Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Milé maminky,
Jsem maminka dvou krásných chlapečků. Jednomu bude 7let, ted v září jde do školy a druhému budou v září 3 roky. Staršího syna mám z nezralého 5tiletého vztahu který nedopadl, později jsem měla 4letý vztah, ze kterého se nám vyklubal druhý menší chlapeček. Bohužel vztah chlap neustál a opět jsme to rozpustili.Ted mám přítele kterého znám řadu let, byli jsme dlouholetí kamarádi a jednou to zahořelo. Zjistila jsem že jsem těhotná…Oba chlapečky mám zaopatřené, vede se jim dobře jak ve vývoji tak spokojenosti, nemám žádné sociální zábrany a žiji jako normální maminka.Ale je tu ted na cestě další prcek..S dalším chlapem. Lajcky řečeno jsem mamina co bude mít třetí dítě s třetím chlapem. Chtěla bych jen váš názor.. Nechci zlé narážky, prosím
Jde jen o pohled z jiné strany.Jde mi jen o probrání věci. Bohužel nemám maminku kterou potřebuje v těchto chvílích každá holčička..
@probarusku já si jako holčička nepřipadám a s mámou jsem neprobírala, jestli je dobrý, že každý moje dítě má jinýho otce ![]()
@probarusku píše:
Jde jen o pohled z jiné strany.Jde mi jen o probrání věci. Bohužel nemám maminku kterou potřebuje v těchto chvílích každá holčička..
Teda holčičky obvykle takové věcio neřeší. Nicméně je to tvoje věc
Jen ty musíš vědět zda se cítíš na další dítě
No, co si budeme povídat, trochu divné to je.
Ale prostě takový je život, snad vám to už teď výjde a budete spokojená celistvá rodina. ![]()
Pokud máš děti zaopatřené, tak na tom nevidím nic zlého
akorát naše společnost (myšleno všeobecně) se na tebe bude možná díky tomu koukat skrz prsty… možná. Nejsem v tvé situaci a snad ani nikdy nebudu
Tak teď, když už je třetí dítě na cestě, tak je trochu pozdě řešit, co si o tom kdo myslí. ![]()
Já toho nejsem fanda, ale když to jinak nejde, tak to nejde… pokud budete šťastní tak do toho jdi s plným elánem
@probarusku a co potřebuješ probrat?
Přiznávám, že ve mně „trochu hrklo“, ale pak mi došlo, že máme podobnou paní v rodině, když se přivdala, tak měla 2 děti z 2 předchozích vztahů. Teď už jsou spolu už 17 let, mají 2 společné děti a jsou spokojení. Takže jak tu je psáno, nenáleží nám hodnotit, protože je to tvůj život a už jen to, že nad tím přemýšlíš, hodně vypovídá. A ty musíš vědět, jestli jsi schopná zvládout 3. dítě v případě, že by to opět nevyšlo.
Anonymně, protože nejde o mě.
Na okoli bych kaslala. Jo, kdyby jsi je neuzivila, tak by to byla blbost, ale takhle? Snad ti to konecne vyjde. A budete spolu zit? Co na to rika on? A jaky ma vztah s tvymi detmi?
Tak pokud to nebudes vykládat každému na potkání, tak to bude vědět jen rodina a nejužší okruh známých a od těch bych ani žádné odsuzování nečekala ne? A já bych si třeba řekla jen „neměla štěstí na chlapy, tak do třetice…“
Ať je to tentokrát holčička ![]()
JE to Tvoje věc, já bych Tě za to na rameni nepoplácela a vzhledem k tomu, že negativní komentáře nechceš, nechápu smysl diskuze
Hodně štěstí a ať se ti daří. Ať je miminko zdravé a kluci taky.
Mám to jako @dendule4, myslela bych si něco o nezodpovědnosti, nezralosti a hlouposti… ale co si myslím já je jedno, je to tvůj život a to mimčo už stejně čekáš takže jdeš trošku s křížkem po funuse ![]()