Otec nejeví zájem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Byl od začátku k ničemu, dítě jsi si s ním udělala dobrovolně tak můžeš nadávat jen sama sobě.
Když o dítě nemá zájem tak ať k němu nechodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by zajímalo, cos čekala, když sis dělala dítě s 53 letym chlapem? Sorry, ale toho otce jsi ji vybrala ty. Svůj postoj ti dal jasně najevo už během těhotenství. Ta druhá je prostě pro něj důležitější. Nevím, co bys chtěla dělat. Láska se vynutit nedá, jeho nezměníš. Holt to budeš muset vydržet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
“ Mám 8letou dcerku s chlapem, který nikdy v životě nevěděl co vlastně chce. ” nezlob se, ale za tohle si můžeš ty sama - věděla jsi do čeho jdeš. Jediný, kdo to celé odskákal je dcera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli se svou dcerou mluviš tak srozumitelně, jak jsi napsala úvod, už ji objednej psychologa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj tatínek mě měl v 57, kamarádky muž se stal otcem v 54. Oba naprosto úžasní muži, milující pro rodinu. O věku to není, je to o charakteru.
Že má dcera na prd octe je bohužel tvá zásluha. Myslím, že pokud tiše omezíš návštěvy, ani si toho otec nevšimne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Něco podobného jsem zažívala jako dítě.
Pokud chcete, napište mi zprávu. Nerada bych to tady rozebírala veřejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a on si dceru chce brát k sobě? Nebo si ji bere z povinnosti?
Příspěvek upraven 27.09.25 v 16:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak bych ji tam neposílala. Pokud jemu to vadí, maceše to vadí a dítěti to víc ubližuje.
tak co jako? Můj muž sveho otce v životě neviděl a dokázali s matkou žít. Jeho sestřenice taky tak. Znám i mladšího muže co dál od prvorozené dcery ruce pryč a dělá, že neexistuje. Jeho rodina taky. Má další děti a těmi se chlubí. Trochu ho podezírám, že jeho stávající žena o prvním dítěti vůbec neví.
Možná to všechno děláte všichni z donucení a co z toho má ta holka?
Dala bych mu možnost se zapojit ale nijak bych ho nenutila. Ten vztah si musí budovat s dcerou on, ne ty!
- Citovat
- Upravit
Jestli k němu dcera nechce a on si brát nechce, tak ji k němu neposílej.
A že se stará o svoje další dítě? Neřeš. Buď s dcerou ty, když otec nemá zájem, tak holt bude dcera bez otce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča6 děkuji za reakci. Nemůžu ji neposílám dlouhodobě. Máme soudní rozhodnutí a může mi život komplikovat ještě víc.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Takže kdybys ji k němu neposlala, tak by ti dělal zle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
Nemám se moc komu vyzpovídat. A upřímně? Je mi těžko.
Mám 8letou dcerku s chlapem, který nikdy v životě nevěděl co vlastně chce. Dnes mu je už 61. Už v mém těhotenství semnou nebyl a následně jsem zjistila, že se celou dobu scházel s jinou. Po narozeni dcery také nejevil zájem a i přes rok se neukázal. Jediný plus je, že se staral finančně. Byly i záblesky, kdy to chtěl zkusit, dovolené, společný čas ale ta jeho ženská se kterou se scházel to vždy vše zničila. Vždy se vrátil k ní. Pravidelně ho tahá od dcery, on ji pal odveze k moji mámě a takhle je to dokola. Dostala se ke mě informace, že si s ni udělal děcko. A situace se opět opakuje. Dcera má školu do 15h pak si ji vyzvedne, dcera se zašije na tablet do pokoje, a po jednom maximálně druhem dni ji vtouká do hlavy, jestli nechce odvést k babičce. Na babičku nikdy neřekne ne, protože ji miluje. Zdravotně je na tom ale taky už špatně. A to jen vše, aby mohl za svoji novou rodinou a dítětem.
Když zjistím ze je dcera u babičky, jezdím si vždy pro ní, protože je to pro ni už náročné. Tj. můj volný čas je pak úplně v háji. Máme i soudní rozhodnutí ale ani to nedodržuje, a pokud ano, tak je to vše na sílu.
Mrzí mě, že je i po 8letech s tou zenskou tak ovlivnitelný a skáče, jak ona píská. Moje dcera je přeci jeho rodina taky, a nese to vše psychicky špatně. Cítí, že je v tom baráku nechtěná, proto je zavřená celou dobu sama v pokoji. On ji není schopny vymyslet nějaký program, nikam ji nikdy nevzal a to peněz má spoustu a může si s ní užívat. Ale nechce. Mému diteti otcem nebyl, teď otec bude? Jaké bych dle vás měla zvolit další kroky, aby se s nim dcera stýkala méně a byla více v klidu? Celá situace mě velmi štve, to že moje dcera byla odsunutá na poslední kolej, to že mě se mstí a trestá mě za něco, za co nemůžu. A to, že ta ženská bere otce diteti od samého narození. Proč vždycky tyhle osoby vyhrávají a jsou vysmáte? Proč my mámy co se staráme samotné o děti dopadneme vždy nejhůř?