíce, ale nakonec to přišlo přirozeně. Pokaždé jsem ho brala cca 3 až 4 měsíce a mimi přišlo měsíc až 2 po ukončení užívání. Ale já měla nepravidelně menstruaci +dlouhé cykly a navíc žádna ovulace. Na kontrolní ultrazvuk jsem chodila. Jako by mi tělo nebralo sex pod kontrolou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1238
19.7.21 23:04

Ale pokud ovulace probiha, tak potes koste, kdyz vam doktorka tohle predepise. Tyhle prasky se berou, pokud k ovulaci nedochazi vubec. Muze vam to znicit sliznici apod. Nerikam, ze nekomu, kdo neovuluje, tyhle prasky nepomuzou, ale pokud ovulujete, tak muj nazor je takovej, ze doktorka by mela vratit diplom a vy v zadnym pripade tohle nebrat. Je to dost velkej driak. Urcite je to vase zdravi a vase rozhodnuti, ale jeste pohledejte aspon na netu, pokud vam doktorka nerekla mozna rizika atd :kytka: drzim palce, aby miminko prislo co nejdriv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
20.7.21 08:38

Ja brala Clostil 3mesice pak musí byt pauza a pak dalsi 3 mesice a nic. V Caru mi pak dali Femaru a ta teda byla mnohem účinnější. Nechápu ale, proc do sebe rves takove svinstvo, kdyz ovulaci mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
20.7.21 13:31

@Klarinka2007 Pote, co jsem si o Clostiku neco nacetla, odmitla jsem ho brat. A doktorka mi odmitla napsat doporuceni do CAR. :lol: Nastesti jsem pak zjistila, ze do CARu muzu bez doporuceni. Hned na prvni konzultaci se doktor zhrozil, ze pry Clostik uz v CARech prakticky nedavaji a hlavne ze v mem pripade (ovulace pravidelna), je to blbost.

Doktorku jsem uz zmenila.

• Citovat
  • Upravit
11733
20.7.21 13:33

Já měla anovulační cykly a hned první cyklus s Clostylem jsem otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí