Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tapicka94 píše:
Tak aby jste věděli, 400 Kč jsem si vydělala na náměstí za půl hodiny. To jako nemám talent? Proč by mě lidi házeli peníze?
Házeli je, abys odešla? ![]()
@Tapicka94 píše:
Tak aby jste věděli, 400 Kč jsem si vydělala na náměstí za půl hodiny. To jako nemám talent? Proč by mě lidi házeli peníze?
Lidi házejí drobné i „žebrákům“ natož někomu kdo se pokouší zpívat
Příspěvek upraven 04.04.22 v 12:17
@pohledzdruhestrany píše:
Házeli je, abys odešla?
To určitě 😂
@Tapicka94 píše:
To určitě 😂
Tak pokud se chceš život tím že si stoupneš s koboukem na náměstí a budeš zpívat tak jo.. To půjde. Doporučuju Prahu.. nebo prostě frekventované místo. A chce to ty místa měnit.
@Tapicka94 píše:
To určitě 😂
Podle mě si říkali, že když konečně něco vyděláš, tak se sbalíš a půjdeš hulákat někam jinam? ![]()
Je to trochu vydírání z tvý strany, ale dobrej byznys plán, jak na falešnym zpěvu něco trhnout.
@pohledzdruhestrany píše:
Podle mě si říkali, že když konečně něco vyděláš, tak se sbalíš a půjdeš hulákat někam jinam?
To pochybuji
Falešně nezpivam naší mě chtěli přihlásit do superstar a moje učitelka zpěvu skoro brečela když jsem od tam odcházela tak jako pořád nemám talent ![]()
Na náměstí (doplň místo jaké chceš) spousta lidí nepozná, že zpívat neumíš, jsou hluší, takže si tvůj finanční výdělek vysvětluji sebevědomím, které jsi musela projevit, když ses odvážila zpívat na náměstí, přesvědčila jsi je tak, že asi zpívat umíš a za odvahu tleskánek
![]()
@Tapicka94 píše:
Možná si mysleli, že žebráš a bylo jim tě líto? ![]()
@Tapicka94 píše:
Falešně nezpivam naší mě chtěli přihlásit do superstar a moje učitelka zpěvu skoro brečela když jsem od tam odcházela tak jako pořád nemám talent
Bud provokuješ a nebo nemáš reálný a konstruktivní pohled na svůj zpěv. Jinak přihlášení do superstar doporučuju. Ale myslím že neprojdeš ani před porotu.
Příspěvek upraven 04.04.22 v 12:27
@Tapicka94 píše:
Falešně nezpivam naší mě chtěli přihlásitdo superstar a moje učitelka zpěvu skoro brečela když jsem od tam odcházela tak jako pořád nemám talent
Chtěli ale NEpřihlásili, že? proč asi
a že učitelka zpěvu skoro brečela, když jsi odcházela?
no, znám učitelky, které taky mají občas slzy v očích, když některé děti opouští jejich třídu, ale jsou to slzy štěstí a vděku. Tak třeba… ![]()
@Keyllah píše:
Možná si mysleli, že žebráš a bylo jim tě líto?
Mozna jo
Takze rodice, ucitelka a lidi na namesti jsou presvedceni, ze mas talent. Na co se teda ptas tady?!?
@Tapicka94 píše:
Falešně nezpivam naší mě chtěli přihlásit do superstar a moje učitelka zpěvu skoro brečela když jsem od tam odcházela tak jako pořád nemám talent
Vaši mají hudební vzdělání? Jestli ti to neradila tvá učitelka zpěvu, tak bych nikam nešla.