Mám hrozné dilema, nechali byste si dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21651
18.10.25 19:11

Za této situace je potrat velice dobré řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
18.10.25 19:28
@Anonymní píše: Více

Pokud to dítě chceš, tak tě interrupce semele. Ale přeci se neřídíš názorem lidí okolo? Ty ti mohou být ukradení, starat se budeš ty, ne oni. A navíc interrupce je konečná, nelze zvrátit, kdežto finanční situaci lze kdykoliv změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
18.10.25 20:53
@Kipa22 píše: Více

Bohuzel obema smery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.25 21:37

Věřím, že ti teď jedou v hlavě všechny možné scénáře. Byla jsem na tom stejně. Měla jsem tisíc rozumovych duvodu, proč to ukončit. Po zákroku jsem se zhroutila a všechny ty důvody byly najednou resitelne a malicherné. Bylo by to mé třetí dítě a ačkoli by to bylo fest náročné, to, co zazivam ted, je mnohem horsi. Zkus se obrátit na Hnutí pro život. Bud zavolej na Linku pomocí nebo napiš email. Jsou úžasní, moc mi pomohli psychicky. Podle toho, co píšou, jsou schopni pomoci i finančně. Potrat je nevratná věc, dej si opravdu na toto rozhodnutí volno od všech rušivých elementů a starostí a důkladně to promysli. Ať jsi si opravdu jistá.

• Citovat
  • Upravit
822
18.10.25 21:40

V tomto případě bych si ho nenechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77014
18.10.25 21:50
@Cirrus fibratus píše: Více

asi tak, samoživitelka se třemi dětmi, to by musela pracovat na hodně vysoké pozici, aby to finančně v pohodě zvládla, a také logisticky,
počítám, že zakladatelka dvě vš asi nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
18.10.25 21:57
@stinga píše: Více

Staci vaznejsi nemoc.. a mohou zivorit. Hlavne ze si splni sen mit 3 deti. Proste jako samozivitelka bych byla v tomto opatrna a myslela predevsim na ty 2 deti, co uz mam doma, kdyz uz jsem takhle nezodpovedna. Ale kazdy sveho stesti strujcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77014
18.10.25 21:59
@Cirrus fibratus píše: Více

no přesně, už ty dvě jsou moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
18.10.25 23:13

Můj názor tu bude těžce nepopulární, ale stejně: pokud to dítě aspoň trochu chceš, nech si ho. Jo, bude to náročný, hodně, ale věřím, že to zvládneš! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77014
18.10.25 23:52
@smile_xxx píše: Více

@jedno.devce jí bude posílat apanáž, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.25 08:11

Já ještě dodám, že tady na Emiminu ti budou radit nejvíce ti lidé, kteří s tim nemají vůbec žádnou zkušenost. Proto je fakt dobré poradit se s někým, kdo to řeší dnes a denně viz můj příspěvek výše o Lince pomoci. Přečti si ještě stránky od paní psycholožky Kučerové o postabortivním syndromu (stačí zadat do googlu). Kdybych měla tyto informace já předem, rozhodla bych se tehdy jinak.

• Citovat
  • Upravit
18234
19.10.25 09:45
@Anonymní píše: Více

A taky se může dojít podívat do Potravinové banky, pročíst si Donio, jít se zeptat do občanské poradny, jaké má finanční vyhlídky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí