Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Drax 22 Každý druhý člověk má plíseň na nohou…dobrou chuť..
![]()
@Annabela11 píše:
@Drax 22 Každý druhý člověk má plíseň na nohou…dobrou chuť..![]()
Já neříkám, že foot fetish provozuji. Jenom mě zajímal názor na toto téma.
Copak? Na nabídku pedikúry se žádná nechytla, tak to zkousis takhle?
za mne rovněž ne
@Drax 22 píše:
Ahoj, zajímal by mne váš názor na foot fetish. Co si o něm myslíte, praktikovali byste ho on- vám? Apod.
A proč tě to tedy zajímá,když to nepraktikuješ?
anonymně, protože je to soukromé.
Mám kamaráda (řekněme kamaráda s výhodami
), co má tuhle „úchylku“. Nejradši má, když mu ženská bosýma nohama chodí po těle.
Popravdě, on z toho byl hrozně špatnej, když mě o to poprvé požádal, tak bylo vidět, jak se hrozně bojí mojí reakce. Já jsem v sexu celkem drak, máločeho se vysloveně bojím (to on teda v té době nevěděl, proto asi ta ostýchavost), a řekla bych, že zrovna footfetish je docela neškodná úchylka.
Takže když se jednou za čas sejdem, tak si užiju masáž chodidel a pak já promasíruju nohama jeho tělo
No problema ![]()
MMM
@Drax 22 píše:
Ahoj, zajímal by mne váš názor na foot fetish. Co si o něm myslíte, praktikovali byste ho on- vám? Apod.
Ono se i ví, proč foot fetish jako takový existuje a je tak rozšířený. ![]()
Jedná se vpodstatě o jednu z mnoha nedokonalostí našeho mozku, protože, laicky řečeno, centrum pro sex máme hned vedle centra pro nohy.
@Annabela11 píše:
@Drax 22 Každý druhý člověk má plíseň na nohou…dobrou chuť..![]()
Příspěvek upraven 11.02.19 v 09:33
@Anonymní píše:
anonymně, protože je to soukromé.
Mám kamaráda (řekněme kamaráda s výhodami), co má tuhle „úchylku“. Nejradši má, když mu ženská bosýma nohama chodí po těle.
Popravdě, on z toho byl hrozně špatnej, když mě o to poprvé požádal, tak bylo vidět, jak se hrozně bojí mojí reakce. Já jsem v sexu celkem drak, máločeho se vysloveně bojím (to on teda v té době nevěděl, proto asi ta ostýchavost), a řekla bych, že zrovna footfetish je docela neškodná úchylka.
Takže když se jednou za čas sejdem, tak si užiju masáž chodidel a pak já promasíruju nohama jeho těloNo problema
MMM
a máš je aspoň umytý ?
Téda, hezky, že překonal stud. V tom to chápu, i s přítelkyní mi trvalo dost dlouho, než jsem to tak nějak prozradil ![]()
Zdravím, jsem silný foot fetishista a chtěl bych se zeptat, kde koupit silikonové chodidlo popřípadě jakékoliv jiné ve formě sexuální hračky. Čistě chodidlo. Děkuji