Vysvětlení rodičům - jsem v jiném stavu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Podle mě je zakladatelka tady tato: https://www.emimino.cz/…i-ne-557354/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Tak zase, jeden díl „Lock up abroad“ byl o američanovi (asi?), který si jen tak na dovolené v Thajsku štrejchl s japonkou. Ta mu za pár měsíců napsala, že je v tom a on se za ní přestěhoval do Japonska.
žili by si šťastně, kdyby ho za pár let nezavřeli za pašování kokainu z Nepálu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmen v Americe nebyl happy end? To ne.
Tady je to prostě sranda. Normální třicítka, pokud by tedy bydlela s rodiči, by jednoduše šla a řekla jsem těhotná. Dítě chci, s kým je je moje věc. Mohu zustat tady nebo si mám najít raději byt? Jde o váš klid a vaše pohodlí, ne o mne. Já se zařídím. Peníze problém nejsou, pracuju a díky vám a bydlení u vás mám slušné úspory.
Je to tak? Je,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
ano, to je určitě také ona, nudí se hodně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Taky mi připadá, ž e si mimino chce zvednout Traffic (návštěvnost, více prodané reklamy)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeep314 píše: Více
já myslím, že emimino je v tom nevinně, to jsou tady takové vymýšlivé grafomanky, které hodí každý den 3 fake diskuse a nic za to nechtějí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak pokud tě rodiče nevyrazi tak v poho ne? Prostě sis vrzla s cizím a pohoda, máš děcko, chlap jednou za čas přijede, postupně se poznáte, třeba spolu budete bývat víc a půjdete k němu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit