V kolik vstáváte o víkendu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
9.2.19 11:44

@Tichošlápek chudácku. Aspoň pes má radost, ne,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.2.19 11:45

@g.sandova ten vstává v osm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
9.2.19 11:52

@Tichošlápek aha, tak v tom případě vstáváš zbůhdarma. Je fakt, že ve všední den se někdy ani bezvadnou, když vstávám v půl páté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
9.2.19 12:14

Já vstávám v týdnu v pět a pes už čeká u misky. :mrgreen: Budík si o víkendu nařizuju, protože bych spala dlouho a pak bych se cítila hůř, než když je spánku málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
9.2.19 12:16

My o víkendu dlouho snídáme. Takže oběd máme později. Teď třeba rozmýšlím, co uvařím. Nebyla jsem včera nakoupit, tak musím improvizovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.2.19 12:24

Přese týden různě, 6 - 8, pracuji z domova. Ale o víkendu si ráda pospím tak cca 9 - 10. Spíš záleží kdo je skřivan a kdo sova. Já jsem více aktivní večer, přítel ráno. Skřivani mají výhodu, že ráno brzo vstanou, všechnu práci stihnou do oběda a pak mají volno. My sovy zabíráme až kolem oběda, často se mi stane, že zatím co všichni jedí, tak já ještě pracuji a jím až tak ve 3 - 4 :) a večer do 6 dělám ještě pár věcí co budu mít už hotové na ráno nebo dodělám v pátek a v pondělí budu mít méně práce.
Spánek miluji a nemohla bych dělat na směny, je až k nevíře jak skřivani sovy totálně nechápou a zesměšňují je nebo dokonce nadávají do lenochů, ale sovám jsou skřivani ukradení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.2.19 12:28
@Paoloska píše:
Holky a to nevaříte? Já teda vstávám v neděli kolem osmé a super :palec: Ostatní dny vstávám v půl šesté, tak mi to bohatě stačí.

Nejlepší je uvařit si večer, to pak ráno můžeš pospat. Je to super 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
9.2.19 13:20

Vzbudim se v 6:30, jako myska sejdu dolu do kuchyne. Udelam si hemenex a pustim si k tomu film nebo serial :) Relaxuju u toho a uzivam si klidu :) Ctyrleta dcera se vzbudi kolem 8:30, donesu ji mlicko a v loznici si pusti pohadku. Kolem 9h hodim nahoru na tacu snidani manzelovi :) Oba dva se vykopou z postele kolem 9:30…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
9.2.19 13:32

já v 11-12. Naštěstí bydlím sama,takže si můžu dělat co chci. Představa, že mi někdo kecá do spánku je moje noční můra. Celkově mám velkou potřebu spánku, třeba 8 hodin mi nestačí, potřebuju aspon 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
9.2.19 13:35
@Lujza031 píše:
Nejlepší je uvařit si večer, to pak ráno můžeš pospat. Je to super 8)
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
9.2.19 13:40

Já vstávám brzy, většinou tak v sedm. Ale když jsem večer unavená a nestihnu vše připravit na ráno, tak jdu spát a jsem schopná se vykutálet z postele i třeba ve čtyři třicet ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
9.2.19 13:48
@Enmamma píše:
Já vstávám brzy, většinou tak v sedm. Ale když jsem večer unavená a nestihnu vše připravit na ráno, tak jdu spát a jsem schopná se vykutálet z postele i třeba ve čtyři třicet ráno.

Dobrovolně? 8o To je pro mě noční můra. :lol: Ve 4:30 jsem spíš schopná jít spát než vstát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.2.19 13:53

Přes týden vstávám většinou 5-6. Přítel 4:15.
Já o víkendu většinou kolem 7:30-8:00 a přítel je ve většině případů v 7 vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
9.2.19 14:03
@Wani píše:
Dobrovolně? 8o To je pro mě noční můra. :lol: Ve 4:30 jsem spíš schopná jít spát než vstát. :mrgreen:

Ano, dobrovolně. :mrgreen: A to si jinak moc ráda poležím, ale mám malé děti, tak spím denně v průměru 5 hodin a jedu na kafi a cigárkách. Sním o tom, že až děti vyrostou, tak si konečně poležím. :mrgreen: No, dřív jak za 5 nebo 6 let to určitě nebude. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
9.2.19 15:36

9-10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie