Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A mohla bys alespoň prozradit, o jaké město jde? Nechtěla bych podobnou hysterku někde potkat. Naštěstí chodím s dítětem na hřiště, kde nejsou houpačky ani klouzačky. Chodí tam naprosté minimum lidí, protože jde o hřiště jedné nejmenované firmy. A mám dítě s handicapem, takže si cizí lidi, včetně dětí, držím co nejdál od těla i dítěte. Hřiště byla vždycky zdrojem různých problémů. Naštěstí se ocitám pouze v roli pozorovatele těchto třenic.
Prostě jste narazili na psychopatickou hysterku, co si nehlídá dítě a tvůj muž by se měl naučit koukat alespoň trochu kolem sebe.
Moje babička vždycky říkala že : Srážka s blbcem bolí nejvíc. Prostě to byla obyčejná nehoda. To se prostě stává. Kolikrát třeba malého někdo omylem na hřišti nějak strčil nebo porazil a nikdy jsem to nějak neřešila. Nehody se stávají a stávat se budou. Prosím, prosím napiš o jaké město se jedná. Opravdu bych nějakou takovouhle osobu potkat nechtěla. Vzhledem k tomu že jí museli i policajti umravňovat tak se dá pochybovat o její příčetnosti. Vím že to bylo asi nepříjemné celý ten zážitek ale dej si čokošku A hoď se do klidu ![]()
Ty jo, kdyby ke každému takovému incidentu měli jezdit policajti, tak by nedělali nic jiného.
paní měla zřejmě své dny nebo ji dlouho někdo neudělal dobře. Hysterka co na to říct. Příště bych takové dáme doporučila, aby se podívala na film Vrtěti ženou a dala si pohov. Město mě také zajímá.
Paní by si asi pro dítě přála vypolstrovaný pokoj a přitom by ho nejvíc potřebovala ona sama.
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym, nevim co si myslet a zda jsem v pravu. Jeli jsme s muzem nakoupit, udelalo se hezky tak jsem chlapa poslala s dcerkou na hriste, ze to nakoupim sama a sejdeme se za pul hodiny v aute. Vylezu z obchodu a vidim u hriste policejni blikacky. Tak tam bezim a kolem meho muze a dcery a pani se synem ctyri policajti. Muz rozhoupaval dceru na te nejvetsi houpacce a syn te pani se mu nejak pripletl za zada a manzel ho nevedomky srazil. Hosik si trosku pri padu kousl do rtu, ale kdyz jsem ja pribehla tak uz nekrvacel. Ale maminka zavolala na meho muze policajty, ze mu ublizil, ze to bylo vedomne, ze se to musi resit pravne a ja uz ani nevim. Hosik tahal maminku, ze si chce jit hrat, ale ta tam behala po hristi a „hledala svedky“. Hodne na nas kricela ruzne nadavky, az teda ji museli policajti usmernit. Pak trvala na tom, at ji se synem odvezou na polikliniku. Asi aby meli klid tak jednim autem ji odvezli. Vzali si na nas cislo a ze zitra mame prijit podepsat nejake prohlaseni na sluzebnu. Ze o tom musi byt zaznam, asi kvuli vyjezdu. A ze kdyby to bylo neco vazneho ze nam jeste daji vedet. Ja jsem cela roztresena a nechapu takove vyhroceni jednani… dceru kolikrat nekdo kdyz byla mensi na hristi skolil a stacila omluva a nebo jen omluvny pohled. Proste nechapu. Na toto hriste moc nechodime, tak ani nevim co byla pani zac a ani ji z mesta neznam
Tak pokud by to ženská chtěla řešit právně, tak bych trvala na tom, že zanedbala hlídání svého děcka, dostatečně se mu nevěnovala a on se připletl tam, kde neměl být.
Kdoví, co dělala, jestli nečuměla do mobilu a děcko nepobíhalo bezprizorně po hřišti, myslím, že by byla bez šance, když by se to podalo takhle.
@free333 píše:
Tak pokud by to ženská chtěla řešit právně, tak bych trvala na tom, že zanedbala hlídání svého děcka, dostatečně se mu nevěnovala a on se připletl tam, kde neměl být.Kdoví, co dělala, jestli nečuměla do mobilu a děcko nepobíhalo bezprizorně po hřišti, myslím, že by byla bez šance, když by se to podalo takhle.
![]()
No přesně takových těch matek které mají v jedné ruce mobil a v druhé cigáro a dítěti se absolutně nevěnuji a kolikrát ani nevědí kde ho mají je plno.
A takové pak nejvíc křičí když se něco přihodí.
Mne jednou jedna supermatka nadávala, že si moje děti nesmí na hřišti házet s balónem, protože její syn si chce taky házet, ale ona nemá balon, tak se jí tam teď kluk vzteka, což jí nebaví, tak ať svým dětem seberu balón, aby se ten její neměl proč vztekat… jako doteď to nechápu… pokud by při nějaké nevinné nevinné běžné nehodě na mě někdo zavolal policii, tak by nakonec ještě sám měl problém. Pokud to bylo tak, jak říkáš, tak je vina u té ženské, měla si dítě hlídat, ať se nemota kolem houpacek. Lidi většinou nemají oči vzadu… taky jsem takto zaslapla jedno dítě, ale jeho maminka sd mi ještě omlouvala, že se mi pripletlo do cesty, protože ho na chvíli ztratila z dohledu..
To měli asi ti policisté co dělat, aby udrželi dekórum, a nechechtali se. Hysterka.
Měla si synáčka hlídat, když ho má z porculánu.
Matka je hysterka. Syna si měla hlídat. Toto se dá u houpaček čekat, pokud se někdo plete u houpačky, že dostane ránu. Tady o žádnou schválnost nešlo.
Zenska magor no…ta by mela vyhledat urgentne pomoc psychiatra. Evidentne je okoli nebezpecna ![]()
chudáci policajti, že musí jezdit k takovým událostem. Bude to v pohodě.
Bohužel lidé jsou různí. Já pracuji ve škole a nechtějte vědět, co jedna psychopaticka matka dokáže natropit škody… Nejvíc hlavně ubližuje sama svému klukovi… Přesně podobným hysterickyma vylevama
Některé matky jsou holt ambasadorky značky Renault. Bohužel i s takovými musíme tady žít.
Ahoj prosim anonym, nevim co si myslet a zda jsem v pravu. Jeli jsme s muzem nakoupit, udelalo se hezky tak jsem chlapa poslala s dcerkou na hriste, ze to nakoupim sama a sejdeme se za pul hodiny v aute. Vylezu z obchodu a vidim u hriste policejni blikacky. Tak tam bezim a kolem meho muze a dcery a pani se synem ctyri policajti. Muz rozhoupaval dceru na te nejvetsi houpacce a syn te pani se mu nejak pripletl za zada a manzel ho nevedomky srazil. Hosik si trosku pri padu kousl do rtu, ale kdyz jsem ja pribehla tak uz nekrvacel. Ale maminka zavolala na meho muze policajty, ze mu ublizil, ze to bylo vedomne, ze se to musi resit pravne a ja uz ani nevim. Hosik tahal maminku, ze si chce jit hrat, ale ta tam behala po hristi a „hledala svedky“. Hodne na nas kricela ruzne nadavky, az teda ji museli policajti usmernit. Pak trvala na tom, at ji se synem odvezou na polikliniku. Asi aby meli klid tak jednim autem ji odvezli. Vzali si na nas cislo a ze zitra mame prijit podepsat nejake prohlaseni na sluzebnu. Ze o tom musi byt zaznam, asi kvuli vyjezdu. A ze kdyby to bylo neco vazneho ze nam jeste daji vedet. Ja jsem cela roztresena a nechapu takove vyhroceni jednani… dceru kolikrat nekdo kdyz byla mensi na hristi skolil a stacila omluva a nebo jen omluvny pohled. Proste nechapu. Na toto hriste moc nechodime, tak ani nevim co byla pani zac a ani ji z mesta neznam