Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A má horečku? Před měsícem vnučka také plakala, že ji bolí bříško, únava a horečka, jinak nic, žádná rýma, nachlazení. Trvalo to asi pět dní, u dr. také se na nic nepřišlo, moč ok. Prý viróza..
Nemůže mít třeba zácpu? Můj 4letý když prohlásí, že ho bolí břicho, tak to znamená, že se mu chce kakat, pošlu ho na záchod a rázem je po problému. Ale co kolem toho bylo nervů a pláče, než jsem na to přišla. Taky jsem už měla nakročeno k doktorovi, ale nakonec jsme k tomu došli už ani nevím jak.
No ctyri dny je celkem jeste kratka doba, to muze byt i viroza. A jakej test mela na roupy? Ono z te stolice to prej neni moc presne. A jak kadi? Prujem, zacpa…?
@Tarinka Právě že začátku se bála kakat, ale kakala, tak jsem myslela že jsou to fakt ty roupi,teď už 1 den vůbec nekadila, tak jsem ji už koupila svestkovy kompot, nutim ju jít kakat, ale prý ne,už nevim co delat
Nech udělat kompletní krevní obraz. Synovi se takto projevoval zánět slinivky. U dětí to je velmi neobvyklé, ale ne nemožné. Tak ať to radši vyloučíte. Syn je na dietě už od prosince a stále to zlobí.
A sono břicha jste absolvovali? Dcera takto měla po prodělané viroze podrážděné nějaké uzlinky na střevech…
Muj syn 3,5 to ma delsi dobu a v utery brali odbery na celiakii. Ma abkm. On Ale spi 12 hodin v noci a pres den i 4 hod. Často kaka nekolikrat denne.
Ahoj, už jsem bezradná, zítra půjdu s dcerou 3 roky opět k doktorovi, v pondelí jsme byli na pohotovosti, dceri bolelo brisko, rikala ze i prcka, je porad unavená, vzali ji moc, nic nenašli, druhý den u doktora dělali na roupi vyšetření, taky v poradku, pak u doktora, riksl, ze brisko ma dobre, prohmataval ji ho, na slepak to prý nevypadá, ve středu už dobry a dnes opět bolest bříška, říká, že vevnitř ji to bolí, zase je unavená už nevím co to může být, už mám celkem i strach, aby to nebylo něco vážného.