Přítel má přecitlivělý čich

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
8.12.21 23:35
@Anonymní píše:
@sluneckova je to blb, dcera se ted začala trochu potit, prijde ze skoly a opatrne ji naznacim, stylem treba dneska bylo ve skole horko, vid..tak se skoc prevlect a obleceni do kose. Nebo to svedu i na sebe, je promin, zapomněla jsem Ti vyprat mikcu, dej mi ji, dam ji do pracky…Prostě s maximlnim taktem a to je ji 7 let.
Akorat Ti způsobí nějaky blok :roll:
(Anonym info o dceri, sice maličkost ale taky bych o svem poceni verejne nepsala :))

Přesně tak, taktně, když jde o člověka co mám rád/ráda :) některým lidem to asi moc nedochází, že tím druhému ublíži..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.12.21 23:36

Řekni mu, že Ty máš zase supercitlivý zrak a už se nemůžeš koukat na ten jeho blbej ksicht.

Ale vážně:
Je úplně fuk, jak moc má citlivý čich nebo kolik a jakého sprcháče použiješ. Pokud Tě schválně zraňuje a ponižuje, což dělá, nestojí za nic. A nezlepší se to, ani kdyby ses v tom Savu fakt vykoupala. Najdi si někoho, kdo do Tebe bude blázen, i když budes zpocená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
8.12.21 23:37
@sluneckova píše:
Zdravím,
mám takový problém. Můj přítel má přecitlivělý čich. Prostě cítí co nikdo jiný ne. Jde o to, že mi pořád říká, že smrdím, i když zrovna vylezu ze sprchy. Podle mě mu prostě jen nevoní moje pižmo, protože poznám, když smrdím potem a nepotím se nějak hodně. Máte někdo podobný problém? Jak to řešit? Trápí mě to. Pak přítele nechci ani objímat nic, protože vím, že zas přijde poznámka. Myju se několikrát denně, jsem pořád v čistém oblečení.. nikdy se mi tohle nestalo a jsem z toho zoufalá.
Jsme spolu půl roku.

Je to hulvát a covid na něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
@Ba-stet píše: Řekni mu, že Ty máš zase supercitlivý zrak a už se nemůžeš koukat na ten jeho blbej ksicht.Ale vážně:
Je úplně fuk, jak moc má citlivý čich nebo kolik a jakého sprcháče použiješ. Pokud Tě schválně zraňuje a ponižuje, což dělá, nestojí za nic. A nezlepší se to, ani kdyby ses v tom Savu fakt vykoupala. Najdi si někoho, kdo do Tebe bude blázen, i když budes zpocená.

Děkuju moc za tenhle komentář, musela jsem se usmát, už jsem si říkala, že snad nejsem normální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062

@sluneckova mu to odpovez, ty taky dneska moc nevonis, jen ja jsem vic taktni a nemam potrebu Ti to vždy hlásit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
8.12.21 23:38
@sluneckova píše:
Abych tak ještě nedopadla :zed: :D

No víš co, ona to není až taková sranda když má potřebu se převlékat několikrát za den a sprchovat. Co vím muselo to být strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.12.21 23:42

Jo, měla jsem to taky tak, čuchometr, že jsem cítila všechno. Partner mi tedy voní, ale jinak to byl docela problém. Spálil mi ho covid, je to rok, cítím tak polovinu věcí a ještě jinak. Někdy je to docela úleva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
8.12.21 23:42

@kemeny13 urcite je to neprijemne, ja si tim prosla kazde 6ti nedeli. Vzdy milionkrat ve sprse, porad jsem prala. Muz nechápal, nic jinak necitil. Ja trauma a napr. pred návštěvou detske lekarky, jsem se vysprchovala a ještě pred dverma pouzila deodorant ze strachu co si pomyslej…takhle zit treba pul roku-rok tak mi hrabne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.12.21 23:45
@sluneckova píše:
Děkuju moc za tenhle komentář, musela jsem se usmát, už jsem si říkala, že snad nejsem normální :think:

Ale proč?? Krucisakra, ženský, co to s váma je, že si tak necháte ubližovat? :cert: Minulej tejden tu byla jedna na prášky z vyžírky, Ty budeš poslouchat, že smrdíš, jen co vylezeš z vany? Co je na něm tak úžasnýho (nebo co si myslíš, že na Tobě tak špatnýho), že toleruješ, že je tak hnusnej? Navíc jste spolu půl roku, to máte mít pocit, že jste jediný na celým světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106523
9.12.21 00:29
@sluneckova píše:
Někdy prohlásí o někom, že smrdí, ale není to moc často, spíš komentuje kde co, že smrdí, třeba jdeme po ulici, nikde nic a on „tady něco šíleně smrdí“ prostě přecitlivělý na pachy/vůněJo asi to vyzkouším, že budu používat sprcháč, krém a vůni od jedné značky tu samou a uvidíme.. ale fakt mě to štve. A ani mu není blbé mi to říct na férovku. „Ty ses teď myla? Smrdíš“ dneska mě zas pekelně naštval.. a pak se ještě urazí, že si vůbec dovolím se na něj zlobit.

Oralni sex mu nevadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
9.12.21 00:31

A co ručník? Nemáš zatuchlé ručníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
9.12.21 05:22

@sluneckova jak tě může mít rád jako přítelkyni když mu smrdíš dle toho co píšeš jen když se na tebe pomalu jen podívá… :? Nebyla bych s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
9.12.21 06:09

Tohle už jsem někde četla. Slečně nakonec došla trpělivost a poslala ho k vodě. A on nakonec přiznal, že mu vůbec nesmrdí, že si celou dobu vymýšlel, aby jí snížil sebevědomí a ona mu neutekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11289
9.12.21 06:54
@Anonymní píše:
@sluneckova je to blb, dcera se ted začala trochu potit, prijde ze skoly a opatrne ji naznacim, stylem treba dneska bylo ve skole horko, vid..tak se skoc prevlect a obleceni do kose. Nebo to svedu i na sebe, je promin, zapomněla jsem Ti vyprat mikcu, dej mi ji, dam ji do pracky…Prostě s maximlnim taktem a to je ji 7 let.
Akorat Ti způsobí nějaky blok :roll:
(Anonym info o dceri, sice maličkost ale taky bych o svem poceni verejne nepsala :))

Aha, to mi přijde zase zbytečný extrém. Já nemám problém dítěti říct: hele, to tričko už ti nějak smrdí, dej ho do špinavého prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11289
9.12.21 06:59
@sluneckova píše:
Zdravím,
mám takový problém. Můj přítel má přecitlivělý čich. Prostě cítí co nikdo jiný ne. Jde o to, že mi pořád říká, že smrdím, i když zrovna vylezu ze sprchy. Podle mě mu prostě jen nevoní moje pižmo, protože poznám, když smrdím potem a nepotím se nějak hodně. Máte někdo podobný problém? Jak to řešit? Trápí mě to. Pak přítele nechci ani objímat nic, protože vím, že zas přijde poznámka. Myju se několikrát denně, jsem pořád v čistém oblečení.. nikdy se mi tohle nestalo a jsem z toho zoufalá.
Jsme spolu půl roku.

Přestaň se několikrát denně mýt, akorát si ničíš kůži. Až ti to příště řekne, tak mu odpověz, že tě to mrzí, ale nic s tím neuděláš a jestli mu to tak vadí, budete se muset rozejít. A jestli se nechce rozejít, tak ať už konečně mlčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová