Mám hrozné dilema, nechali byste si dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ne, nenechala bych si třetí dítě s náhodnou známostí. Respektive bych se chránila aby k tomu nedošlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodneš se podle toho co ti tady kdo napíše? Sama musíš vědět, cítit co chceš, my v tvých papučích nechodíme. Že tě někdo odsoudí? No a co?
Příspěvek upraven 18.10.25 v 18:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč jste se nechránili? Máš dvě děti a nepojistíš si to, aby se toto nestalo? ![]()
Teď už se musíš nějak rozhodnout dej si všechna pro a proti a co ti vyjde, tak učiň, na nás se neohlížej.
Příspěvek upraven 18.10.25 v 18:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V této situaci bych nechtěla mit treti dite - neplánovaně, po půlroční známosti a těžkém rozchodu, jako samozivitelka, co už má dvě děti s jiným partnerem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Všichni okolo tě odsoudí? Tak to ti může být jedno ne? Zvládneš se sama postarat o tři děti? Máš bydlení a finance? Jestli ano, tak okolí si může trhnout, jestli ne, tak víš jak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlavně zvládneš to finančně? Co otec dítěte - dozví se to? Seš si vědoma toho, že se (předpokládám) bude o dítě taky zajímat, takže se ti do života vrátí - zvládneš to?
Jinak, neřeš co okolí, tady je nejdůležitější to dítě a tvoje schopnost se o něho postarat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne. Rozchod byl složitý, jak píšeš, myslíš, že by dohody o otcovství, výživném, později styku s otcem dítěte probíhaly bez problému? A neříct mu to vůbec, otec neznámý, prázdné políčko v rodném listě.. to je snad ještě horší varianta. Z toho všeho mi vychází jako nejrozumnější řešení podstoupit interrupci. Ale samozřejmě rozhodnutí je jen a pouze na tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, v žádném případě bych si v této situaci dítě nenechala. Kdysi když jsem byla sama s dcerou, dávala jsem si hodně velký pozor abych neotěhotněla jen tak s někým..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mam hrozný dilema. A treba nejaka z bas to mela podobny.
Našla jsem si pritele, byli jsme spolu pres půl roku ale nakonec to skončilo. Jenže jsem zjistila, že jsem tehotna.. v 8tt. Mám dvě děti z předchozího vztahu, přála jsem si vždycky 3 deti, jenže nevím jestli to zvládnu všechno.
Já bych si to malý chtěla nechat, ale všichni okolo mě odsoudí… hlavně nás rozchod byl dost složitý, tak jsem z toho ještě teď úplně nešťastná, a když bych měla jít na intrrupci, tak se bojím, že mě to semele ještě víc.
Bylo to neplánované.