Vysvětlení rodičům - jsem v jiném stavu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Kolik ti je let? Pokud jsi dospěla tak jsi za sebe zodpovědná, takže tam toho není co vysvětlovat- prostě jsi měla sex bez ochrany a otěhotněla jsi. Ten druhý dotaz nechápu - co řešit z hlediska děti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
také nechápu ty dotazy? jak vysvětlit rodičům? ty s nimi žiješ a oni tě živí?
a jak řešit z hlediska dětí - už máš nějaké děti a tohle k nim přibude?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z hlediska jakých dětí? Jako že jsi si přivezla z dovolené něco navíc, ale vztah nemáte žádný a ty řešíš jak to říct rodičům? Nebo máš i další děti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Nějak nechápu. Jela jsi na dovolenou, tam sis zakukala, jsi těhotná a otec se chce vídat s dítětem jednou za měsíc, protože bydlí daleko? Ty máš ještě nějaké děti? Kolik ti je, že musíš situaci vysvětlovat rodičům?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tvem pripade bych nejprve resila, zda si dite chces nechat. Pokud ne, urychlene resit ukonceni tehotenstvi, pokud je jeste mozne.
A ten otec ditete si to predstavuje jak Hurvinek valku? Chce dite, ktere bude vidat jednou za mesic? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe píše: Více
Je mi 30. Jak to vysvětlit dětem že se s ním vídá jen občas a jestli mu rovnou říct rovnou že je to jeho táta
- Citovat
- Upravit
@stinga píše: Více
Jo žiju s nimi v jednom domu, dvougenerační dům. Ne myšleno tak jak to vysvětlit potom tomu dítěti až povyroste a bude se ptát
- Citovat
- Upravit
@smile_xxx píše: Více
Ne žije v Česku ale na druhé straně republiky než já. Mě je 30 jemu 45
- Citovat
- Upravit
@arinecka píše: Více
Jo přesně. Ne toto je první. Jsem dospělá ale bydlím s rodiči v jednom domu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: VíceŘešíš dalekou budoucnost. Každopádně ano, je to jeho otec, proč ho zapírat. A proč s vama neni to mu přece otec muze taky rict….
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den potřebovala bych poradit jak byste řešili a poradili mi řešit moji situaci. Neplánovaně jsem přišla do jiného stavu s chlapem, který chce přispívat a chce se vidět s dítětem jednou za měsíc, z důvodu že bydlí daleko. Potkali jsme se náhodou, když jsem byla na dovolené. Momentálně řeším, jak to vše vysvětlit rodičům a jak to potom řešit z hlediska dítěte.
Příspěvek upraven 11.08.25 v 12:04