Chození ven každý den

Anonymní
3.4.22 13:21

Chození ven každý den

Ahoj, jen mě tak napadlo, jestli je tady některá, která to vnímá trošku jako já.
Mám dobrou kamarádku a když spolu kecáme a vypráví mi o tom, jak 2× denně chodí s dítětem ven, vaří téměř denně, má uklizeno, vypráno a všechno, tak si připadám strašně.
Přiznám se, že jsou dny, kdy s mimčem ven na procházku nejdu. Nemám vůbec náladu, jsem unavená, nestíhám domácnost. Jinak nepotřebuji :D radu, že si mám lépe zorganizovat čas, ráno dřív vstávat nebo tolik neuklízet.
Jen by mě zajímalo, klidně anonymně, zda jsou tady i maminky, které nechodí opravdu každý den a nejde jen o hnusné počasí? Může to to dítě poznamenat kromě imunity?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ludmilaadamkova
3.4.22 13:29

Jak to šlo tak jsem ven šla..ani ne tak kvůli mimxu ale kvůli sobě abych mě doma nejeblo

• Citovat
  • Upravit
35834
3.4.22 13:29

Chodíme ven denne, to uz musi byt opravdu hnusne aby sme nešli. Úklid se nepos…vaření většinou na 2 dny, prádlo hodim do pračky, povesim a druhý den poskladam a dám do skříně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
3.4.22 13:37

Aspoň jednou denně bych šla, už pro tvoji psychickou(i fyzickou)pohodu si myslim, že je to poťřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4124
3.4.22 13:38

Mám dítě, které ještě nechodí a přiznávám se, že každý den nechodím. Prostě to nestíhám a ani mě to teď v zimě nebaví. Až bude teplejší počasí a budu moci pustit dítě do travy, tak tam určitě budeme častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
3.4.22 13:40

Chodíme každý den a když je pěkný počasí tak jdeme i 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131

Chodím minimálně 2×, někdy i 3× za den, ale já musím :D jinak by mi stačilo jít jednou :mrgreen: ale sedět doma celý den, to je pak na zabití, děti se nudí, dělají bordel, ono když je člověk venku, tak se zas doma min nadělá a je tudíž min práce s úklidem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli

Nechodila jsem denně. Nevidím důvod tahat děti ven, když je hnusný počasí nebo se nám fakt nechce. Dělej věci tak, aby jsi se cítila fajn, ne tak, jak ti někdo podsouvá, že je jedině správný….

• Citovat
  • Upravit
108
3.4.22 13:41
@Blue2 píše:
Aspoň jednou denně bych šla, už pro tvoji psychickou(i fyzickou)pohodu si myslim, že je to poťřeba.

Psychickou pohodu? A to i pro člověka, kterého procházky prostě nebaví? (Myslím bezcílné procházení po sídlišti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
3.4.22 13:44

Chodím každý den na cely dopoledne i odpoledne. Ne nutně ven, ale někam ať už bazén, herna, návštěva. Ale úklid ten velký mám zařízený a vaření je na manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
3.4.22 13:44

Za oskliveho a chladneho pocasi s tím mám problém, už se za to ani nestydim, prostě nejsem dokonalá a psychické zdraví a pohoda je lepší než se snažit za kazdou cenu zit aktivně/akcne, když to holt nemam v povaze (jsem spíš klidnejsi, být doma pro mě není za trest atd). Teď jak bylo hezky jsme byli venku hodně, protože se mi chtělo. Nedelej si nasili :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2034
3.4.22 13:46

S prvním dítětem jsem chodila klidně i 4 hodiny denně s kočárkem. Ven se snažíme jít opravdu každý den. Když nejdeme třeba kvůli nemoci, tak se to začne podepisovat na mojí psychice. Jinak dětská doktorka mě vždy výslovně chválí, že chodíme i v dešti 😁. Ale žijeme v hezkém městě, kolem krásná příroda, každý den je kam jít a co podnikat. Kdybych bydlela na malé vesnici s jednou polní cestou a návsí, tak mě to asi tolik nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
3.4.22 13:50

V lete jsme obvykle chodily 2× (plus jeste jednou uspani v kocarku), v zime kvuli svetlu jen jednou. Ale dceru to na hristi bavi a jako bonus pak nemusim uklizet rozbordelenej byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
3.4.22 13:51

Chodila jsem i vicekrat denne, neb jinak by mi doma svihlo… a i ted kdyz uz jsem v praci, stejne o vikendu dopo i odpo ven dite maze+ zahrada…. Jakmile je jen doma, vymysli koniny a dela bordel a je neutahana, a ja bych to pak musela uklizet :) jinak co se imunity tyce si myslim ze je to proste loterie… je fakt ze nase dite melo prvni rymu snad ve trech letech, ale znam spoustu malych “lesan” a nemocny jsou uplne stejne jako bytovy odchov u telky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
3.4.22 13:51

Musím každý den minimálně jednou ven. Jinak by mi jeblo a syn by mi zdemoloval byt. Nedovedu si představit s nim nejit ven. Když byl v kočárku, chodila jsem za každého počasí dvakrát denně. Nejit ven to bych se zblaznila. A pro dětskou pohodu a zdraví je dulezity aby šly aspoň jednou denně ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová