Nebezpečné spony v autosedačkách

3332
11.9.13 08:36

Nebezpečné spony v autosedačkách

Zdravím :mavam: ¨
V dnešní MF Dnes je článek o tom, že některé spony v autosedačkách můžou být potencionálně nebezpečné. Noviny u sebe nemám, volal mi to manžel, ale tady je odkaz, kde se o tom píše, jsou tam i značky, kterých se to týká:
 http://www.qualitycontrol.sabelt.com/index_cz.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
11.9.13 08:46
@poppaea píše:
Zdravím :mavam: ¨
V dnešní MF Dnes je článek o tom, že některé spony v autosedačkách můžou být potencionálně nebezpečné. Noviny u sebe nemám, volal mi to manžel, ale tady je odkaz, kde se o tom píše, jsou tam i značky, kterých se to týká:
http://www.qualitycontrol.sabelt.com/index_cz.htm

No. Tyhle vyrobce povazuju predevsim za vyrobce kocarku. Mozna zde plati „kdyz tomu nerozumis, tak se do toho nes…“ :nevim: cybex, mc ani romer to nejsou. Coz pro me jsoz teda asi jedini vyrobci autosedacek, ve kterych jsem ochotna malou vozit :nevim: ale i tak me prekvapilo, ze nejde vylozene o no name :think:

Příspěvek upraven 11.09.13 v 08:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
11.9.13 08:51

@Seizdra Já bych tohle taky nekoupila, máme Roemer, takže v pohodě, ale říkala jsem si, že někomu by se ta informace mohla hodit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
11.9.13 09:22

@Seizdra já to mám taky tak, ale nedávno tu byla diskuze, kdy měl problém se sponou i Maxi cosi. Ale byla to jen jedna barva a asi jen jedna várka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
11.9.13 09:24

Já bych taky tyhle autosedačky nekoupila… nevím proč, ale tak nějak ve mě úplně nevzbuzujou ten pocit, že dítě bude v bezpečí… působěj na mě tak „křechce“, vachrlatě, prostě bych je nekoupila… my máme Maxi Cosi a pak chceme pořídit Cybex, manžel jinou nechce… ale je dobře, že to někde napsali, fakt velká spousta lidí tyhle sedačky kupuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.9.13 09:57

Ja taky koukam, kolik lidi tyto podradny sedacky kupuje. Hlavne ze je to levne a nedostanou pokutu :roll:.Ja teda sla dokonce do protismerne od besave, protoze se v aute o deti fakt bojim a par lidi si klepe na celo, ze je to zbytecny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí