Vysvětlení rodičům - jsem v jiném stavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33676
11.8.25 16:03
@stinga píše: Více

Tak v kontaktu jsou, že je těhotná asi nevěděla už na dovolený že jo. Co je špatnýho na tom, se poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33676
11.8.25 16:04
@Yasmen píše: Více

A kdo jí píše, že si má zabalit kufr a odstěhovat se k němu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80100
11.8.25 16:05
slibem nezarmoutis.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76733
11.8.25 16:06
@arinecka píše: Více
:mrgreen: no špatného nic, ale asi musí chtít i ten chlap, mě ta diskuse přijde vymyšlená, byl to úlet, vůbec ho nezná, je z druhé strany republiky, ale už teď ví, že bude chtít dítě vidět jednou za měsíc a přispívat,
a vedle diskuse, jak holka žije s rodiči a chce si pořídit po smrti spolužáka dítě s gayem, který bude dítě vídat a bude přispívat,
podobnost čistě náhodná, ta prázdninová nuda je sviňa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80100
11.8.25 16:06

@stinga tak asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76733
11.8.25 16:07
@sahrazad1 píše: Více

@arinecka no třeba tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76733
11.8.25 16:07
@arinecka píše: Více

no třeba zrovna ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.25 17:19
@Anonymní píše: Více

A máš na to uživit dítě a sebe :roll: i třeba v nájemním bytě, když by tě rodiče doma nechtěli…ve 30 už snad víš, co je ochrana :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2223
11.8.25 17:44

@stinga
Naprosto souhlasím. :palec:

@Yasmen:
„Dítě se za každou cenu musí narodit do bydliště ke tvým rodičům. Pokud by se narodilo u chlapa, po pár měsícich byste zjistili, že vám to fakt neklape, tak chlap může zakázat dítěti odstěhovat se zpět. A ty budeš z 10k rodičáku platit garsonku za 2× tolik někde na konci světa. Na to si dej tedy setsakra pozor.“
Přesně tak! :palec:

Rozhodně bych se k chlapovi nestěhovala. Doma u rodičů bude mít nejen jistotu bydlení jen za skutečné náklady, ale i pomoc a oporu. Dítě bude mít v domě (předpokládám) milující babičku a dědečka. Pokud by chlap za dítětem jezdil jednou za měsíc, bylo by to v této situaci opravdu dobré. Mám ale obavu, zda tento slib dodrží. Je spousta chlapů, kteří bydlí blízko svých dětí a stejně na ně kašlou. Takže těžko říct, jak to bude mít tento. Jak dlouho mu to případně vydrží. :think:

Zakladatelko,
chlapa bych do RL uvedla. Dítě má právo vědět, kdo je jeho otec. Rozhodně bych to dítěti netajila. Alimenty se Ti budou hodit. Pokud by si otec rozmyslel, posílat je dobrovolně, můžeš je nechat stanovit soudně.

Rodičům to řekni tak, jak to je. „Posypej si trochu popel na hlavu“, ať vidí, že si uvědomuješ složitost situace, do které jsi se svým činem sama dostala.

Držím Ti pěsti, ať rozhovor s rodiči proběhne dobře a ať se společně těšíte na nového člena rodiny. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2223
11.8.25 17:49

Proč to anonymní rýpnutí. Jistě, že ví, co je ochrana. A teď obzvlášť.

Jak píše, je ve třetím měsíci. Takže už to zvládnout bude muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
11.8.25 18:37

Hele, já nevím, jaké vztahy máš doma. Ale rodiče a prarodiče jsou jediní lidé na planetě, kterým 100 % věřím, že mne nechají u sebe kdyby cokoliv. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.25 19:01

Tak já to stěhovaní radila tak, aby prostě bydleli poblíž. Nemusí spolu bydlet v jednom bytě, ale bydlet blíž, aby mohli být oba rodiči. Je drsný dítěti plánovat, že prostě otce mít skoro nebude.

• Citovat
  • Upravit
80100
11.8.25 19:07
@Yasmen píše: Více

Jo, taky bych nechala, ale ne nafurt. Měla bych snahu ji tlačit do vlastního života. Když je dost dospělá, aby si upletla mimino, tak by měla být dospělá i na vlastní život, ne se spoléhat na rodiče, ne?
Edit - vypadlo mi jedno důležité ne.

Příspěvek upraven 11.08.25 v 19:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76733
11.8.25 19:12

tak celá diskuse je zřejmě vymyšlená, protože je tu téměř totožná diskuse, o tom, jak si zakladatelka bydlící s rodiči, udělá pro smrti spolužáka, dítě s gayem, který bude přispívat a občas se bude s dítětem stýkat :mrgreen:
ale - pokud by to byla pravda, vždyť ten chlap žádné dítě mít nechtěl, kdesi na dovolené si štrejchl s povolnou zakladatelkou, asi nepředpokládal, že bude hned otcem - třeba je ženatý, třeba už má čtyři děti a další nepotřebuje, proč by se měl hned stěhovat, a co jeho manželka na to? a co ty ostatní děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2223
11.8.25 19:38

Přesně. :palec: Nevíme o tom muži nic. Může už děti mít. Klidně i manželku/partnerku. Nemusí se chtít stěhovat od své původní rodiny, opouštět dobrou práci… Kvůli ženě, kterou nezná… Dítě ještě není na světě, takže to pro něho může být zatím takové abstraktní, obzvlášť pokud děti nemá.

Musí to být pro něho taky šok. Pokud to není hajzl, jistě má z toho hlavu v „pejru“ a není mu to jedno. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí