Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím, že se zabývat druhými co si o tobě myslí je hloupost.Oni nežijí tvůj život.
Bohužel ti to 2× nevyšlo i to se stává. Holt někdo má štěstí, že je s jedním partnerem na celý život a druhý to štěstí nemá.
Sladila bych asi taky příjmení všech dětí, aby i ony se necítily zle.Ale snad ti to do třetice výjde ![]()
Nikdo nežije tvůj život, žij ho podle sebe a svých možností!!!Každý ti může být u prcinky ![]()
@Ostružka píše:
Nojo, jsem dnes nějak pozitivní, možná ta prospaná noc (mimi spalo bez přestávky)?![]()
Tak to bude určitě tím. ![]()
@Ostružka píše:
Nojo, jsem dnes nějak pozitivní, možná ta prospaná noc (mimi spalo bez přestávky)?![]()
Tak to máš asi jasné - venku sluníčko a v hlavě taky
Vražedná kombinace ![]()
@bartsch píše:
Tak to máš asi jasné - venku sluníčko a v hlavě takyVražedná kombinace
Tyjo, to je fakt, měla bych si dneska dávat pozor ![]()
Neres to, a uz vubec neposlouchej damy „ktere by si pomyslely neco o rajdach“
Nikdo nevi dopredu co mu zivot prinese za prekvapeni. Tatinky co maji deti se dvema a vice zenami extra nikdo neprobira, jen do zenske se vzdy nekdo opre ![]()
@PetaBibi píše:
Neres to, a uz vubec neposlouchej damy „ktere by si pomyslely neco o rajdach“Nikdo nevi dopredu co mu zivot prinese za prekvapeni. Tatinky co maji deti se dvema a vice zenami extra nikdo neprobira, jen do zenske se vzdy nekdo opre
Hlavně teď už je to úplně jedno, když už je dítě na cestě, co si o tom kdo myslí, důležitý je, aby byly děti v pohodě, a toho není záruka ani společný otec, bohužel
Někdo potká toho pravého až na třetí pokus, já bych to neodsuzovala..přeji, at to je už natrvalo ![]()
na okolí nehled, nikomu do toho nic není ![]()
Moje mamka ma taky 3 deti s 3-mi ruznymi muzi a neni to zadny problem
A bylo to pred 40-ti lety
A muzu Ti rict, ze tehdy to byl jeste vetsi „exotismus“, nez by se mohlo zdat ted. ![]()
Jestli mas pocit, ze dalsi dite zvladnes, tak proc ne? ![]()
Děkuji maminky.Za všechny názory. Přečetla jsem si všechny. Ano rajda, rozhodnožka-no, klasická reakce okolí, nedivím se. Potěšili mě přející a povzbuzující komentáře. Nečekala jsem že zde nějaký přistane. S přítelem jsem delší dobu, žijeme spolu a přítel mě přijal se syny a s dalšího přírustku praská nadšením. Jsem teprve na začátku těhotenství a sama si nejsem ničím jistá, ale říkám si že vše má svůj smysl a asi to tak má být..Děkuji ještě jednou
@probarusku Neřeš okolí, je to jen tvoje věc
Jen pevně doufám, že jsi byla natolik rozumná a všechny děti mají stejné příjmení. To jediné mi totiž přijde jako s prominutím totální zhovadilost, dávat dítěti které se narodí nesezdanému páru, příjmení po otci
Mám známou, která má na schránce 4 příjmení. Svoje a svých 3 dětí, které má každé svého tatínka a každé se jmenuje po svém tatínkovi. ![]()
@PetaBibi píše:
Neres to, a uz vubec neposlouchej damy „ktere by si pomyslely neco o rajdach“Nikdo nevi dopredu co mu zivot prinese za prekvapeni. Tatinky co maji deti se dvema a vice zenami extra nikdo neprobira, jen do zenske se vzdy nekdo opre
Mluvis mi z duše!!!
![]()