Názor na moje básně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
4.4.22 22:04

@hanka.br. antinu ať raději dál bere, tohle jednodušší stvoření přece nemůže mít další dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42464
4.4.22 22:04
@Janli píše:
Nechceš zkusit něco uvařit?

Tak tys mě teď úplně rozsekala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.4.22 22:07
@Lucinka68 píše:
@hanka.br. antinu ať raději dál bere, tohle jednodušší stvoření přece nemůže mít další dítě…

Ať ji bere dál. Pobyt doma ji nesvědčí. Další MD a RD by mohl být průšvih. V prvních dvou diskusích jsem se jí zastávala. Ale teď si taky myslím, že má poruchu🤯.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53

Jó. Jen si dal ze mě utahujte, mě může urazit jenom inteligent, jde vidět jakej máte charakter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799

...

@Tapicka94 píše:
https://m.youtube.com/watch?…Myslím že se mi to celkem povedlo, složila jsem to asi za 10 minut pro mého přítele.

Přiznám se, že jsem se chvíli smála, ale pak mi z těch slov začlo být docela smutno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.4.22 22:09
@Kelsey píše:
Ať ji bere dál. Pobyt doma ji nesvědčí. Další MD a RD by mohl být průšvih. V prvních dvou diskusích jsem se jí zastávala. Ale teď si taky myslím, že má poruchu🤯.

Mám uzkostnou poruchu ale je ubohost urážet nemocný lidi. Mám 2.stupeň důchodu jen na nervy a 3krát jsem byla v léčebně tak proto mě to přijde smutný a ubohý, že se posmivate nemocnému člověku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
4.4.22 22:10

Kdyz je to pro pritele, proc potrebujes jeste cizi nazory? Pritel byl nadseny?

• Citovat
  • Upravit
56505
4.4.22 22:11
@Tapicka94 píše:
Jó. Jen si dal ze mě utahujte, mě může urazit jenom inteligent, jde vidět jakej máte charakter.

Co čekáš?
Proč se stále předvádíš?
Jestli si myslíš, že máš talent, tak ať ho posoudí lidé, kteří tomu rozumí. Ale na druhou stranu i laik pozná, že talent nemáš. Tak se s tím smiř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.4.22 22:11
@Kelsey píše:

To jsme dvě. Také mi jí byl líto, ale teď budu klidně zlá. Je to ještě dítě, má extrémně nulové sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
4.4.22 22:13

Už sem nepište, a pokud možno nepište vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.4.22 22:15
@Lucinka68 píše:
To jsme dvě. Také mi jí byl líto, ale teď budu klidně zlá. Je to ještě dítě, má extrémně nulové sebevědomí.

Ano mám nulové sebevědomí ale co je na tom špatného to má více lidí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.4.22 22:17

@Tapicka94 A myslíš jsi, že jsi jediná? A kdo se Ti posmívá? Říkáme jenom pravdu, Já konkrétně jsem se Ti nikdy neposmívala, ale nehodlám nikomu mazat med kolem huby. A děvče, já třeba beru prášky na bipolární poruchu, a TAKY S TÍM MUSÍM ŽÍT, taky mě lidi nelitují a nemažou med kolem huby. A jestli máš problém s jiným názorem, tak raději nediskutuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.4.22 22:18
@Tapicka94 píše:
Mám uzkostnou poruchu ale je ubohost urážet nemocný lidi. Mám 2.stupeň důchodu jen na nervy a 3krát jsem byla v léčebně tak proto mě to přijde smutný a ubohý, že se posmivate nemocnému člověku. :think:

Ale ty si to děláš sama. Sama se trýzníš. Některé jsme ti opakovaně v dobrém radily, ať si najdeš nějaký dobrovolnický spolek, který se věnuje volnocasově kultuře. Toho si nevšímáš. Ale zlobíš se, když se tvůj počin někomu nelíbí. Není povinné, že se bude každému tvá tvorba líbit. Tady jsou tvé diskuse a videa k ničemu. To házíš hrách na stěnu. Dostaneš čočku a budeš mít zas horší tu tvoji poruchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
4.4.22 22:19
@Tapicka94 píše:

holka, proč zakládáš pořád stejné diskuze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
4.4.22 22:21
@Tapicka94 píše:
Ano mám nulové sebevědomí ale co je na tom špatného to má více lidí :nevim:

Jak ti na zvýšení sebevědomí pomáhá zakládat diskuze na internetové diskuzi? Pokaždé jsi tu dostala zpětnou vazbu, že na doma hezké, ale je to sice solidní, ale pořád jen a jen amatérská úroveň. Nabíháš si na vidle sama, tak to nedělej. Zpívej si doma pro radost, básně piš do šuplíku, chlapovi bych je nedávala, většina z nich na poezii moc není. Smaž svůj youtube profil (mimochodem víš, že je tam tvé jméno? že už nejsi anonymní Tapicka?) a nikdy, opravdu už nikdy se neptej na názor na anonymní diskuzi, zvlášť, když neuneseš kritiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová