Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
mám takový problém. Můj přítel má přecitlivělý čich. Prostě cítí co nikdo jiný ne. Jde o to, že mi pořád říká, že smrdím, i když zrovna vylezu ze sprchy. Podle mě mu prostě jen nevoní moje pižmo, protože poznám, když smrdím potem a nepotím se nějak hodně. Máte někdo podobný problém? Jak to řešit? Trápí mě to. Pak přítele nechci ani objímat nic, protože vím, že zas přijde poznámka. Myju se několikrát denně, jsem pořád v čistém oblečení.. nikdy se mi tohle nestalo a jsem z toho zoufalá.
Jsme spolu půl roku.
To nemá cenu.. Partner ti musí vonět, i když je trochu zpocený..
Nekomentuju to, jaký je tvůj přítel hulvat, že ti otevřené říká, že mu smrdis. Co čeka, že s tím uděláš? Vykoupes se v savu?
@Svetluska55 píše:
To nemá cenu.. Partner ti musí vonět, i když je trochu zpocený..
Nekomentuju to, jaký je tvůj přítel hulvat, že ti otevřené říká, že mu smrdis. Co čeka, že s tím uděláš? Vykoupes se v savu?
Jo nejspíš..
mrzí mě to od něj.. ![]()
To bych nezvladla. Kdyz vim, ze jsem čistotna a chyba neni na me strane sla bych o dum dal.
Preci nebudes celej život poslouchat ze smrdis. Ma problém jen u Tebe nebo i ostatni dle neho smrdi?
Kdybych se chtela snazit, koupila bych si sprchac, telove mleko, deo a parfem od jedne znacky aby se vune netloukly a kdyby i to bylo malo, sla bych dal…
@Elen8 píše:
To bych nezvladla. Kdyz vim, ze jsem čistotna a chyba neni na me strane sla bych o dum dal.
Preci nebudes celej život poslouchat ze smrdis. Ma problém jen u Tebe nebo i ostatni dle neho smrdi?
Kdybych se chtela snazit, koupila bych si sprchac, telove mleko, deo a parfem od jedne znacky aby se vune netloukly a kdyby i to bylo malo, sla bych dal…
Někdy prohlásí o někom, že smrdí, ale není to moc často, spíš komentuje kde co, že smrdí, třeba jdeme po ulici, nikde nic a on „tady něco šíleně smrdí“ prostě přecitlivělý na pachy/vůně
Jo asi to vyzkouším, že budu používat sprcháč, krém a vůni od jedné značky tu samou a uvidíme.. ale fakt mě to štve. A ani mu není blbé mi to říct na férovku. „Ty ses teď myla? Smrdíš“ dneska mě zas pekelně naštval.. a pak se ještě urazí, že si vůbec dovolím se na něj zlobit.
@sluneckova jste spolu nekompatibilní - prostě si nesedíte, pokud mu smrdíš i vysprchovaná, asi to nemá cenu
nebude to fungovat
Jinak ja mam čich taky citlivej, hodne si i vune ukladam a vybavim si nejen vzpominku ale i vuni, pach s tim spojeny.
Nikdy bych, ale po pul roce nerekla člověku na kterem mi zalezi, ze smrdi, ještě když přijde vykoupany.
Ano, po x letech a detech, kdyz prijde muz ze zahrady špinavej a zpocenej, jeeejej tady se nekdo potrebuje sprchu a zasmejem se tomu.
Ale to co predvadi tvuj pritel je hrozný.
@Elen8 i když on se zpotí, nemám potřebu to komentovat, on mě naopak komentuje vždycky.
Nechápu, jak si tohle může člověk dovolit.. a ještě s takovým vyčítavým pohledem.. achjo
Partner ti musí vonět. Mě ten můj voní in když je trochu zasmrádlý potem ![]()
A já jemu voním též. ![]()
@veria píše:
@sluneckova Co takhle covid, covid už měl?
Covidem jsme právě oba prošli, dneska se mu vrátil čich o který přišel na týden, co budu povídat - bylo to jak dovolená
![]()
A jedeme na novo, zase všechno problém ![]()
@sluneckova je to blb, dcera se ted začala trochu potit, prijde ze skoly a opatrne ji naznacim, stylem treba dneska bylo ve skole horko, vid..tak se skoc prevlect a obleceni do kose. Nebo to svedu i na sebe, je promin, zapomněla jsem Ti vyprat mikcu, dej mi ji, dam ji do pracky…Prostě s maximlnim taktem a to je ji 7 let.
Akorat Ti způsobí nějaky blok ![]()
(Anonym info o dceri, sice maličkost ale taky bych o svem poceni verejne nepsala ![]()
Zvláštní, vím o člověku, který to měl obráceně. Svěřoval se svým blízkým, že smrdí, že si o tom povídají lidi kolem něj. Přitom ti s kterými o tom mluvil nic necítili. Byl z toho hodně špatný a vím, že mu pomohla nějaká terapie.
@kemeny13 píše:
Zvláštní, vím o člověku, který to měl obráceně. Svěřoval se svým blízkým, že smrdí, že si o tom povídají lidi kolem něj. Přitom ti s kterými o tom mluvil nic necítili. Byl z toho hodně špatný a vím, že mu pomohla nějaká terapie.
Abych tak ještě nedopadla
![]()