Názor maminek - 3. těhotenství s třetím mužem

7.5.15 07:03

názor vás,maminek

Milé maminky,
Jsem maminka dvou krásných chlapečků. Jednomu bude 7let, ted v září jde do školy a druhému budou v září 3 roky. Staršího syna mám z nezralého 5tiletého vztahu který nedopadl, později jsem měla 4letý vztah, ze kterého se nám vyklubal druhý menší chlapeček. Bohužel vztah chlap neustál a opět jsme to rozpustili.Ted mám přítele kterého znám řadu let, byli jsme dlouholetí kamarádi a jednou to zahořelo. Zjistila jsem že jsem těhotná…Oba chlapečky mám zaopatřené, vede se jim dobře jak ve vývoji tak spokojenosti, nemám žádné sociální zábrany a žiji jako normální maminka.Ale je tu ted na cestě další prcek..S dalším chlapem. Lajcky řečeno jsem mamina co bude mít třetí dítě s třetím chlapem. Chtěla bych jen váš názor.. Nechci zlé narážky, prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.5.15 07:06

@probarusku Tvoje věc :nevim: nikomu nepřísluší to hodnotit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.15 07:09

Jde jen o pohled z jiné strany.Jde mi jen o probrání věci. Bohužel nemám maminku kterou potřebuje v těchto chvílích každá holčička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.15 07:14

@probarusku já si jako holčička nepřipadám a s mámou jsem neprobírala, jestli je dobrý, že každý moje dítě má jinýho otce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
7.5.15 07:16
@probarusku píše:
Jde jen o pohled z jiné strany.Jde mi jen o probrání věci. Bohužel nemám maminku kterou potřebuje v těchto chvílích každá holčička..

Teda holčičky obvykle takové věcio neřeší. Nicméně je to tvoje věc :nevim: Jen ty musíš vědět zda se cítíš na další dítě

• Citovat
  • Upravit
6869
7.5.15 07:17

No, co si budeme povídat, trochu divné to je. :think: Ale prostě takový je život, snad vám to už teď výjde a budete spokojená celistvá rodina. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
7.5.15 07:20

Pokud máš děti zaopatřené, tak na tom nevidím nic zlého :nevim: akorát naše společnost (myšleno všeobecně) se na tebe bude možná díky tomu koukat skrz prsty… možná. Nejsem v tvé situaci a snad ani nikdy nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
7.5.15 07:20

Tak teď, když už je třetí dítě na cestě, tak je trochu pozdě řešit, co si o tom kdo myslí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
7.5.15 07:21

Já toho nejsem fanda, ale když to jinak nejde, tak to nejde… pokud budete šťastní tak do toho jdi s plným elánem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.15 07:21

@probarusku a co potřebuješ probrat?
Přiznávám, že ve mně „trochu hrklo“, ale pak mi došlo, že máme podobnou paní v rodině, když se přivdala, tak měla 2 děti z 2 předchozích vztahů. Teď už jsou spolu už 17 let, mají 2 společné děti a jsou spokojení. Takže jak tu je psáno, nenáleží nám hodnotit, protože je to tvůj život a už jen to, že nad tím přemýšlíš, hodně vypovídá. A ty musíš vědět, jestli jsi schopná zvládout 3. dítě v případě, že by to opět nevyšlo.
Anonymně, protože nejde o mě.

• Citovat
  • Upravit
7.5.15 07:27

Na okoli bych kaslala. Jo, kdyby jsi je neuzivila, tak by to byla blbost, ale takhle? Snad ti to konecne vyjde. A budete spolu zit? Co na to rika on? A jaky ma vztah s tvymi detmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
7.5.15 07:28

Tak pokud to nebudes vykládat každému na potkání, tak to bude vědět jen rodina a nejužší okruh známých a od těch bych ani žádné odsuzování nečekala ne? A já bych si třeba řekla jen „neměla štěstí na chlapy, tak do třetice…“ ;) Ať je to tentokrát holčička ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
7.5.15 07:30

JE to Tvoje věc, já bych Tě za to na rameni nepoplácela a vzhledem k tomu, že negativní komentáře nechceš, nechápu smysl diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
7.5.15 07:37

Hodně štěstí a ať se ti daří. Ať je miminko zdravé a kluci taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
7.5.15 07:39

Mám to jako @dendule4, myslela bych si něco o nezodpovědnosti, nezralosti a hlouposti… ale co si myslím já je jedno, je to tvůj život a to mimčo už stejně čekáš takže jdeš trošku s křížkem po funuse :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí