Zemřel mi přítel, dítě ale chci. Mám dárce, jak to říct rodičům?

Anonymní
11.8.25 15:34

Oznámení

Dobrý den chtěla bych se vám svěřit se svým příběhem.
Na střední škole jsem měla spolužáka se kterým jsem plánovala budoucnost, došlo to až k plánování miminka. Bohužel se vše pokazilo a spolužák náhle umřel a jelikož jsem mu slíbila že děti mít budu ikdyž na ně budu sama. Našla jsem si přes inzerát gaye který by mi k miminku pomohl, přispíval by a občas by se vídal s dítětem. Jen bohužel nevím jak to říct rodičům, ještě jsem neměla ani sílu jim říct že umřel ( necelých 14 dní). Žádný jiný vztah nechci. Bydlím s rodiči.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76725
11.8.25 15:38
@Anonymní píše: Více

uklidni se a najdi si psychologa nebo psychiatra, přivádět na svět děti v době truchlení je nesmysl, dítě potřebuje vyrovnanou matku,
a nápad pořídit si dítě jen tak s nějakým gayem je úplně zcestný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
11.8.25 15:48

Ja tomu asi nerozumim, o chlapovi, se kterym jsi planovala zalozit rodinu, pises coby o spoluzakovi? Za necelych 14 dni od umrti uz jsi stihla splasit nejakeho gaye na internetu na oplodneni? Kolik ti je, ze jeste bydlis s rodici, ale planujes otehotnet?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.25 15:51
@Silverine247 píše: Více

Bydlím s rodiči z důvodu že bych neutáhla ze svého platu platil nájem, jsou drahé. Byl to můj spolužák chodili jsme spolu na střední a tam jsme spolu začali chodit.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
11.8.25 15:53

A dite chces ze sveho platu utahnout jak? Navic jeste s cizim clovekem.

• Citovat
  • Upravit
76725
11.8.25 15:57

tak to je dobré, nedokážeš sama utáhnout nájem a troufáš si sama živit dítě? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.25 15:58
@Silverine247 píše: Více

Dítě zvládnu to není 100 tisíc najednou, myšlena kauce, normální samotný nájem bych zvládla ale na kauci nemám. On se chce s dítětem vídat a přispívat na něj.

• Citovat
  • Upravit
1076
11.8.25 15:59

Zakladatelko promiň, ale hloupější a nesmyslnější nápad, tady dlouho nikdo nezveřejnil.
To snad nemůžeš myslet vážně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
11.8.25 16:00

nejsi ta stejná, která píše, že čeká dítě s cizím chlapem 45, který bude dítě vídat jednou za měsíc?
máte nějak podezřele stejné nápady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
11.8.25 16:01

Kauce 100 000 je nesmysl Ty jsi úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
11.8.25 16:02

Ale vzdyt ty toho chlapa vubec neznas, abys mohla spolehat na to, ze ti bude platit. :zed: Hlavne ted urcite nejsi (z pochopitelnych duvodu) schopna delat racionalni rozhodnuti, tak se prosim te nepoustej do zadnych hura akci, kde muzes zavarit rovnou trem lidem. Ze jsi priteli slibila, ze budes mit deti, neznamena, ze musis byt tehotna do mesice. Nejdriv se snaz vyrovnat se ztratou pritele.

• Citovat
  • Upravit
1972
11.8.25 16:06

Promiň, ale nejsi v psychickem stavu, abys zvládla dobře vychovávat dítě. A nejspíše ani nemáš finance a zázemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
11.8.25 16:07

Pochopila bych kdyby si už byla těhotná s tím dotyčným, co zemřel a slíbila by si mu, že si dítě necháš. To by dávalo smysl. Ale tohle, co píšeš, je naprostá hovadina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
11.8.25 16:09

To je celé dost těžko uvěřitelné. Rodiče u kterých bydlíš si jako dva týdny nevšimnou, že zemřel tvůj partner, se kterým si plánovala rodinu a misto truchlení hledáš gaye na inzerát? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
11.8.25 16:09

však si nemusíš zrovna pronajímat Pražský hrad, abys platila 100 tisíc najednou,
to je ale nuda o těch prázdninách, že? tak si trochu zahrajeme na emiminu,
a tak budeš mít dítě s tím 45letým nebo s gayem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí