Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, měla si s tím začít dřív, ale co naplat, stalo se, co se stalo. V každém případě ti držím palce. Moje babička takhle típla poslední asi před osmi lety, ne-li víc a už si nezapálila. Tak když to ona zvládla, tak proč ne ty? ![]()
Držím pěsti, aby si to zvládla
Příspěvek upraven 15.02.12 v 14:08
nesnáším kuřáky takže tebe začínám mít ráda
chráníš svoje dítě, jsi ohleduplná k ostatním
Jsem s tebou
před chvílí jsem si taky zapálila poslední a doufám že to vydržím
Já ještě děti nemám takže jsem ničila zdravý jen sobě, ale s tím je ode dneška konec ![]()
Je to přesně týden co jsem taky přestala,důvod byly // na testu a řeknu ti,že jsem byla fakt dost velkej kuřák.Držim se zuby nehty,i když je to fakt těžký,ale den ode dne je chuť na cigaretu menší a menší.taky to dokážeš,neboj ![]()
Ahoj hrozně moc ti držím palečky a přeji at to vydržíš!!!
Já jsem do toho spadla znovu
nekouřila jsem půl roku před těhu, ani v těhu a ani když jsem kojila… celkem skoro dva roky… ale pak přišel stres se školou a já jsem zase v tom a nevím jak z toho
Hrozně mě štve jak to smrdí, vím že pro malou to taky není nic příjemného (má 2 roky skoro, ale i tak) a manžel je nekuřák… ale já to stějně nedokážu… a to mám doma i elektronickou cigaretu, ale stejně si minimálně jednu zapálím..
Doufám, že ti to odhodlání vydrží a dokážeš to!
Ahoj. Přestal jsem před 6 dny. Nejsem ani těhotný, ani nekojím, ale mám manželku a děti sa nechci být smradlavý manžel a špatný příklad. Už roky jsem tedy nekouřil v jejich blízkosti, o víkendu jsem si nezapálil, ale „napořád“ je to bolestivé. Pomáhám si elektronickou. Jo, je to už můj několikátý pokus, vydržel jsem už týdny i měsíce. Tak tentokrát snad napořád … Držme si palce!
Jasně, když kouříš a „chceš“ kouřit, tak normální cigaretu nic nenahradí. Ale když opravdu chceš přestat, tak je elektronická rozhodně lepší, než nic. Alespoň u mě.
Přestat jsi měla dřív, ale nikdy není pozdě!
Všem, co přestávají držím palce. Jde to!
Také jsem kouřila, ale za dva měsíce to budou dva roky, co jsem přestala. Jsem na sebe strašně hrdá.
Tenkrát jsem přestala proto, že jsem chtěla mít čisté tělo pro své dítko. Před otěhotněním jsem nekouřila rok a půl, tak snad se tělo stačilo aspoň trochu vyčistit.
![]()
všem, kteří se rozhodli přestat, doporučuji prášky Champix a pak pevnou vůli samozřejmě ![]()
Ahoj holky,přestala jsem poprvé půl roku před otěhotněním s malou,vydržela jsem to do jejího půl roku.
Podruhé jsem přestala před 2 a půl roky. Jen tak. Manžel nekouří a mě už to štvalo a omezovalo. hlavně jsem nechtěla,aby měla malá smradlavou maminku. je to fakt paráda,když nemusím řešit,kde se kouří a kde ne,naopak si vybíráme restarurace nekuřácké.
Cítím se moc svobodně. Čekáme ted chlapečka a ten snad už nikdy kouřící maminku neuvidí.
Asi někoho pohorším a vyvolám vlnu kritiky, ale jen do mě, třeba to taky potřebuju slyšet. Na druhou stranu budu moc ráda za slova podpory!
Vím že tohle se mělo stát mnohem mnohem dřív, ale nějak na to nebyla síla. Je to hlavně psychický problém, když mám depku - zapálim si. 
Dnes jsem si zapálila svou poslední cigaretu (tentokrát to myslím smrtelně vážně). Důvod je jednoduchý - kojení a moje milované miminko, kterému nemůžu takhle dál ubližovat a ničit mu zdraví!
Takže ODE DNEŠKA! - Tak jsme to slíbila i mimískovi.
Tak jsem se vypsala ze svých pocitů, pomohlo to. Děkuji za reakce ať budou jakékoli.