NE cigaretám!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.2.12 14:00

NE cigaretám!

Asi někoho pohorším a vyvolám vlnu kritiky, ale jen do mě, třeba to taky potřebuju slyšet. Na druhou stranu budu moc ráda za slova podpory! :oops:
Dnes jsem si zapálila svou poslední cigaretu (tentokrát to myslím smrtelně vážně). Důvod je jednoduchý - kojení a moje milované miminko, kterému nemůžu takhle dál ubližovat a ničit mu zdraví! :,( Vím že tohle se mělo stát mnohem mnohem dřív, ale nějak na to nebyla síla. Je to hlavně psychický problém, když mám depku - zapálim si. :(
Takže ODE DNEŠKA! - Tak jsme to slíbila i mimískovi.
Tak jsem se vypsala ze svých pocitů, pomohlo to. Děkuji za reakce ať budou jakékoli.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2895
15.2.12 14:02

Ano, měla si s tím začít dřív, ale co naplat, stalo se, co se stalo. V každém případě ti držím palce. Moje babička takhle típla poslední asi před osmi lety, ne-li víc a už si nezapálila. Tak když to ona zvládla, tak proč ne ty? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
15.2.12 14:05

Držím pěsti, aby si to zvládla

Příspěvek upraven 15.02.12 v 14:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.2.12 14:07

nesnáším kuřáky takže tebe začínám mít ráda :) chráníš svoje dítě, jsi ohleduplná k ostatním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
15.2.12 14:08

Jsem s tebou :palec: před chvílí jsem si taky zapálila poslední a doufám že to vydržím :lol: Já ještě děti nemám takže jsem ničila zdravý jen sobě, ale s tím je ode dneška konec :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
15.2.12 14:08

Je to přesně týden co jsem taky přestala,důvod byly // na testu a řeknu ti,že jsem byla fakt dost velkej kuřák.Držim se zuby nehty,i když je to fakt těžký,ale den ode dne je chuť na cigaretu menší a menší.taky to dokážeš,neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
15.2.12 14:09

Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
15.2.12 14:11

Ahoj hrozně moc ti držím palečky a přeji at to vydržíš!!!

Já jsem do toho spadla znovu :-( nekouřila jsem půl roku před těhu, ani v těhu a ani když jsem kojila… celkem skoro dva roky… ale pak přišel stres se školou a já jsem zase v tom a nevím jak z toho :-( :-( :-( Hrozně mě štve jak to smrdí, vím že pro malou to taky není nic příjemného (má 2 roky skoro, ale i tak) a manžel je nekuřák… ale já to stějně nedokážu… a to mám doma i elektronickou cigaretu, ale stejně si minimálně jednu zapálím..

Doufám, že ti to odhodlání vydrží a dokážeš to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcx
106
15.2.12 14:13

Ahoj. Přestal jsem před 6 dny. Nejsem ani těhotný, ani nekojím, ale mám manželku a děti sa nechci být smradlavý manžel a špatný příklad. Už roky jsem tedy nekouřil v jejich blízkosti, o víkendu jsem si nezapálil, ale „napořád“ je to bolestivé. Pomáhám si elektronickou. Jo, je to už můj několikátý pokus, vydržel jsem už týdny i měsíce. Tak tentokrát snad napořád … Držme si palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
15.2.12 14:16

Jo el. mám taky…ale přijde mi že je to k ničemu :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
15.2.12 14:21

moc Ti drzim palce :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcx
106
15.2.12 14:22

Jasně, když kouříš a „chceš“ kouřit, tak normální cigaretu nic nenahradí. Ale když opravdu chceš přestat, tak je elektronická rozhodně lepší, než nic. Alespoň u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
15.2.12 14:23

Přestat jsi měla dřív, ale nikdy není pozdě! :dance: Všem, co přestávají držím palce. Jde to! ;) Také jsem kouřila, ale za dva měsíce to budou dva roky, co jsem přestala. Jsem na sebe strašně hrdá. :srdce: Tenkrát jsem přestala proto, že jsem chtěla mít čisté tělo pro své dítko. Před otěhotněním jsem nekouřila rok a půl, tak snad se tělo stačilo aspoň trochu vyčistit. :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
15.2.12 14:24

všem, kteří se rozhodli přestat, doporučuji prášky Champix a pak pevnou vůli samozřejmě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
15.2.12 14:25

Ahoj holky,přestala jsem poprvé půl roku před otěhotněním s malou,vydržela jsem to do jejího půl roku.
Podruhé jsem přestala před 2 a půl roky. Jen tak. Manžel nekouří a mě už to štvalo a omezovalo. hlavně jsem nechtěla,aby měla malá smradlavou maminku. je to fakt paráda,když nemusím řešit,kde se kouří a kde ne,naopak si vybíráme restarurace nekuřácké.
Cítím se moc svobodně. Čekáme ted chlapečka a ten snad už nikdy kouřící maminku neuvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová