Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky můžete mi prosím poradit nake dobré kadeřnictví v ostrave ale vážně dobré potřebovala bych opravit nepovedený bílý melír 😭 byla jsem u kadeřnice a ta mi to totálně zpackala už předtím jsem měla blond melír ale měla jsem dost odrosty řekla jsem jí ať že bych ho chtěla hustší že bych postupně chtěla přejít do blond a ona mi vlasy háčkovala a dávala do alobalu jenže mi to tam nechala dlouho a já u hlavy mám vlasy úplně bílé a spodky do tmavé blond vypadá to příšerně přemýšlela jsem nad blond přelivem ať se mi to trochu sjednotí ale bojím se to dělat si sama a potřebovala bych to zpravit ale po téhle zkušenosti se bojim jít k neznámé kadeřnici a doma sama si to netroufam prosím pořád tě mi co stim ![]()
Vlož fotku. Proč si to neřekla hned té kadeřnici? Taky mám blond. Jednou jsem měla pitomý nápad, chtít být více blond a nechala si ten melír nanést jako barvu. Zplakala jsem, nelíbilo se mi to, tak jsem té kadeřnici zavolala a druhý den mi na to dala přeliv. Pak už to bylo ok. Teď se nad tímto nápadem občas zasmějem
já už teda z melírů přešla na barvu. Není to ta vyžraná bílá a přitom hezká blond, všude stejná.
Jestli jsi z Prahy, jdi do red salonu. Ja tam chodím a jsou tam naprosti profici, tam bych se nebala ze ti to nespravi
@zudina píše:
Jestli jsi z Prahy, jdi do red salonu. Ja tam chodím a jsou tam naprosti profici, tam bych se nebala ze ti to nespravi
Hledá v Ostravě
@AstraG myslíš jako že ti ten melír dělala barvou a ne melirem? já jí to říkala že bych postupně chtěla přejít do blond a ona mi ten melír udělala hustší a na ty konce mi to vůbec nenanesla tím pádem je tam strašný rozdíl
@Misha 32 píše:
@AstraG myslíš jako že ti ten melír dělala barvou a ne melirem? já jí to říkala že bych postupně chtěla přejít do blond a ona mi ten melír udělala hustší a na ty konce mi to vůbec nenanesla tím pádem je tam strašný rozdíl
Ne, nechala jsem si napatlat melír na všechny vlasy. To, že ti udělala melír jen na odrosty je ale normální, nenanáší se do celých délek, pokud ho nemáš poprvé. Teď už si melíry dělat nenechávám. Vlasy mám barvené barvou, a taky jen na odrosty.
@AstraG no já vůbec nevím co s tím mám dělat chtěla jsem krásný blond melír všude stejný a ne tohle nevím jestli by třeba nepomohl přeliv ale když jsem se na to tě kadeřnice ptala tak ta mi řekla že to nemá cenu dávat přeliv na melir
Příspěvek upraven 04.04.22 v 17:02
@Misha 32 teď jsem si všimla fotek, to vypadá, že ti to udělala fakt jen na půlku vlasů. Ale jak máš vlasy tmavé není to hezké. Přelivem asi melír neobarví, holt alespoň sjednotit, a čekat jak to chytne. Myslela jsem, že máš světlejší vlasy.
@AstraG takže sjednotit blond barvou? to se docela bojím že o ty vlasy přijdu a do hnědé jít moc nechci měla jsem tmavě hnědou a strašně dlouho mi trvalo než jsem to stahla
Teď koukám, že to to brala háčkem, tak to je asi ten zakopaný pes. Háček tahá jen horní vlasy. Poctivě by ti to vzala zespodu nahoru, do alobalu. Neházej flintu do žita, určitě máte na fb nějakou místní skupinu, hoď dotaz na dobrou kadeřnici a šup na repas
já mám vlasy světlejší, ale vyjadají pořád stejně, tzn. dobarvuji jen odrosty a poznat přechod není.
Já byla v Ově v salónu Tragedy a jako luxus. To jméno je sice katastrofální
Ale kadeřnice byla obrovský profesionál - zachrańovala mi taky totálně zpackaný melír. Bohužel ty vlasy už jsem měla tak spálené, že už se to jenom postupně odstříhávalo.
Ale i tak mi tam dost pomohli.
Popřípadě ve Studénce jsou holky M&M Visage a ty jsou taky moc šikovné!