Přítel má přecitlivělý čich

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4785
9.12.21 09:42

Jojo, voníš mu jen do 5 vteřin po umytí, postaví se mu, jen když jsi dokonale upravená, vyholená do hladka a běda, abys přibrala kilo!
Na tohle je jen jedna rada - pán ať si pořídí nafukovací pannu a Ty si najdi normálního muže se sociální a emoční inteligence, tenhle jí má někde hluboko v minusových hodnotách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
9.12.21 11:31
@jita22 píše:
Tak pokud nemá IQ tykve, tak by mohl místo toho říct partnerce: „Hele, tenhle sprcháč mi moc nevoní, koupil jsem ti tenhle - co na něj říkáš?“

To rozhodne jo, to nepopiram ze je neomaleny sprostak. Jen proste, ze pokud ji to rika po sprse, treba to je kosmetikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.12.21 11:36
@hani28 píše:
To rozhodne jo, to nepopiram ze je neomaleny sprostak. Jen proste, ze pokud ji to rika po sprse, treba to je kosmetikou.

To ale může říc sprcháč nějak smrdí. Ne ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4739
9.12.21 14:59

Tiez si myslim, ze Ti clovek musi vonet prirodzene. Pokud aj cez sprchac cloveku smrdis, tak je to spatne. A teda o tom ako hnusne ti to hovorim ani nemluvim. :pocitac: Kasli na neho, s prirodzenou vonou nic neudelas a iba sa budes trapit. Samozrejme ze sa clovek spoti a objektivne smrdi, ake to je snad neco jine. Ale, este mi napadlo, necitis sa nejako nemocne? Niekolko mojich blizkych takto smrdi, ked im zdravotne neni dobre. A neni to potem, akoby to vychadzalo zo vsetkych porov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová