Nealterované dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3226
31.3.11 19:41

nealterované dítě

Ahoj holky nevíte co tento pojem znamená.? :think:
taky se chci zeptat,včera nás doktorka poslala do nemocnice malá měla trochu průjem,zvracela a moc nepila,myslela na kapačku,ale tam nám jí vůbec nedali,zvracela jen 2krát a bez průjmu tak sme šly na mojí žádost dneska domů,malá tam byla uplně nepříčetná je prudká a nikdo naní nesmí šáhnout,jak vidí doktora tak má záchvaty breku ,paniky atd..no hruuza,když jí chtěj vyšetřit tak jí musí 4držet,má hroznou sílu, je to fakt něco hrozného,proto sem jí vzala domů když jí stejně kapačku nedali a chtěli ráno pustit,dnes nezvrací a doma líta atd je ve svém prostředí tam měla hrozně vyděšená a vystreslá tak sem to chtěla zkusit jí odvézt.,trochu už jí polévku,vánočku nějaký piškot,ale vypije tak 600ml,myslíte že to zatim stačí?? ona totiž víc čaje nevypije,má normálně mléko a třeba jablko,jogurt atd,ale ted to nemůže má dietu.
do zprávy nám pravě napsaly že je nealterované dítě :think: četla sem to až doma a nikde to nemůžu najít.opět píšu asi zmateně ale dík.v květnu jí budou 2roky.dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
31.3.11 19:45

Alterace je nějaké poškození. Nemocí, prostředím.. Takže nealterované bude nepoškozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.3.11 19:47

Tak jestli uz nezvraci, tak bych to nechala. Muj nejmladsi nejspis nevypije vic, kontrolu nemam, protoze jeste trochu kojim…ale vody teda 600ml nevypije ani nahodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
31.3.11 19:56

já bych ji nechala doma jestli už alespon trošku ji a pije. Zkus ji koupit Kulíška nebo ORS 200 nápoj od Hippu. Je to doporučováno právě u zvracení a průjmech na doplneni mineralu apod

• Citovat
  • Upravit
8935
31.3.11 20:00

Alterace-většinou se píše alterace zdravotního stavu-je výraz laicky řečeno pro zdravotně vyřízené dítě.V tomto případě by to bylo těžké odvodnění,apatie,selhávání stavu.Ale nealterované znamená že nebyla v tak hrozném stavu.Píšu to zmatečně,ale snad se to dá pochopit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
31.3.11 20:17

holky díky :kytka: mám ted trochu totiž výčitky jestly sem jí tam neměla nechat,ale ona byla uplně hotová jen z toho prostředí,24hodin nezvracela,teplotu nemá a doma normálně běhá a hraje si,spíš mám ztrach z té vody abych něco nezanedbala,ona normálně vypije tak 350ml mléka a 400ml čaje,zbytek má z jídla.ted normálně ucucává a tak sem naměřila tak těch 600ml,kdyby mohla mléko určitě by vypila víc ale vody,čaje atd bych do ní asi víc nedostala,mám strachz dehydratace,ale to by asi nesměla pít vůbec že?ted klidně spí tak uvidim.
cvičily jsme vojtovku a od té doby každá navštěva doktora je boj.a tam bylo to děss uplně sem brečela jak jí drželi a honili,navíc to tam je jak z doby kamené,a přístup vrr děs, šíleně depresivní i pro mě,kdyby to bylo samozřejmě nutné tak by jsme vydržely ale když jí stejně kapačku nedali tak jí doma bude líp,snad…furt mám takový divný pocit abych něco nezanedbala :think:
kulíšek ani smectu do ní nedostanu, neošálim jí,nechutná jí to ikdyž je to jak bombonek.no uvidíme :mavam:
jo ale plíny moc počurané nemá :nevim: asi to vstřebá nevím?není to zas špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
31.3.11 20:32

ze slovníku cizích slov:

alterace=

• změna, porucha, poškození nemocí nebo prostředím

• kolísání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
1.4.11 14:06

Nevím,kolik dceři je měsíců či let.Ale čůrat by měla,pokud je plena skoro suchá,je něco špatně.
Zkusila bych čaj dosladit hroznovým cukrem.Nebo už bych dala banán.A pokud 24 hod. nezvrací a nemá průjem,tak bych udělala rýžový odvar a do něj mléko,na které je zvyklá.Ale tekutiny by si do ní určitě nějakým způsobem měla dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
1.4.11 20:20

dceři jsou skoro 2roky.ale dneska už je o něco zase lepší,běhá ,hraje si i víc pije.takže dobrý,plínky také víc počurané,tak snad to už bude ok :hug: jen ta nemocnice na ní zas bude ještě dobu doléhat,stačí jen když jdem k doktorce a nikdo na ní nemuže pomalu šáhnout,má strach a to jdem až bude ok na očkování :roll: to abych sebou měla ještě 2lidi,je to vždycky děs a já to obrečim,jako ted ani nemůžu ještě jíst jak byla chudák vyjevaná.no hlavně že už doufám bude líp.díky všem,je fajn mít kam napsat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí