Otec nejeví zájem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrasteia
27.9.25 19:30
@Anonymní píše: Více

Tak ale mame snad můžeš domluvit, ze tohle oro dceru není dobre, ne? Ze ji spis skodi a depta.

• Citovat
  • Upravit
11289
27.9.25 19:30

Tak ať si dceru vezme dvakrát týdně na odpoledne a třeba jedno přespání z pátku na sobotu. To snad vydrží on i dcera. Vlk se nažere a koza zůstane celá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.25 20:57

Hledej dceři psychologa, je to potřeba. Já měla taky naprd otce ( dívkař, víc dětí s jinejma, na mě se po poradě s novou d ženou vykvajz totálně), máma to tušila taky od začátku a když jsem od ní chtěla aspoň podporu, tak litovala sebe. Dost mi jí stylem připomínáš. Celý dětství jsem jí vyčítala, že buď si měla zařídit podmínky pro dítě, nebo měla jít na potrat. Já se plácám po psycholozích doteď, je to náročný.

• Citovat
  • Upravit
2360
27.9.25 22:07

Nechápu, proč jste se tady některé na zakladatelku slétly jako vosy. :nevim:

To otec se chová hrozně, šíleně. Chce naschvál škodit zakladatelce i jejich dcerce. Evidentně o holčičku zájem nemá, ale svým jednáním dokazuje, že má nad zakladatelkou navrch. Kdyby měl o dceru zájem - věnoval by se jí. Když o ni nemá zájem, ale nechtěl by škodit - nebral by si ji. Pokud by se s ní občas chtěl vidět - vzal by si ji třeba na odpoledne nebo na část víkendu a po celou dobu by se jí věnoval. Takto je vidět, že mu jde jen o to dělat naschvály. Ale proč? 8o Není přece zhrzený, opuštěný partner. Sám zakladatelku opustil nebo s ní nechtěl být. Má jinou ženu, se kterou je snad šťastný, nebo ne? :think: Vůbec nechápu jeho jednání, je to psycho.

Za to, že se někdo takto chová, nemůže nikdo druhý, ale jen ten jedinec sám. Je to jeho volba, jeho zodpovědnost. Ne zakladatelky.

Zakladatelko, nevím, jak jsi na tom finančně, kdy proběhl poslední soud… Ale pokud by to bylo alespoň trochu možné, najala bych si dobrého právníka a podala bych návrh na změnu péče na soud. Nechala bych právníka nejen ten návrh napsat, ale i to, aby mě u soudu zastupoval.

Držím Ti pěsti, ať se Ti to podaří „vybojovat“. Nemáš to lehké, soutícím s Tebou. :kytka:

Za to, jak se ten chlap chová, nemáš žádnou zodpovědnost. A na jeho partnerku se vykašli. To on může za to, jak to je. Ne ona. Kdyby to on takto nechtěl, mohla by se „stavět na hlavu“, aby to tak bylo. A bylo by jí to houby platné. To on je narušený kus a to hodně. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
28.9.25 07:17

Nějak nechápu proč vozí dceru ke tvé matce, a nedoveze jí tobě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
28.9.25 07:32
@Prelesta píše: Více

Já zakladatelku nehaním za výběr otce dítěte. Ale z jejího popisu nemám pocit, že by to ten chlap dělal schválně s cílem ublížit jí a dceři. Na mě to působí tak, že si dceru bere, protože rozsudek, čili musí. Ale pokud vím, zakladatelka nepsala, že by se s ním zkoušela domluvit, zle když dceru nechce, nemá o ni zájem, tak si ji bez ohledu na rozsudek brát nemusí.

Zakladatelka nepodává moc jasné informace. Místo toho se tady rozčiluje. Je naštvaná na jeho novou ženu. Ale naprosto nesmyslně. Já z ní mám pocit, že chce, aby se otec dceři věnoval, aby s ní měl vztah (ale on to nechce a zakladatelka by si to měla připustit a nechat to být) a proto chce, aby si otec dceru bral.

Příspěvek upraven 28.09.25 v 09:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15309
28.9.25 08:25

A proč máte soudní rozhodnutí, na čí žádost? Ja jsem třeba s bývalým manželem, otcem první dcery, styk s dítětem soudně určeny neměla. Dcera byla svěřena do mé péče, ale otec neměl určeno kdy ma dcera byt u nej. Takze nechapu, pokud otec tvé dcery o holku nema zájem, proc mu ji cpeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.25 08:26

@Janča6 nesmyslně? Chápu ze je to vina otce. Ale ona delala mě a moji dceři léta naschvaly přes otce. Věděla ze jsem těhotná a věděla o všem a i přesto s nim spala. Pro peníze. Ona v tom není nevinně, není to anděl. Je to zla a manipulativní osoba, která vzala otce malé holčičce. Delala vše záměrně. Až to teď završila svým dítětem a věděla proč. Otec se už teď úplně straní dceři. Ne, rikejte si co chcete, ta mrcha v tom není nevinně. A on už vůbec.

• Citovat
  • Upravit
14727
28.9.25 09:01

Nikdo neříká, že ta žena v tom není nevinně! :zed: Ale kdyby on nechtěl, tak by nic z toho nebylo. A že s ním spala pro peníze - tak to on jí asi dobrovolně platil, ne? Čili zase něco, co mohl sám ovlivnit. Jasně, ona není anděl. Ale to nikdo neříká. Jenže ty jsi totálně zaslepená nenávistí vůči ní a nevidíš, že všechno tohle je i vina otce. Kdyby měl o dceru zájem, tak s ní je víc a když s ní je, tak se jí věnuje víc. Svojí totální a nesmyslnou (to zdůrazňuji, protože ty tu ženskou absolutně nemusíš řešit, pokud tvoji dceři neubližuje, když je u nich) nenávistí vůči ní škodíš i dceři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
28.9.25 09:03
@Alušáček píše: Více

Přesně tak. A pořad píše o té ženské, i když se jí vztah dcery a otec prakticky netýká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.25 09:17

@Janča6 Moje dcera ji nikdy v životě neviděla a neuvidí. Otec tyhle dva světy odděluje. S dcerou žije v jednom domě a s ní bůh ví kde. A ano, nenávist je velká a pochopitelná. Dceru mu po tomhle víkendu už dávat nebudu, kontakty jsou zrušené a dávám navrh na úpravu pece k soudu.

• Citovat
  • Upravit
21976
28.9.25 09:23

S proč ses držela starého chlapa a ještě s ním dobrovolně otěhotněla, když jsi věděla, že se tahá s dalšíma ženskýma, že tě má jako jednu z mnoha a vůbec mu na tobě nezáleží. To jsi neměla na víc, než starého obšourníka, který vleze na všechno?

Čemu se teď divíš? Nechtěl tebe, nechce ani tvoje dítě. A než bys to utnula, tak to nebohé dítě ještě traumatizuješ přehazovánim jak horký brambor a posilanim někam, kde ji nikdo nechce.
Chyba je to jen tvá, od úplného začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
28.9.25 09:32

Nenávist není pochopitelná. Ona nevzala otce malé holčičce. To on o dceru nemá zájem. Ty nevidíš, že než takový otec, tak je lepší žádný? Jenže ne, ty jsi zaslepená nenávisti k ženské, která třeba je potvora, ale tobě ani dceři neublížila. A když ji dcera nikdy neviděla, tak paráda, ne?

Píšeš, že věděla, že jsi těhotná, ale spala s ním pro peníze. Ty to sakra nevidíš? Ano, ona je nechutná, že do toho jde. Ale ty peníze jí snad platil on, ne? Nebo snad ona jemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
28.9.25 09:32

Zakladatelko, moc nerozumim tomu, o co ti jde. Byvaly dite vyzaduje a neumi se o nej postarat, ukoly nedelaji a vsude ji vozi pozde, to se ti nelibi. Byvaly ma dceru chvili, pak ji doveze tve mame, ktera uz nema tolik sil na pecovani, tak si ji beres ty a to ti taky nevyhovuje.
Smir se s tim, ze zadny otec roku to neni, a ani nebude pro to dalsi dite, to si bud jista. To je tak prachaty, ze s nim obe chcete dite v jeho dedeckovskem veku?
Normalne se s nim domluv, kdy vasi dceru doopravdy chce mit u sebe, odvazeni dcery k babicce mu spolecne s babickou zakazte a at dceru vozi tedy rovnou tobe.
A vyrovnej se s tou nenavisti k jeho dalsi zene, akorat te to zere uvnitr a odnasi to tvoje dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
28.9.25 09:34
@mado píše: Více

No přesně. Je zhrzená a zbytečně traumatizuje dítě. Jen pro svoje ego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí