Názor na výživné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7756
20.7.23 08:22
@VeronikaRapkova píše:
@KKK85 já neříkám, že je to ideální situace. Ale posílá 3 tisíce, jelikož posílá další dvoje alimenty v podobné výši. Takže měsíce jde minimálně 10 tisíc. Plus pro děti jezdí autem a bohužel větší vzdálenosti, jelikož se tato ex přestěhovala.

On posílá už na tři děti alimenty dvěma různým ženám?? A ty s ním máš taky dítě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
20.7.23 08:23
@VeronikaRapkova píše:
@KKK85 já neříkám, že je to ideální situace. Ale posílá 3 tisíce, jelikož posílá další dvoje alimenty v podobné výši. Takže měsíce jde minimálně 10 tisíc. Plus pro děti jezdí autem a bohužel větší vzdálenosti, jelikož se tato ex přestěhovala.

3 tisíce na osmileté dítě je směšné. To nemá to dítě ani na jídlo, zbytek musí dorovnávat matka. Nedivím se jí že chce zvýšení. Místo abyste ji záviděli její plat a pomlouvali dítě že si ničeho neváží tak by měl ten tvůj zvednout zadek a začít pořádně pracovat aby vydělal víc než jen 30 tisíc, což je v dnešní době dost málo, zvlášť když má 3 děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17

@KKK85 asi máš pravdu, není to zase tak šílená částka. Ale ani malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5426

@VeronikaRapkova a kolik plati manžel výživné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7756
20.7.23 08:25
@VeronikaRapkova píše:
@KKK85 asi máš pravdu, není to zase tak šílená částka. Ale ani malá.

Malá není..ale zase ona je sama… když jsou dva mají více příjem než 60tis většinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17

@KKK85 já vím jak to zní, jsem si toho vědoma a sama bych reagovala stejně. My děti nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7756
@Gumidci píše:
@VeronikaRapkova a kolik plati manžel výživné

3000 už to psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Radši to nechte na soudu. Ex taky poukazoval na to, jak jsem povýšila a mám vyšší plat. A soudce ho za to setřel, ve výsledku si tím spíš přihoršil. Dávám tím prý dítku dobrý příklad a je to obdivuhodné, když zastávám 76% péče o dítě. Navíc ho ještě usměrnil, že výživné neplatí mně ale dítěti, tím pádem nižším výživným než odpovídá jeho možnostem a schopnostem by poškodil vlastní dítě. Počet vyživovaných povinností se zohledňuje. Já si návrh na zvýšení podala, protože ex se jenom veze, platit bych mohla všechno vůbec jen já, ale kritizovat výchovu to by mu šlo. :lol: Výživné posílal od školky až po druhý stupeň stejné. Domluva žádná konstruktivní, takže už mě nebavilo dělat i. diota. Samozřejmě, že o mě šíří jak se snažím ho zničit „přes prachy“ a jsem zlatokopka. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4068
@VeronikaRapkova píše:
@Lucy75 leží, to se přiznám. Protože to dělá jen tak, ne že by jí doopravdy záleželo na těch penězích. Dítě se má velmi dobře.
:roll: Ale je to jeho dítě, které vídá a vychovává minimálně, takže já jí fandím. Vídat vlastní dítě pár dní v měsíci. :zed: To je teda frajer a ještě se bude macecha prskat o peníze.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37266
@VeronikaRapkova píše:

Tak to je směšná částka a na ty další děti ani nemluvě.
Doufám, že nejsi tak hloupá a neudělala jsi si s ním taky dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7756
20.7.23 08:26
@VeronikaRapkova píše:
@KKK85 já vím jak to zní, jsem si toho vědoma a sama bych reagovala stejně. My děti nemáme.

noo a asi je s ním neplánuješ? Nebo nevím jak by on živil čtvrté dítě… on by měl se asi více otáčet… je fajn splodit 3 děti ale taky je třeba se o ně postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.7.23 08:26

@KKK85 já vím. A neříkám, že třeba to není oprávněné a uvidí se. Já tu nechci rozdmýchavat diskuzi jak jsou chlapi špatní a platí málo. Jsem si vědoma, že asi dost z vás něco podobného řešilo opačně. Jen mě zajímají zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102821
20.7.23 08:27
@VeronikaRapkova píše:
@Lucy75 leží, to se přiznám. Protože to dělá jen tak, ne že by jí doopravdy záleželo na těch penězích. Dítě se má velmi dobře.

Ne, ona to nedela jen tak, ona jen nehodlá okradat sve dite jen protože ona je schopnější nez jeho otec. Takže co kdybyste misto zavideni makli a zvysili si svuj prijem, muzes klidně ty a pak pritele zivit, když te uhranul takovy, co posílá výživné na 3 deti a nevydělá tolik, aby jim posilal alespoň standardní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7756
20.7.23 08:28
@VeronikaRapkova píše:
@KKK85 já vím. A neříkám, že třeba to není oprávněné a uvidí se. Já tu nechci rozdmýchavat diskuzi jak jsou chlapi špatní a platí málo. Jsem si vědoma, že asi dost z vás něco podobného řešilo opačně. Jen mě zajímají zkušenosti.

Noo já jsem víceméně na tvé pozici. Manžel platí taky bývalé ženě alimenty… na dvě děti. Platí je taky malé. Ale máme jinak domluvu. Tam ale děti nemají od matky vše, spíše nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.7.23 08:29
@Anonymní píše:
Radši to nechte na soudu. Ex taky poukazoval na to, jak jsem povýšila a mám vyšší plat. A soudce ho za to setřel, ve výsledku si tím spíš přihoršil. Dávám tím prý dítku dobrý příklad a je to obdivuhodné, když zastávám 76% péče o dítě. Navíc ho ještě usměrnil, že výživné neplatí mně ale dítěti, tím pádem nižším výživným než odpovídá jeho možnostem a schopnostem by poškodil vlastní dítě. Počet vyživovaných povinností se zohledňuje. Já si návrh na zvýšení podala, protože ex se jenom veze, platit bych mohla všechno vůbec jen já, ale kritizovat výchovu to by mu šlo. :lol: Výživné posílal od školky až po druhý stupeň stejné. Domluva žádná konstruktivní, takže už mě nebavilo dělat i. diota. Samozřejmě, že o mě šíří jak se snažím ho zničit „přes prachy“ a jsem zlatokopka. :mrgreen:
@Anonymní píše:
Radši to nechte na soudu. Ex taky poukazoval na to, jak jsem povýšila a mám vyšší plat. A soudce ho za to setřel, ve výsledku si tím spíš přihoršil. Dávám tím prý dítku dobrý příklad a je to obdivuhodné, když zastávám 76% péče o dítě. Navíc ho ještě usměrnil, že výživné neplatí mně ale dítěti, tím pádem nižším výživným než odpovídá jeho možnostem a schopnostem by poškodil vlastní dítě. Počet vyživovaných povinností se zohledňuje. Já si návrh na zvýšení podala, protože ex se jenom veze, platit bych mohla všechno vůbec jen já, ale kritizovat výchovu to by mu šlo. :lol: Výživné posílal od školky až po druhý stupeň stejné. Domluva žádná konstruktivní, takže už mě nebavilo dělat i. diota. Samozřejmě, že o mě šíří jak se snažím ho zničit „přes prachy“ a jsem zlatokopka. :mrgreen:

Chápu, díky za nazor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna