Nechal mě s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8864
3.9.21 19:13

@Kaktusanda a na to nevzdělání reagovat nebudeš? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
3.9.21 19:21

:roll: Je milion vzdělanejch id. iotů.. si prostě může při pracáku udelat třeba rekvalifikaci na maserku, kadeřnici.. oboji lze kombinovat s ditetem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.9.21 19:21
@truelly píše:
@Kaktusanda a na to nevzdělání reagovat nebudeš? 8)

Tak hlavně, že ty máš život dokonalý, bez chyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
3.9.21 19:32
@Královna Kosmíru píše: :roll: Je milion vzdělanejch id. iotů.. si prostě může při pracáku udelat třeba rekvalifikaci na maserku, kadeřnici.. oboji lze kombinovat s ditetem..

To mohla i před dítětem a nebyla by tak v pr.deli, jak je teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
3.9.21 19:35
@truelly píše:
To mohla i před dítětem a nebyla by tak v pr.deli, jak je teď.

Jo mohla no, ale teď si ho zpátky do dělohy těžko narve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
3.9.21 20:19
@truelly píše:

No tak nemá školu, s tím už teď stejně nic nenadělá. Ona sem přišla pro radu, ne pro nějaký poučování o tom jak si podělala život s nespolehlivým chlapem a nedoděláním školy. Vždyť o tom nic nevíš, tak hlavně že rejpeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
3.9.21 20:25
@truelly píše:
Tak zase tak velké zdravotní problémy jsi asi neměla, když jsi pracovala na směny a ještě jsi zabřezla s nespolehlivým přítelem. Proč sis nedodělala školu v době, kdy už jsi na tom byla zdravotně lépe???
Bez vlastního bydlení, spoléháš jen na stát a mamka ať pomůže…ach jo. Chudák dítě. Hlavně prosím neotěhotni, s jinak se z toho nevyhrabeš. Se základním vzděláním si práci vybírat nemůžeš.

Jsi teda hustá ženo. Jsi vlastně žena? Jeviš se spíše jako psychopatický mutant. Tolik hnusu v jednom příspěvku se jen tak nevidí.

• Citovat
  • Upravit
8302
4.9.21 16:36
@truelly píše:
Tak zase tak velké zdravotní problémy jsi asi neměla, když jsi pracovala na směny a ještě jsi zabřezla s nespolehlivým přítelem. Proč sis nedodělala školu v době, kdy už jsi na tom byla zdravotně lépe???
Bez vlastního bydlení, spoléháš jen na stát a mamka ať pomůže…ach jo. Chudák dítě. Hlavně prosím neotěhotni, s jinak se z toho nevyhrabeš. Se základním vzděláním si práci vybírat nemůžeš.

Zabřezla ti fena twl., ženská otěhotněla. Takovýhle výroky vypouštějí z tlam chlapi. Jsi vůbec žena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.21 18:07

No tak děkuji, za rady, krásné komentáře, asi mě všichni znáte… že já se vůbec na něco ptala… ne rodicak mi skončil teď v srpnu… proto hledam neco z domova… on je momentálně pořád v práci nebo s ní, tak cas na malou nema. Nemaji ani kde bydlet, zatim bydli tady…

• Citovat
  • Upravit
24827
4.9.21 18:25
@truelly píše:
To mohla i před dítětem a nebyla by tak v pr.deli, jak je teď.
@truelly píše:

promiň - pro mne osobně je vzdělání také vysoce ceněná hodnota, ale fakt máš pocit, že zakladatelka zrovna nyní (a tipuju nejméně další dva tři roky) má na pořadu dne dodělávání matury? určo by na to měla výhledově myslet, ale aktuálně musí řešit absolutně existenční otázky typu jak a za co nakrmit dítě a sebe a z čeho zaplatit nájem…

Takže : okamžitě řešit výživné + v pondělí skočit na ÚP kvůli žádosti ohledně bydlení, sice se vyplácí zpětně, ale vše si pozjišťuj, pokud máš nájemní smlouvu, tak by to mělo jít - musíš to pročíst https://www.mpsv.cz/…k-na-bydleni
co hmotka a doplatek na bydlení? https://www.mpsv.cz/…hmotne-nouzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6867
6.9.21 10:28
@Anonymní píše:
No tak děkuji, za rady, krásné komentáře, asi mě všichni znáte… že já se vůbec na něco ptala… ne rodicak mi skončil teď v srpnu… proto hledam neco z domova… on je momentálně pořád v práci nebo s ní, tak cas na malou nema. Nemaji ani kde bydlet, zatim bydli tady…

Vytáhni z něj co to půjde. Kolik ti platí? Bydlí u tebe takže ať platí jak na bydlení tak na dítě. Nechceš zkusit to hlídání? Nabídnout v mš, že dítě vyzvedneš a bude u tebe třeba i jen pár hodin za týden by to mohlo něco hodit. Třeba najdeš maminku která chodí do práce a plácá to jak to jde aby stíhala vyzvedávat. Jinak nějaký úklid, žehlení to některý ženský nerady dělají. A s ním bych si pořádně promluvila jedna věc je si najít novou a druhá kašlat na dítě. Ty nemůžeš ani na brigádu protože on v čase kdy by mohl být s dítětem lítá s ní. Tak ať ti platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí