Jsem s dcerou na OČR, jednu noc bude u rodičů, je to problém?

Anonymní
21.9.25 15:14

Očr a neplánované vystřídání

Ahoj holky, mam problemy s ex, dela mi naschvaly ale k veci. Mam dceru se kterou jsem doma na OCR, neni nemocna, jen ma sadru na ruce, ma zlomenou ruku. No a v sobotu se mi rodice nabidli, neplanovane, ze by si ji vzali na jednu noc s tim, ze pak se dlouho neuvidi jelikoz odletaji na 14 dni na dovolenou, dcera ma perfektni vztah s prarodici a jezdi tam rada. Stravila tedy jednu noc tam. Ex mi vyhrozuje ze to nahlasi na socialku ze se o dite na ocr nestaram. Bude z toho nejaky postih nebo tak neco? Vazne jsem netusila ze si ji vezmou a nechci jim branit a male rikat ze nemuze, protoze jinak je zdrava. Dela vse aby mi pritizil a ja se ted bojim aby z toho nebyl nejaky pruser.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20898
21.9.25 15:21

Však to můžeš udělat i legálně. Úplně normálně na OČR můžeš dát dítě rodičům a jít třeba na dva dny do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35834
21.9.25 15:22

Klid. Dítě může jít kamkoliv. Žádná kontrola nechodí. Nic z toho nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.25 15:24

@Cenarius prave, ze na ocr jsem ja a jsem s ni doma jen byla jednu noc u prarodicu a v sobotu jsem vazne nikam nevolala abych to treba prerusila a dala ocr jim a ja zase zpet aby mi to napsali.

• Citovat
  • Upravit
65205
21.9.25 15:25
@Anonymní píše: Více

tak to prostě nechodí, na OČR klidně můžeš jít nakoupit, do kina, kam chceš. V sobotu v noci jsi asi směnu ani neměla, že bys něco zameškala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
21.9.25 15:26

No já nepřestávám žasnout, co všechno pomstychtivý, zhrzený ex protějšek dokáže vymyslet, navíc bez toho, aby si ověřil fakta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20898
21.9.25 15:32
@Anonymní píše: Více

Ale OČR není neschopenka, uklidní se laskavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8497
21.9.25 15:47

Ex hledá každou příležitost jak ti udělat peklo, co? A zřejmě ještě nikdy nebyl na OČR, že neví co to obnáší, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.25 15:59

@izabe nebyl, je bez prace, dela nekde na cerno, mame za sebou 3 soudy, navadi dceru proti me. Tvrdi mi jak mu rika ze ke me mala nechce, ze se na me netesi, pritom on ho taha vecne po ruznych bytech kde se pije, kouri, po hospodach, pak ho nekde potkam a on kde mas holku zase u babicky co, vyviji na me psychicky natlak, nechce aby tam mala jezdila protoze jeho rodina o dceru nejevi vubec zajem. Policie a Ospod bohuzel toto neresi.. nehlede na to, ze jsme prosli mediaci, kde slibil jak si budeme i platit napul leky, vylety, skolku, vse to tahnu ja, vyzivne nam vymerili kazdemu ale nedavame si je protoze on by ty penize mel pro sebe, s tim souhlasil ze ten tyden se kazdy postara sam kdyz ho mam. Stve me ale ze neprispiva na tu skolku, na nic..

• Citovat
  • Upravit
960
21.9.25 16:55

Jediný pokud jsi měla na ten den plánovanou směnu a naprasi to u vás v práci, tak by mohli prskat, ale to můžeš říct, že to nebyla celá směna, když jsi měla zajištěnou péči. (Pokud by ti vůbec někdo snad chtěl něco takovyho předhazovat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
21.9.25 17:27

Na OČR je tohle v pohodě. Ty bys dokonce mohla v té době i do práce. Jediné co se nesmí je dát dítě do školy nebo školky a být doma na OČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí