Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meduňková ono závisí co tam měli napsáno, jinak pokud jde zboží z Číny lodí tak to můžou být i 3 měsíce
@Meduňková normální to asi je, protože to oni objednávají Z Ali, Wish a podobně a pak to tady prodávají s 300% přirážkou.
Je protože všechno to zboží z aliexpres víc a joom atd mas lepsi si objednat sama
@Meduňková píše:
Ahoj, objednáváte si někdy z poštovné zdarma.cz a za jak dlouho vám to přišlo? Já už čekám čtyři týdny, je toto normální?
Objednávej z Ali, cena tak čtvrtinová a dodací lhůta stejná, protože to stejně berou odtamtud ![]()
Kamarádka čekala na šaty 2,5 měsíce.
Pak ji samozřejmě přišel hadr z Wish,jak už je tu řečeno. Akorát ji stál místo 120Kč 390Kč a rovnou to letělo do koše
@Meduňková párkrát jsem objednala. Jednou mi to přišlo až za několik měsíců… Úplně jsem zapomněla, že jsem si to obednavala
bylo toho v jednu dobu víc a ještě dodávku rozdělili. Ale vždycky přišlo.
Nechápu proč bych měla objednávat u preprodejce a platit mnohem víc. Koupím na ali. Ušetřím a čekám stejně dlouho
Moc děkuji všem za odpovědi, tak to pustím z hlavy. Byla to jen taková drobnost, měli to kupodivu levnější než z Ali, ale netušila jsem že jim to tak trvá. Už tam objednávat nebudu. Zdraví zakladatelka.
A vraceli jste neco zpatky? Kdy vam vratili penize? Vratili vam postovne?
Objednala jsrm si plavky a uz ted vim, ze je budu vracet
Já jsem si tam párkrát objednala. Pokud to mají skladem, tak to pošlou do dvou dnů. Pokud ne, tak jsem čekala i 3 měsíce. Vždy mi všechno přišlo, až na jednu blbustku.
@BaaraD ja tam jednou omylem objednala, nez mi doslo, ze to je jen preprodejce
stornovala jsem to, penize mi vratili bez problemu, ovsem za dva mesice blbina z Ciny stejne dorazila ![]()
Jezis neasi, však to tam píšou, dodání až 60 dní, jde to z Číny
objednala jsem jednou, nepřišlo včas, vrátili peníze.. balík přišel za pár dní na to, takže nákup zadarmo
ale od tý doby už si objednávám sama z Wish, na cz stránkách mají neskutečný přirážky, pak můžou tvrdit že je pošta zdarma ![]()