nebezpečné termosky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
6.2.08 17:49

Už jsem vůbec nechtěla reagovat, ale eMimino není jen o radách, Čertíku. Do té doby než jsi se tu objevila, dalo se tu i příjemně si pokecat a vyměnit si třeba i nějakou tu zkušenost. A ty nějaký vyhledávač nemá. Toť můj poslední příspěvek k téhle stupidní hádce s Tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.08 18:00
radúna píše:
Už jsem vůbec nechtěla reagovat, ale eMimino není jen o radách, Čertíku. Do té doby než jsi se tu objevila, dalo se tu i příjemně si pokecat a vyměnit si třeba i nějakou tu zkušenost. A ty nějaký vyhledávač nemá. Toť můj poslední příspěvek k téhle stupidní hádce s Tebou.

Jaké hádce? Copak se tady někdo s někým hádá? Protři si zrak, děvče. Nebo a teď budu hrubá a urážet „vlez zpátky do kurníku“. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
6.2.08 18:16
čertík-bertík píše:
radúna píše:
Jaké hádce? Copak se tady někdo s někým hádá? Protři si zrak, děvče. Nebo a teď budu hrubá a urážet „vlez zpátky do kurníku“. :D :D :D

Nezlob se na mne, ale mám pocit že toto nepatří k zá:,–(ám slušného chování. A už vůbec ne na netu.
V případě že něco takového píšeš sem, tak tu asi nemáš moc co dělat nemyslíš?
Musíš se doma- v práci - ohromně nudit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.08 18:20

Čekala jsem která „potrefená husa“ se ozve první.
Ne nenudím se, naopak se výborně bavím. A nebudu se zlobit na adminy, pokut to vymažou. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
6.2.08 18:40

Souhlasím s Radúnou - než se tu objevil č-b, každý se dozvěděl to, na co se zeptal. Někdo totiž nemá čas brouzdat celý den na netu, víš??? někdo se stará o děti, a když potřebuje poradit, ráno založí diskuzi a večer, až děti uloží, si jde přečíst odpověď. Je mi z tebe Čertíku fakt na nic. Kdybych byla admin, tak ti normálně zablokuju přístup. Co ty musíš být za člověka… To je to samé, jako bych já šla na stránky diskuze o Tunningu aut a všem bych se tam vysmívala, že mají debilní zábavu a jsou trapní.

Ale že já vůbec takhle marním čas…stejně mě pošleš někam…a budeš na sebe pyšná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
6.2.08 18:43
čertík-bertík píše: Čekala jsem která „potrefená husa“ se ozve první.
Ne nenudím se, naopak se výborně bavím. A nebudu se zlobit na adminy, pokut to vymažou. :lol: :lol: :lol:

No potrefená sice někdy jsem nicméně husou se býti necítím.
Každopádně mám tucha že admin se nějaký na mazání najde ;)
Přeji ti hezkou zábavu u zesměšňování ostatních!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
6.2.08 18:49

Nereagovat, ingnorovat, nereagovat, ignorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
6.2.08 19:45

Holky já se divím že na č–b reagujete, když se nikdo neozve a neodpoví, tak bude klid. Prostě dělat jak kdyby tady nebyla a ono to přestane bavit když nebude mít odezvu. Evidentně se baví tím že štve lidi, tak proč ji tady poskytovat zábavu. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.2.08 11:50

Náhodou, mne Čertík baví. Můžu ho poslat do pr… kdykoliv se mi zachce a nikdo mi to nebude vyčítat :lol:

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
12.6.08 15:21

Ahoj, mě teda odkaz od čertíka na počasí dooost rozesmál!! :lol: :lol: Nevím, proč to tolika lidem tak bere hlavu? Když se Vám to nelíbí, tak to neřešte, ne? :roll:

No, ale proč jsem chtěla napsat.. Já termosku hojně využívám a nedám na ní dopustit, nicméně NIKDY bych (ani sobě, ani malé, ani nepříteli) nekoupila nějaké levné „šunty“ z krámů :roll:
Takže pokud termosku, tak kvalitní a ze special. obchodu!!
Jsou sice dražší, ale nejen tady se kvalita oceňuje :wink: A hlavně Vám vydrží podstatně déle než ty plastové krámy.

Toť jen můj názor - a teď, jak to na emiminu bývá zvykem - DO MĚ :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí