Názor na postavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
9.12.21 11:03

Za mě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
9.12.21 11:07
@Anonymní píše:
Dobrý den,
prosím o názor na tuto postavu (na snímku vepředu ;) - je dle vás ok? Jak ji vnímáte - hubená, akorát, tlustá?
Díky za názor.

Nezatahovat břicho a vyfotit se tak jak opravdu vypadáš, pak budu hodnotit :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
9.12.21 11:20

Postava v pohodě. Hubnout ne, ale posilovat by to chtělo no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
9.12.21 11:23
@Anonymní píše:
Dobrý den,
prosím o názor na tuto postavu (na snímku vepředu ;) - je dle vás ok? Jak ji vnímáte - hubená, akorát, tlustá?
Díky za názor.

Míň krafat na emiminu a víc cvičit, jinak manžel přestane dodržovat nepodkročitelné minimum :cert: :D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1702
9.12.21 11:33

Záleží na věku, na 60 by to byla špica, na 30 to je na dnešní standard ochablé. :nevim: Takhle z voleje by mi ta postava přišla jako někoho, kdo je po dietě hladověním (prsa mi přijdou pohublá, to torzo mi přijde takové podezřelé, jako u chronických dietářek), kdy zanedbal pohyb, nebo měl nějaký nezdravý režim. Případně někdo s nějakým hormonálním výkyvem, třeba půl roku, rok po porodu, vykojená prsa. Ale nijak by mě ta postava nepohoršila, prostě nic hrozného, ne každý má čas kvalitně cvičit a taky lidi mají různá zdravotní specifika, kdy ty výsledky snažení nejsou optimální. Takže bych to popsala jako střední postavu.

Ještě teda dodám, že mi nepřijde, jako by ta osoba necvičila, ale spíš ten režim měla špatně nastavený - zejména v té složce stravy, že to tělo tak nějak nedostatečně živila (malý příjem, málo bílkovin, možná i ostatních živin), protože ten základní tonus tam je.

Příspěvek upraven 09.12.21 v 11:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
9.12.21 11:33
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Díky za názor.
Štíhlá, ale netvarovaná. V oblečení jistě velmi slušivá (není vidět to povolení).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15154
9.12.21 11:52

Štíhlá, nejspíš po dětech povolené břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.12.21 12:10

Vyfot se bez zatazeneho břicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
9.12.21 12:49
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Díky za názor.

Oplácaná, rozteklá, vytahané břicho po dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
9.12.21 12:52
@Anonymní píše:
Nevime kolik ti je a proc chces nazor. Podle mne jsi po 30, po detech a mas stihlou vytahlou postavu. Jestli jsem se sekla promin. Jestli jsi nespokojena zpevnuj bricho, ale vypada to, ze jsi stihla od prirody.

Tohle není štíhlá postava. 8o Vytahané břicho, tlusté nohy s celulitidou, povolené ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
9.12.21 12:53

Mě se hlavně nelíbí ty plavky :mrgreen: hlavně ty kalhotky, které vypadají jako slipy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
9.12.21 12:54
@Claire00 píše:
Tohle není štíhlá postava. 8o Vytahané břicho, tlusté nohy s celulitidou, povolené ruce.

Tlusté nohy? Máš dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
9.12.21 12:55

Řekla bych, že jsem na tom hodně podobně. Nevím, kolik ti je - pokud třicet, tak zapracuj na zpevnění postavy, pokud 45+, tak vítej do klubu. Je mi 48 a cvičím každý den. Bohužel až posledních pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
9.12.21 12:57
@Claire00 píše:
Tohle není štíhlá postava. 8o Vytahané břicho, tlusté nohy s celulitidou, povolené ruce.

Nemáš nějaký psychický problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
9.12.21 12:57
@GabinkaCh píše:
Tlusté nohy? Máš dost :roll:

Z mého pohledu, tlusté jsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit