Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ach jo
Proč si tady zase chceš nabíhat na vidle? Ale tak fajn, za mě neurazí - nenadchne. K táboráku dobrý, do televize s tím nechoď.
Ne ani si to nepustím pak tu bude diskuze že tě všichni uráží a jsou na tebe zlý a fuj
Přihlaš se do Superstar a za komentáře zde budeš ráda.
Nezpíváš špatně, ale tohle zaryté přesvědčování o talentu už leze trochu na nervy.
@Tapicka94 píše:
https://m.youtube.com/watch?…
Promiň, nezajímavý, zapomenutelný.
na kariéru zpěváka to fakt není.
Nicméně, co bych za to dala, abych si takhle uměla zazpívat. ![]()
Ti uživatelé, kteří ti tu už snad 4 nebo kolikátou diskusi budou komentovat, jsou pořád stejní, holka. Doma si zpívej, do superstar nechoď.
Já se vůbec nedivím že ti rodina chce volat sanitku, buď seš hysterická a nebo nás budeš pořád přesvědčovat o svém talentu. Pokud chceš adekvátní názor běž do Superstar.
Je to falešné, promiň. Nemyslím to zle, ale prostě nezpíváš čistě. Doufám, že to nebudeš brát jako urážku, nevím, jak zdvořileji to napsat.
Takže k diskuzi o kadeřnici (ne od tebe) ted přibudou diskuze o tom co uživatelé říkají na tvůj zpěv. Tak to je veselé. No… lidi si zvyknou.
@Žižkovská žena píše:
Je to falešné, promiň. Nemyslím to zle, ale prostě nezpíváš čistě. Doufám, že to nebudeš brát jako urážku, nevím, jak zdvořileji to napsat.
pššššš to nepiš to vezme jako obrovskou urážku a napadání přečti si její včerejší diskuzi
I jako hudebně hluchá tam slyším x chyb a to, jak na to tlačíte, chvílemi až přiškrcený. Ale mně se třeba líbí vaše barva hlasu. Co zkusit nějaký hodiny zpěvu, aby vám někdo pomohl s tou technikou? Na Slavíka to asi nebude, ale tak třeba Lucka Vondráčková neumí zpívat vůbec, a hele viď.