Poradíte? Nemoc,práce, stěhování

Anonymní
3.4.22 12:12

Poradíte? Nemoc,práce, stěhování

Ahoj, asi se potřebuji vypovídat a vidět jiné úhly pohledu na svou situaci:
mám školáka a druhé dítko v Mš, pracuji. Aktuálně jsem měla minulý týden OČR, byla jsem s dětmi doma, po večerech jsem se snažila chodit do práce. Děti teď pokaslavaji, já jsem taky onemocněla ( horecka bolesti svalů a kloubů, špatně se mi polyká). Manžel příštích 14 dní bude v práci od rána do večera, navíc nás za 3 týdny čeká stěhování. V mé práci je za týden uzávěrka agendy, na které pracuji s kolegyní. Moji rodiče bydlí daleko a manželovi rodiče hlídají dítě manželovi sestry ( žije u nich s přítelem, je podruhé tehotna- na RD s tím prvním a hlídají, protože je unavená a potřebuje si zařídit taky stěhování). A teď bych potřebovala vědět, na co se soustředit? Zůstat doma když jsem nemocná? Kolegyně v práci mě pomlouvá kvůli OČR ( I když během něho chodím do práce), takže kvůli tomu termínu by to asi nerozdychala…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8302
3.4.22 12:17

Chápu dobře, že jsi nemocná a máš výčitky být doma kvůli práci, protože jsi byla na OCR? No a co? Prostě ať si kolegyně trhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35876
3.4.22 12:19

Z domu ta práce nejde vykonavat, aspoň částečně? Nevím teda jak se cítíš, ale řekla bych kolegyni že jsi nemocná a jestli chce nakazit tak klidně příjdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
3.4.22 12:20

@Zeoli Chápeš správně. Mám to v práci na talíři dost často. Kolegyně má jedno starší Dítě, které nebývá nemocné.

Příspěvek upraven 03.04.22 v 12:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
3.4.22 12:22

@JancaS84 Z domu udělám cca 20 % práce a to kolegyni nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
3.4.22 12:34

No a ty jsi v nějaké velké firmě?
Nebo jste tam jen 2?
Co na to vedení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.4.22 12:35
@mystiq píše:
@JancaS84 Z domu udělám cca 20 % práce a to kolegyni nestačí.

Tak to má blbý. Prostě když jsi nemocná, co bys asi dělala v práci. A hlavně proč že jo. Ona si poradí, bude muset. Už takhle děláš při OCR a nemusela bys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
3.4.22 12:35

Od kolegyně bych se buzerovat nenechala, co si to vůbec dovoluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.4.22 12:37
@ZustanSeMnou píše:
Od kolegyně bych se buzerovat nenechala, co si to vůbec dovoluje?

Přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
3.4.22 12:44

@ZustanSeMnou na tu agendu jsme tam jen dvě. Vedení chování kolegyně vadí ale nechce o ní přijít, protože já sama bych ten objem práce nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35876
3.4.22 12:45
@mystiq píše:
@Zeoli Chápeš správně. Mám to v práci na talíři dost často. Kolegyně má jedno starší Dítě, které nebývá nemocné.Příspěvek upraven 03.04.22 v 12:23

Tak hlavně bych to neresila s kolegyní, ale s nadrizenou jak práci zorganizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
3.4.22 12:46

@ZustanSeMnou ona má pocit, že ji to dělám schválně. Vidí hlavně sebe, když oba problémy nemá jak je může mít někdo jiný???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35876
3.4.22 12:47
@mystiq píše:
@ZustanSeMnou na tu agendu jsme tam jen dvě. Vedení chování kolegyně vadí ale nechce o ní přijít, protože já sama bych ten objem práce nezvládla.

Každej je nahraditelnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
3.4.22 12:48
@mystiq píše:

Takže to, že jsi doma, vedení nevadí?
A když do práce jedeš vždy večer, kolik toho stihneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.4.22 12:49
@mystiq píše:
@ZustanSeMnou ona má pocit, že ji to dělám schválně. Vidí hlavně sebe, když oba problémy nemá jak je může mít někdo jiný???

Se jí zeptej, jak to dělala, když měla dítě malé. Tyhle typy ženských rády zapomínají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová