Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adrasteia píše: Úplně v pohodě. Široké penisy mi dost vadí.
Mně taky. Připadám si pak méněcenný.
Zadnemu chlapovi jsem penis nemerila,on se diky Bohu o zadnem realnem rozmeru nezminoval = takze tvuj mi prijde v pohode
![]()
Až budeš mít nějakou holku, nezapomeň na rande šupléru, abyste poměřili kompatibilitu.
Tak to asi dělá ta délka… Nebo to že tam není předkožka
.. Prostě mi napohled připadá tenký
@Anonymní píše:
Tak to asi dělá ta délka… Nebo to že tam není předkožka.. Prostě mi napohled připadá tenký
Je. Tedy podle mne. A co? Není to žádná tragédie a v sexu je tolik faktoru, ze se to ztratí.
I kdyby byl tenký jako nit…co s tím uděláš? Nic. Takže neřeš kraviny.
@Tichošlápek píše:
Je. Tedy podle mne. A co? Není to žádná tragédie a v sexu je tolik faktoru, ze se to ztratí.
A mohl bych se zeptat, jaký obvod/šířka je pro tebe akorát ? ![]()
@Anonymní píše:
A mohl bych se zeptat, jaký obvod/šířka je pro tebe akorát ?
Mohl, ale neodpovím ti, neb je to ma soukroma věc ![]()
@pristelepe píše:
I kdyby byl tenký jako nit…co s tím uděláš? Nic. Takže neřeš kraviny.
Prostě mě to zajímá, nemám z toho žádný mindrák nebo tak něco, jen mě prostě zajimá jak to vidí ostatní ženské ![]()
Většina žen zde to vidí rozumně. Doufej, že jednou na takovou taky narazíš ![]()
Mně se to málo zdá, ale to ti může být jedno, se mnou rozhodně nic mít nebudeš ![]()
@Čičorečka píše:
Mně se to málo zdá, ale to ti může být jedno, se mnou rozhodně nic mít nebudeš
A kolik ti přijde akorát ? ![]()
ahoj, taky jsem chlapům penisy neměřila. ale vím, že mně na tloušťce trochu záleží. zas můžou být ženy, které mají radši užší. nedá se to paušalizovat. jedné to vyhovovat může a druhé ne..
Zdravím, mám tady otázku ohledně šířky (obvodu) penisu. Můj obvod je 12 cm (3,8cm šířka) a připadá mi že je takový hodně tenký.. Chtěl bych se teda zeptat, jak široký popř. jaký obvod by byl pro Vás ideální? Prosím nepište, že záleží na jiných věcech než na velikosti penisu. Prostě si zkuste vybavit rozměr a napište.