Jsem moc vysoká?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.2.19 19:31

Problém s výškou

Ahoj, vím, že je to hodně hloupé téma, ale mě to opravdu strašně moc trápí..je mi 15 let a měřím 168 cm, ale oproti všem mým kamarádům jsem tak o hlavu nebo dvě vyšší a prostě nepřipadam si ani hezká, protože holka má být menší a já prostě jsem strašně obr mezi ostatníma.. Moc dobře vím, že je to hloupé a měla bych řešit důležitější věci..ale prostě mě to furt trápí a nevím co dělat a hlavně jak se s tím smířit.. Nedokázal by mi někdo poradit? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ludmilaadamkova
8.2.19 19:33

168 je průměrná vyska.. a dost pravdepodobne uz neporostes protoze zeny rostou pouze do sve prvni mesntruace pak uz rostou minimalne.

• Citovat
  • Upravit
4148
8.2.19 19:34

Ja teda nevim,ale podle me mas normalni vysku Predpokladam,ze uz mas menstruaci a uz moc neporostes.Kdybys mela 185,tak bych se nervovala,ale takhle mi to prijde ideal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.2.19 19:34

Naopak kluci rostou az pozdeji a az cca do 21 let av urcitem obdobi tedy jsou divky o dost vyssi nez kluci.

• Citovat
  • Upravit
6569
8.2.19 19:36

Neblázni, jsi vysoká přiměřeně. Růst se zpomalí, u kluků naopak zrychlí. A do výšky do modelky máš ještě daleko. Já v Tvém věku byla daleko vyšší a jsem za svou výšku ráda. Dej tomu chvíli a kamarádi Tě přerostou, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova

Ja mam 167 a muj partner mi laskyplne rika hobitku Ma 190… asi tak. Ja bych klidne byla o 10 cm vyssi.

• Citovat
  • Upravit
1557

Ja mela ve 14 letech 170 cm. Ted ve 34 mam 171 :) mas nejaky prtavy kamaradky ne? Neboj, budes rada, kdyz budes mit v dospelosti 170 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale

168 je podle mě naprosto průměrná výška. V 15 letech už asi o tolik nevyrosteš, buď v klidu. Pokud jsou tví vrstevníci menší, tak tě velmi brzy dorostou

• Citovat
  • Upravit
1650
8.2.19 19:37
@Anonymní píše:
Ahoj, vím, že je to hodně hloupé téma, ale mě to opravdu strašně moc trápí..je mi 15 let a měřím 168 cm, ale oproti všem mým kamarádům jsem tak o hlavu nebo dvě vyšší a prostě nepřipadam si ani hezká, protože holka má být menší a já prostě jsem strašně obr mezi ostatníma.. Moc dobře vím, že je to hloupé a měla bych řešit důležitější věci..ale prostě mě to furt trápí a nevím co dělat a hlavně jak se s tím smířit.. Nedokázal by mi někdo poradit? Děkuji.

168 nebo186? Se 186 bych to asi chápala. Ale 168? Vždyť jste celkem malá. Já mam 173 a připadám si všude jako prcek 😁 každý roste jinak, ostatní vás doženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.19 19:37

Děkuji všem za komentáře,máte pravdu jen mi potrvá si to uvědomit ..

• Citovat
  • Upravit
7740
8.2.19 19:39

To máte nějakou třídu trpaslíků, ne. Já měla v 15 Asi 178 a většina holek byla menší, ale ne všechny a kluci už teprv ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.2.19 19:40

V CR je to prumerna vyska u zen :) Ostatni dorostou a panove brzy prerostou neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
8.2.19 19:43

Mám 168 cm, stejnou výšku mám zhruba od 15 let. Připadám si velká tak akorát. :mrgreen: Moje mamka má stejnou výšku, ségra je o něco vyšší, ale jako obři si nepřipadáme. Prostě průměr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
8.2.19 19:50

168 je dobrý :D to bys radši byla nejmenším skrčkem ve třídě? Ostatní dorostou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.2.19 19:54

Ano - být odlišná během dospívání je těžké a je pochopitelné, že tě to trápí.

Ale - 168 není žádná obří výška - to spíš tvoji kamarádi ještě vyrostou, tak za 5 let budeš patřit spíš mezi nižší.

A především - výška je něco s čím proste nenaděláš nic. A tím trápením se a pěstováním si komplexů, jak si strašná a ošklivá se jen trápíš. Takže doporučuju spíš se zaměřit na to, jak se naučit měnit svoje myšlení a vztah k sobě směrem k něčemu pozitivnímu.

To totiž jde - sice to není nic jednoduchého, ale narozdíl od výšky to je něco, co můžeš velmi slušně ovlivnit.
Pro začátek si pořiď tuhle knížku, prostuduj ji a začni zkoušet cvičení co jsou tam popsaná. Když s tím začneš teď, tak ti to vážně usnadní a zpříjemní život - slibuju.

https://www.kosmas.cz/…-sebevedomi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová