nebezpečné termosky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Už jsem vůbec nechtěla reagovat, ale eMimino není jen o radách, Čertíku. Do té doby než jsi se tu objevila, dalo se tu i příjemně si pokecat a vyměnit si třeba i nějakou tu zkušenost. A ty nějaký vyhledávač nemá. Toť můj poslední příspěvek k téhle stupidní hádce s Tebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
radúna píše:
Už jsem vůbec nechtěla reagovat, ale eMimino není jen o radách, Čertíku. Do té doby než jsi se tu objevila, dalo se tu i příjemně si pokecat a vyměnit si třeba i nějakou tu zkušenost. A ty nějaký vyhledávač nemá. Toť můj poslední příspěvek k téhle stupidní hádce s Tebou.
Jaké hádce? Copak se tady někdo s někým hádá? Protři si zrak, děvče. Nebo a teď budu hrubá a urážet „vlez zpátky do kurníku“.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čertík-bertík píše:radúna píše:Jaké hádce? Copak se tady někdo s někým hádá? Protři si zrak, děvče. Nebo a teď budu hrubá a urážet „vlez zpátky do kurníku“.
Už jsem vůbec nechtěla reagovat, ale eMimino není jen o radách, Čertíku. Do té doby než jsi se tu objevila, dalo se tu i příjemně si pokecat a vyměnit si třeba i nějakou tu zkušenost. A ty nějaký vyhledávač nemá. Toť můj poslední příspěvek k téhle stupidní hádce s Tebou.![]()
![]()
Nezlob se na mne, ale mám pocit že toto nepatří k zá:,–(ám slušného chování. A už vůbec ne na netu.
V případě že něco takového píšeš sem, tak tu asi nemáš moc co dělat nemyslíš?
Musíš se doma- v práci - ohromně nudit!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čekala jsem která „potrefená husa“ se ozve první.
Ne nenudím se, naopak se výborně bavím. A nebudu se zlobit na adminy, pokut to vymažou.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s Radúnou - než se tu objevil č-b, každý se dozvěděl to, na co se zeptal. Někdo totiž nemá čas brouzdat celý den na netu, víš??? někdo se stará o děti, a když potřebuje poradit, ráno založí diskuzi a večer, až děti uloží, si jde přečíst odpověď. Je mi z tebe Čertíku fakt na nic. Kdybych byla admin, tak ti normálně zablokuju přístup. Co ty musíš být za člověka… To je to samé, jako bych já šla na stránky diskuze o Tunningu aut a všem bych se tam vysmívala, že mají debilní zábavu a jsou trapní.
Ale že já vůbec takhle marním čas…stejně mě pošleš někam…a budeš na sebe pyšná!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čertík-bertík píše: Čekala jsem která „potrefená husa“ se ozve první.
Ne nenudím se, naopak se výborně bavím. A nebudu se zlobit na adminy, pokut to vymažou.![]()
![]()
No potrefená sice někdy jsem nicméně husou se býti necítím.
Každopádně mám tucha že admin se nějaký na mazání najde ![]()
Přeji ti hezkou zábavu u zesměšňování ostatních!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já se divím že na č–b reagujete, když se nikdo neozve a neodpoví, tak bude klid. Prostě dělat jak kdyby tady nebyla a ono to přestane bavit když nebude mít odezvu. Evidentně se baví tím že štve lidi, tak proč ji tady poskytovat zábavu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náhodou, mne Čertík baví. Můžu ho poslat do pr… kdykoliv se mi zachce a nikdo mi to nebude vyčítat ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mě teda odkaz od čertíka na počasí dooost rozesmál!!
Nevím, proč to tolika lidem tak bere hlavu? Když se Vám to nelíbí, tak to neřešte, ne? ![]()
No, ale proč jsem chtěla napsat.. Já termosku hojně využívám a nedám na ní dopustit, nicméně NIKDY bych (ani sobě, ani malé, ani nepříteli) nekoupila nějaké levné „šunty“ z krámů ![]()
Takže pokud termosku, tak kvalitní a ze special. obchodu!!
Jsou sice dražší, ale nejen tady se kvalita oceňuje
A hlavně Vám vydrží podstatně déle než ty plastové krámy.
Toť jen můj názor - a teď, jak to na emiminu bývá zvykem - DO MĚ
![]()
- Citovat
- Upravit