Zlodějka knih ROZBOR

Anonymní
3.4.22 16:06

Zlodějka knih ROZBOR

Holky!
V patek jsem zkousena na knizku zlodejka knih, rozdal to polovine tridy ikdyz to na seznamu nemam a nemam cas precist knizku s 600 stran. Chce nas vyzkouset jako u maturity.
Je tu nejaka z Vas hodna osubka, ktera by mi aspon neco malo napsala aby to davalo smysl a rekla aspon neco o te knizce?
Hlavne nemuzu na netu najit zadnou kompozici, zanr, rozbory..
Ja videla kdysi film ale to neni to same..
Dekuji moc :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
467
3.4.22 16:30

Pořád chtějí, aby se žáci nic neučili nazpaměť, že si všechno najdou :,(
Stačily mi 2 kliknutí:
https://rozbor-dila.cz/…rozbor-dila/
To by asi mělo stačit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
3.4.22 16:31

Podívej se i na komentáře ke knize na Databázi knih, tam toho najdeš hodně + je tam záložka Recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
3.4.22 16:33

Asi mam jiny google? Co zadat,,zlodejka knih rozbor,, nebo,,zlodejka knih obsah,,?
Na www.milujemecestinu.cz je treba strucny rozbor plus 8 stran podrobneho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.22 16:39

Ale to jsou prave ty rozbory, ktere toho maji malo..
Koukla jsem se na tu knizku a nechapu to, jsou tam napsane kapitoly a nedava to smysl s pribehem, proto se ptam :)

• Citovat
  • Upravit
9293
3.4.22 16:43

Tak si pusť film :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
3.4.22 17:10

Pujc si tu knizku v knihovne, podivej se, jak vypada, precti si par stran, vsimej si, jakym jazykem je psana. Udelej si z toho poznamky, vypis si par pasazi, co te zaujmou, a osobni dojem, jak na tebe ta knizka pusobi. To je prace na dve hodiny. Pak to zkombinuj s tim, co najdes na netu. Ucitel pozna, zes tu knizku mela v ruce, i kdyz o ni nebudes vedet vsechno.

• Citovat
  • Upravit
9779
3.4.22 17:13

Já moc nevěřím tomu, že po vás češtinář chce, abyste za týden přečetli knížku o 500 stranách ;) I když zrovna tahle se čte dobře a během víkendu se dá zvládnout.
Ale budiž, předpokládejme, že je to zloun největší :lol:
 https://www.milujemecestinu.cz/…jka_knih.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
3.4.22 17:16

Pokud chodíš do práce a do školy a staráš se o rodinu chápu že denně nezvládneš přečíst 100 stran

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
3.4.22 17:16
@Jahru píše:
Já moc nevěřím tomu, že po vás češtinář chce, abyste za týden přečetli knížku o 500 stranách ;) I když zrovna tahle se čte dobře a během víkendu se dá zvládnout.
Ale budiž, předpokládejme, že je to zloun největší :lol:
https://www.milujemecestinu.cz/…jka_knih.pdf

zase uplně si neumím představit, dát týden 25 děckám, když třeba v knihovně je pár výtisků. I můžou být rozpůjčené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
3.4.22 17:20
@vokishka píše:
zase uplně si neumím představit, dát týden 25 děckám, když třeba v knihovně je pár výtisků. I můžou být rozpůjčené.

Já si zase neumím úplně předstvit to, že jim češtinář zadá najednou, z ničeho nic a nečekaně, že mají všichni přečíst najednou během týdne jednu knížku. Vážně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
3.4.22 17:25
@Jahru píše:
Já si zase neumím úplně předstvit to, že jim češtinář zadá najednou, z ničeho nic a nečekaně, že mají všichni přečíst najednou během týdne jednu knížku. Vážně ne.

jo, to taky, právě už i proto, že ji nemají jak sehnat všichni naráz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
3.4.22 17:32

@vokishka My jsme meli takovy ucitele na vysoke. S oblibou zadavali ke cteni knizky, kterych bylo v knihovnach max. deset kusu, tak jsme si je navzajem pujcovali a holt jsme to museli stihat precist, ale nekdy to taky uplne neslo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová