Bolest bříška a únava u dětí

Anonymní
7.2.19 21:08

Bolest bříška a únava u deti

Ahoj, už jsem bezradná, zítra půjdu s dcerou 3 roky opět k doktorovi, v pondelí jsme byli na pohotovosti, dceri bolelo brisko, rikala ze i prcka, je porad unavená, vzali ji moc, nic nenašli, druhý den u doktora dělali na roupi vyšetření, taky v poradku, pak u doktora, riksl, ze brisko ma dobre, prohmataval ji ho, na slepak to prý nevypadá, ve středu už dobry a dnes opět bolest bříška, říká, že vevnitř ji to bolí, zase je unavená už nevím co to může být, už mám celkem i strach, aby to nebylo něco vážného.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1338
7.2.19 21:19

A má horečku? Před měsícem vnučka také plakala, že ji bolí bříško, únava a horečka, jinak nic, žádná rýma, nachlazení. Trvalo to asi pět dní, u dr. také se na nic nepřišlo, moč ok. Prý viróza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
7.2.19 21:40

Nemůže mít třeba zácpu? Můj 4letý když prohlásí, že ho bolí břicho, tak to znamená, že se mu chce kakat, pošlu ho na záchod a rázem je po problému. Ale co kolem toho bylo nervů a pláče, než jsem na to přišla. Taky jsem už měla nakročeno k doktorovi, ale nakonec jsme k tomu došli už ani nevím jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.2.19 21:47

No ctyri dny je celkem jeste kratka doba, to muze byt i viroza. A jakej test mela na roupy? Ono z te stolice to prej neni moc presne. A jak kadi? Prujem, zacpa…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.19 23:49

@mamoch horečku nema

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.19 23:53

@Tarinka Právě že začátku se bála kakat, ale kakala, tak jsem myslela že jsou to fakt ty roupi,teď už 1 den vůbec nekadila, tak jsem ji už koupila svestkovy kompot, nutim ju jít kakat, ale prý ne,už nevim co delat

• Citovat
  • Upravit
21712
8.2.19 04:29

Nech udělat kompletní krevní obraz. Synovi se takto projevoval zánět slinivky. U dětí to je velmi neobvyklé, ale ne nemožné. Tak ať to radši vyloučíte. Syn je na dietě už od prosince a stále to zlobí. :( A sono břicha jste absolvovali? Dcera takto měla po prodělané viroze podrážděné nějaké uzlinky na střevech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
8.2.19 07:56

Muj syn 3,5 to ma delsi dobu a v utery brali odbery na celiakii. Ma abkm. On Ale spi 12 hodin v noci a pres den i 4 hod. Často kaka nekolikrat denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová