(Ne) bohatství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.12.18 14:06
@Anonymní píše:
Anonymní ,škoda ,že nejste blíž ,taková kamarádka by se mi hodila ,co je na tom podobně ,alespon by jsem se cítila dobre,protože by jsme si neměli co závidět ani vyčítat :lol: dvě obyčejné ženy a maminky :lol: :mrgreen:

No to jo, protoze narovinu rikam, ze obcas holkam zavidim. Sice jen v duchu, ale jo :lol: Zavidim treba i to, ze se maji po rodicaku kam vratit, ja mela na dobu urcitou a tak budu hledat od zacatku a mam strach.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
28.12.18 14:08
@Anonymní píše:
@Černá vdova manžel je v práci až do odpoledne ,do práce chodí hodně brzy,já mu to navrhla,ale nemá pak už sílu se starat o děti

Jak dlouho Ti bude trvat, než půjdeš do práce?

• Citovat
  • Upravit
Lubamama
28.12.18 14:10

Anonymní to máte ještě dobré,já se přiznám,že já nemám ani školu :,( měla sem těžký start do života,máma mě opustila v pubertálním věku,takže jsem šla do DD ,pak na školu,když jsem poznala manžela , otěhotněla jsem , školu musela nechat a do dnes nedodělala a vím,že s dvouma dětma bez hlídání ani nedodelam. Ale vím,že po rodičaku doma sedět nebudu a práci si najdu ikdyz na nižší úrovni.

• Citovat
  • Upravit
Lubamama
28.12.18 14:12

@Černá vdova Ještě dva roky budu doma s druhatkem

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
28.12.18 14:13
@Anonymní píše:
@Černá vdova Ještě dva roky budu doma s druhatkem

To je docela dlouho. Starší je ve školce?
Nemůžeš si aspoň postupně dodělávat vzdělání?

• Citovat
  • Upravit
35235
28.12.18 14:14
@Anonymní píše:
@arinecka Ano to užívám ,jen jsem chtěla vědět jestli je na tom někdo podobně,nechci vyznít chamtivě. Ale třeba kočárek mám po první dceru a jezdí se mi sním fakt špatně ,už má svoje opotřebení ,ale nějak snim už ten rok dojezdim ,než druhatko bude tapat samo :oops:

Já ti rozumím jak to myslíš, nepůsobíš chamtivě, to vůbec ne. Věř tomu že je hodně rodin co musí počítat aby vyšla. Tady mi ale občas přijde že má každý našetřený minimálně milion před tím než jde na rodičák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lubamama
28.12.18 14:16

@Černá vdova Starší chodí do školky,bohužel ,zkoušela jsem si školu dodělat ještě při prvním ditku ,manžel byl 2× týdne doma já jezdila do školy ,ale už se jim to v práci nelíbilo a me potřebovali víc jak 2× tydne takze jsem se smířila stím,že budu nevyučena

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.18 14:18
@sediza píše:
Nebudete šťastnější, když budete mít víc peněz. Byt chudší má i své vyhody, protože si vážíte věcí. Máte radost i z maličkostí, z každého koupeného svetru, trička nebo oblečku na miminko. Když mate hodně peněz, přestane vás toto materiálno těšit. Važte si toho, že jste zdravá a máte zdravé děti a manžela.

Nebyla bych v tomto soudu tak striktní. My jsem např. k nějakému majetku a penězům přišli..a já mám tendence čím víc peněz mám, tím víc rozdat - příbuzným lepší dárky, na charitu, hodně jsem toho koupila dětem z dětských domovů jak jsou ty stromky splněných přáních v supermarketech.
Nikde není řečeno, že když máš prachy, musíš je nutně utratit za sebe 8)
Já i kdybych měla miliardy, vím na jaké projetky je použít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.18 14:18
@Anonymní píše:
Nebyla bych v tomto soudu tak striktní. My jsme např. k nějakému majetku a penězům přišli..a já mám tendence čím víc peněz mám, tím víc rozdat - příbuzným lepší dárky, na charitu, hodně jsem toho koupila dětem z dětských domovů jak jsou ty stromky splněných přáních v supermarketech.
Nikde není řečeno, že když máš prachy, musíš je nutně utratit za sebe 8)
Já i kdybych měla miliardy, vím na jaké projetky je použít.
  • Citovat
  • Upravit
21593
28.12.18 14:20
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu nějaká rodina co si nemůžou vyskakovat, ale přesto jsou šťastní? Ja mladá maminka dvou krásných dětí, úžasný manžel, peněz máme tak akorát na zaplacení výdajů, ale máme se dobře, na jídlo a bydlení máme, děti jsou slušně pěkně oblékané, akorát se občas zasteskne, že si nemůžeme dovolit víc, byt máme starý, rekonstrukci by už docela potřeboval, ale ještě se to dá, nebo koupit také od prvního těhotenství jiné oblečení, ale také teď na to není, jak se žije vám maminky co se máte tak akorát od výplaty do výplaty a nemůžete si dovolit víc, moje kamarádka má krásné bydleni, peníze ještě navic pro sebe, tak to já si můžu nechat zdát, ale stejně největší bohatství mi tu běhá po bytě :srdce: ale víte jak to myslím :)

jses moudra. Penize ti zajisti financni jistotu, clovek ma o starost mene, ale stesti ti nekoupi. Zni to jako sileny kyc, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 14:21
@Waterfall píše:
Já mám peněz dost a kadeřnici nepotřebuji, jednou za čtvrt roku dám za zastřihnutí 300 a vůbec nechápu, na co by mi bylo utrácet tam vic. Asi nemám nejlevnější kosmetiku, ale i na vlasy po zadek ji spotřebuji málo a vydrží dlouho, to není žádný výdaj.V cempak by to kadeřník pomohl? Jestli to není spíše o sebevědomí :)

Protoze nosim uz asi 10 let stejny uces a barvim se stejnou barvou a kdyz se na sebe divam, chtelo by to uz hoodne velkou zmenu plus udrzovani, to uz bych asi pak sama nemohla dobarvovat :)

Vlasy po zadek, ty jo :palec:

• Citovat
  • Upravit
26747

Bohužel neplatí ono klišé, že bohatství rovná se nemoce a problémy a těm, co vydělají minimální mzdu se starosti obloukem vyhýbají. A tak třeba přijde blbej ekzem a ty dítě mažeš indulonou a ty bohatší mu můžou dopřát účinný ozdravný pobyt. Pokud by tvůj syn třeba chtěl dělat nákladný sport a ty mu musela říct, že to nejde atd. Ano, člověk má být pokorný a být spokojený s tím, co má a že je zdravý. Ale bohužel nemusí to vše trvat věčně a pak s penězi je ledasco jednodušší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lubamama

Anonymní i já jsem se dohodla s manželem,že až budu vydělávat tak něco máme budeme posílat na dobrého anděla :hug:

• Citovat
  • Upravit
Lubamama

Pardon má tam být,že něco málo budeme posílat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.18 14:26
@Anonymní píše:
Anonymní to máte ještě dobré,já se přiznám,že já nemám ani školu :,( měla sem těžký start do života,máma mě opustila v pubertálním věku,takže jsem šla do DD ,pak na školu,když jsem poznala manžela , otěhotněla jsem , školu musela nechat a do dnes nedodělala a vím,že s dvouma dětma bez hlídání ani nedodelam. Ale vím,že po rodičaku doma sedět nebudu a práci si najdu ikdyz na nižší úrovni.

To me uprimne mrzi :hug: :hug: po tom vsem, cim sis prosla, je uplne super, jaky mas pokorny pristup k zivotu :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure