Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Zdravím Vás, jsem tady nová tak si jdu hned pro radu. Jsem ve třetím měsíci, doma už máme roční holčičku, strašně jsme se těšili na první společné Vánoce, ale máme je úplně zkažené. 22. a 23. jsem strávila na záchodě, vrchem spodem najednou, štědrý den mi bylo líp, tak jsem snědla i suchý brambor k večeři, celou noc jsem zvracela, včera to bylo zase lepší a dneska od čtyř zvracím, průjem.
Myslíte, že to jsou jen těhu nevolnosti nebo nějaký bacil? A nějaký tip na plynatost a křeče? Děkuji moc
holt to k hotenstvi patri…
naa plynatost doporucuji fakt zadne mineralky ani sladke.
to přeci nejsou zkažený vánoce, žijete tak si toho važ
jestli je to bacil tak zkus živočišný uhlí a mě hodně pomáhá smecta
@ka2ka píše:
Zkoušela jsem smectu i černé uhlí, ale obojí šlo hned ven. Jediné co udržím je ledová čistá voda.
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem smectu i černé uhlí, ale obojí šlo hned ven. Jediné co udržím je ledová čistá voda.
tak to víc neporadím jen držím palce aby to brzo přešlo
To vypadá na nějakou střevní chřipku,vzhledem k těhotenství bych raději zítra navštívila lékaře.
@Anonymní píše:
Zdravím Vás, jsem tady nová tak si jdu hned pro radu. Jsem ve třetím měsíci, doma už máme roční holčičku, strašně jsme se těšili na první společné Vánoce, ale máme je úplně zkažené. 22. a 23. jsem strávila na záchodě, vrchem spodem najednou, štědrý den mi bylo líp, tak jsem snědla i suchý brambor k večeři, celou noc jsem zvracela, včera to bylo zase lepší a dneska od čtyř zvracím, průjem.
Myslíte, že to jsou jen těhu nevolnosti nebo nějaký bacil? A nějaký tip na plynatost a křeče? Děkuji moc
Pohotovost?
@Anonymní píše:
Tak nic nejist s opatrne pit. A mozna na pohotovost, kdyz se to nezlepsi, kvuli tehotenstvi. Krece a prujem muzou dle me doktorky drazdit delohu.
Strevni chripka.
Dcera blila v sobotu v noci. My ostatni vcera. Do toho ma nestovice od nedela a vcera nam prasnul bojler, takze mistnost pod vodou a jsme bez teple vody. Sklady otevrou az 5.1. Takze kraane vyhlidky. Jeste mas pocit zkazenych vanoc?
Pro autorku jo
@Šmoulice ale tak kazda jsme jina a kazda prozivame neco vic a neco min.
@Anonymní píše:
Roční holčička z toho ještě nemá rozum, klidně si zopakujte večeři až ti bude dobře. Viděla bych to na jedno s druhým, nevolnosti, ale i nějakou střevózu.
@ka2ka píše:
No, zkažený Vánoce…važ trochu slova, prosím. Zdravíme z infekčního z Bulovky. Netusej co malýmu je, ale jistý je že mu je pekelně zle. Co bych já za to dala kdyby bylo blbě mě místo jemu, dospělý to zvládne. Enterol, Smectu a klid…
Prosím tě, zkažené… tak si uděláte Štědrovečerni večeři jindy. My začali zvracet 23.večer, takže druhý den k večeři byla suchá veka. Pak jsme si dali dárky, děti nadšené, tak co. No a pak se šel manžel projít a stal se mu poměrně vážný úraz. Takže nějaká viroza mi přijde jak banalita, kapr letěl na mrazák, jeho čas teprve přijde
jinak samozřejmě ať je vám brzo lip