V kolik vstáváte o víkendu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
9.2.19 10:54
@Paoloska píše:
Holky a to nevaříte? Já teda vstávám v neděli kolem osmé a super :palec: Ostatní dny vstávám v půl šesté, tak mi to bohatě stačí.

varim jidla, ktera jsou bud do hodky hotove a to max. nebo mame jidlo z predesleho dne nebo vari chlap. nikdy jsem potrebu stat x hodin u plotny nemela a nechapu ji.

edit: nebo jidla, ktera behem chvilky narvu na pekac a trouba pece sama, kvuli ni snad nemusim vstavat.

Příspěvek upraven 09.02.19 v 10:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
9.2.19 10:54
@Wani píše:
U nás vaří teda převážně muž, ale pokud máš nakoupeno, tak netřeba na vaření vstávat brzy.
Já většinou vstávám mezi 9-10, většinou k té 9, ale zase chodím spát nejdříve v 1.

No, rychlovky dělám celý týden, tak aspoň v neděli vařím polévku a většinou pečené maso. Obědváme před dvanáctou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
9.2.19 10:55

aktualne v sest, kazdy den, vikend nebo tyden. Zabijacky neprejici deti, grrrr. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
9.2.19 10:56

Vstávám nejdéle kolem 8, protože kdybych spala déle, tak jsem pak jak praštěná :mrgreen: . A navíc mě nenechá pes :D . Vařit začínám kolem 10. , podle toho co. Ale kluci v pubertě spali klidně do jedný po obědě, to už jsem je budila, že teda aspoň na oběd by mohli vstát. Ten poslední teď vstává kolem 9., ale klidně se v posteli válí též do oběda. Ale nespí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
9.2.19 10:56
@debra.morgan píše:
varim jidla, ktera jsou bud do hodky hotove a to max. nebo mame jidlo z predesleho dne nebo vari chlap. nikdy jsem potrebu stat x hodin u plotny nemela a nechapu ji.

edit: nebo jidla, ktera behem chvilky narvu na pekac a trouba pece sama, kvuli ni snad nemusim vstavat.

Příspěvek upraven 09.02.19 v 10:54

Máme rádi klasiku - kachnu, vepřo knedlo, svíčkovou. Přes týden na to fakt nemám čas, tak kdy jindy? Mě vaření hodně baví ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
9.2.19 10:57

My podle toho, kdy se vzbudime, je to vetsinou mezi 8,30 - 10h. Obed varim kolem 12h a netrva to dele nez hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.2.19 11:00
@Paoloska píše:
Máme rádi klasiku - kachnu, vepřo knedlo, svíčkovou. Přes týden na to fakt nemám čas, tak kdy jindy? Mě vaření hodně baví ;) .

tak vepro knedlo zelo fakt neni jidlo, kvuli kteremu bych musela vstavat… :nevim: maso se upece kdyz spim, vetsinou ho nachystam den predem a kdo jde nad ranem curat da ho do trouby. zeli je behem chvilky a knedlik mame z knedlikarny…vareni me taky bavi, ale neni to duvod travit dopoledne v kuchyni.

Příspěvek upraven 09.02.19 v 11:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
9.2.19 11:00
@lucenka píše:
Buď vaří chlap, udělám nějakou rychlovku nebo si něco objednáme. Popravdě ani by mě nebavilo vařit x hodin oběd

Přesně cokoliv co trvá uvařit déle než 45 minut nevařim… Když je krize tak klidně objednám pizzu nebo jednu vytáhnu z mrazaku…
Dělám pouze 1chodove menu :D

Jo a dobrý je taky oběd u prarodičů :lol:

Svuj spánek si o víkendu sebrat nenechám, stačí ze musim vstávat od po do pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
9.2.19 11:01
@Paoloska píše:
No, rychlovky dělám celý týden, tak aspoň v neděli vařím polévku a většinou pečené maso. Obědváme před dvanáctou.

Tak my děláme polévky hodně, ale většina z nich se dělá chvilku. Vývar necháváme vařit v pomalém hrnci přes noc. Obědváme tak po 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.2.19 11:01
@Paoloska píše:
Holky a to nevaříte? Já teda vstávám v neděli kolem osmé a super :palec: Ostatní dny vstávám v půl šesté, tak mi to bohatě stačí.

Nekdy uvarim uz v patek vecer nebo az v sobotu varim, ze mam budik brzo rano a jdu rozvarit vyvar, u nej stat nemusim a muzu si zase drimat. A dalsi minutku nebo vyberu jidlo, ktere dlouho netrva. Kdyz potrebuji v sobotu uklidit, tak musim vstat do 8h., ze se vari a behem toho se i uklizi. At se vse stihne do obeda, aby nebyla cela sobota zasekana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
9.2.19 11:03

Vstávám ve všední dny kolem půl páté, takže o víkendu vstávám kdy chci já. A nikdo mě nesmí budit. Vaří chlap. Já zase uklízím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
9.2.19 11:19
@Paoloska píše:

Varim, ale o vikendu moc ne, radeji v patek vecer. Vyvary nechavam tahnout pres noc. Snidane o vikendu dela manzel. Obedvame ruzne, nekdy az ve 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148519
9.2.19 11:33

Asi v 9.Spala bych i dýl,ale vytáhne mě rachot co dělá rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
9.2.19 11:33

Chodím pozdě spát (mezi 1 a 2), tak vstávám okolo 10. Ale jídlo si předvařuju den dopředu, včera jsem udělala vývar a podusila plecko na paprice, dneska jen dodělám omáčku, uvařím těstoviny a do polívky zavařím krupicové knedlíčky, to je hned.
Děcko (10) ještě chrní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.2.19 11:41

V šest. Nemůžu spát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...