Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyz mi bylo 18 spala sem treba do 2 odpoledne, protoze jsem protahla z party v 7 rano
jinak jsem vstavala v 10. Nasi v 7-8.
Jak kdy. Pokud mam sluzbu tak v 7 hod, jinak klidne v 9. Hlavne v zime. Manzel to same, mladsi syn chrape klidne do 10 a jediny skrivan v nasi rodine, starsi syn, vstava v 7 a chodi behat.
Vstala jsem ted a dosla jsem po plese
ve 4h. jsem si lehala do postele.
Opila jsem nebyla, ale trosku omamena jo. Napred rano krec v lytku, pak jsem zase usla, ted mi probudil hlad, zizen a bolave ucho.
Ale lezet budu a pospavat cely den. Bezne vstavam, kdyz syn chce udelat snidani a pustit pohadku o vikendu pred 7h., ale dam mu snidani a jdu si zase lehnout a dopect se. Dcery vydrzi uz spat dlouho o vikendu, kdyz je nic nerusi.
Sestra má teenagery, synovec by spal klidně přes oběd, neteř i o víkendu vstává kolem sedmé.
Já si dávám budík na 7:30, pak ještě ležím a čtu si. Ležela bych tak klidně až do oběda. ![]()
@Ukulina píše:
Sestra má teenagery, synovec by spal klidně přes oběd, neteř i o víkendu vstává kolem sedmé.Já si dávám budík na 7:30, pak ještě ležím a čtu si. Ležela bych tak klidně až do oběda.
Neteř po plese spala do 14,00
.
až se vyspím a až se mi chce...... nekdy v sedm, nekdy ve dve..... často jsem po probuzeni s notasem v posteli. o vikednu, obzvlast ted v zime z ni kolikrat ani nevylezem.
Až protřu oko
, vstávání jak do Kolbenky mám plné zuby, když musím do práce ![]()
Holky a to nevaříte? Já teda vstávám v neděli kolem osmé a super
Ostatní dny vstávám v půl šesté, tak mi to bohatě stačí.
Jak se vyspím, někdy v 8, někdy v 10. Můj chlap to má stejně. Já si většinou v posteli ještě čtu a vylízám, když mám hlad 😁
@Paoloska někdy když to v posteli protáhneme, tak obědváme třeba ve 3. ![]()
@Paoloska píše:
Holky a to nevaříte? Já teda vstávám v neděli kolem osmé a superOstatní dny vstávám v půl šesté, tak mi to bohatě stačí.
U nás vaří teda převážně muž, ale pokud máš nakoupeno, tak netřeba na vaření vstávat brzy.
Já většinou vstávám mezi 9-10, většinou k té 9, ale zase chodím spát nejdříve v 1.
Kdyz neotravuji děti, tak podle nalady 9-11, k vaření, zacinam mezi 11.30-12. 30,jime jak to vyjde, klidne v jednu
Dneska mě deti vyhnaly z postele v 8.15 ![]()
@Paoloska píše:
Holky a to nevaříte? Já teda vstávám v neděli kolem osmé a superOstatní dny vstávám v půl šesté, tak mi to bohatě stačí.
Buď vaří chlap, udělám nějakou rychlovku nebo si něco objednáme. Popravdě ani by mě nebavilo vařit x hodin oběd
@Paoloska píše:
varim jidla, ktera jsou bud do hodky hotove a to max. nebo mame jidlo z predesleho dne nebo vari chlap. nikdy jsem potrebu stat x hodin u plotny nemela a nechapu ji.
edit: nebo jidla, ktera behem chvilky narvu na pekac a trouba pece sama, kvuli ni snad nemusim vstavat.
Příspěvek upraven 09.02.19 v 10:54