Pohádala jsem se s mámou a manželem

Anonymní
14.2.12 20:59

Pohadala jsem se s mamou a manzelem

Pohádala jsem se s mámou a manželem. Snad se to udobří. Ale mám TAK DOST!!! Půjdu si dát sprchu a pak si číst. To je teda „krásnej Valentýn“. Držím dietu,ale mám pocit, že na to dneska kašlu a dám si čokoládu a víno nebo pivo. Jak řešíte takovýhle situace vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
14.2.12 21:03

taky se nalozim do vany, vybrecim se a jdu spat, rano je vse jasnejsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
14.2.12 21:07

Udelam si kafe a jdu se divat na tv, nebo si cist.
Predevsim necekam, ze kvuli nejakymu Valentynu bude vsechno super :) , my se do krve postekali jednou i na Stedry den, a jedno z nejvetsich nastvani na manzela jsem prozivala na dovoleny na Kanarech, kam jsem se rok tesila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.2.12 21:11
nakukovatelka píše:
Predevsim necekam, ze kvuli nejakymu Valentynu bude vsechno super :) , my se do krve postekali jednou i na Stedry den, a jedno z nejvetsich nastvani na manzela jsem prozivala na dovoleny na Kanarech, kam jsem se rok tesila :mavam:

no to bych mu nedarovala :mrgreen: to bych sla nekam na drink k plazi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
14.2.12 21:13

Dala bych si panáka a šla spát. Ráno se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
14.2.12 21:22

bud bych se sla projit (ale v tehle zime by se mi nechtelo) nebo bych dala tu vanu, popr. nejakou knizku a sla bych spat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
14.2.12 21:27
alsem píše:
nakukovatelka píše:
Predevsim necekam, ze kvuli nejakymu Valentynu bude vsechno super :) , my se do krve postekali jednou i na Stedry den, a jedno z nejvetsich nastvani na manzela jsem prozivala na dovoleny na Kanarech, kam jsem se rok tesila :mavam:
no to bych mu nedarovala :mrgreen: to bych sla nekam na drink k plazi :lol:

No to vis, ze jsem mu k tomu rekla svoje, ale hazet si tam zadkem, kdyz mame s sebou 10ti letyho synatora, kterej samozr.uz ledasco chape, jde tezko. Pomstila jsem se az doma :mrgreen:
Jinak, mmch, nedavno manzel pri vyberu dovoleny prohodil, jak bylo krasne tenkrat na tech Kanarech, jak to byla snad nejhezci dovolena … jsem myslela, ze spatne slysim 8o to je videt, jak jsou chlapi splachovaci, a co si z toho asi tak odnesl (nic). Jeste se divil „co ze se tam jako delo?“
:lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
14.2.12 21:29

něčeho bych se napila, dát tu vanu, projít se v týhle zimě asi nic moc nebo přečíst knížku, něco vyluštit, do něčeho bouchnout nebo kopnout a zanadávat si a ráno bude určo lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
14.2.12 21:32

nakukovatelko to znám, to jsou prostě chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
14.2.12 21:33
Anonymní píše:
Pohádala jsem se s mámou a manželem. Snad se to udobří. Ale mám TAK DOST!!! Půjdu si dát sprchu a pak si číst. To je teda „krásnej Valentýn“. Držím dietu,ale mám pocit, že na to dneska kašlu a dám si čokoládu a víno nebo pivo. Jak řešíte takovýhle situace vy?

Pokud se pohádám s manželem, vyřeším to. Do té doby, než jdu spát, musí být nějak jasno… Nejsem schopná jít spát rozhádaná a nechat udobření na ráno.

Pohádání s mámou mi nehrozí, už skoro tři roky nežije. Zemřela ze dne na den, ve spánku, bez jakéhokoli varování, do té doby naprosto zdravá… Prostě se jedno březnové ráno neprobudila… Od té doby neuznávám heslo „ráno moudřejší večera“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.2.12 22:37

Valntýna neuznávám a neslavím, ale zrovínka dneska jsem teda zažila překvapení jak Brno.

Hádky, konflikty, nedorozumění? Jak to řešíme? Těžko. Ale kupodivu jsme se ještě nezabili. Naopak dneska … :potlesk: :jazyk: :srdce: ..... tak to asi nebude ještě jak u Roseů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
15.2.12 03:45

Den dva mám zkaženou náladu, pak mi to pár dní vrtá hlavou, nemůžu se soustředit na nic jiného a pak to přejde - většinou poté, co se to nějak dořeší, ideálně rozumnou promluvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
15.2.12 10:02

Já se s mamkou hádám poměrně často, ale vždycky mě právě podrží manžel. Když se náhodou chytnem spolu, nesmíme jít spát rozhádaní, to pak v člověku hlodá ještě druhý den a to jako nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová